Diversia Anmeldelser 9

3,7

3,7

Middel

Narcissister förstör bra community

Narcissister gör ett annars väldigt fint community till en mardröm. Låt oss hoppas att crew tar en kurs i psykologisk krigföring och därmed lär sig se narcissisterna för vad de är, empatistörda kontrollfreaks som älskar drama och kontroll.

22. oktober 2025

Sidan har ändrat sig på senaste åren

Sidan har ändrat sig på senaste åren, och blivit mycket sämre. Det verkar som brukarna (som synas) är 2 typer. Antingen de som tror att sidan är en kommersiell sex-kontakt-site liknande BC, K-kontakt och den sortens sidor. Den andra gruppen är KFIB (Klubb för inbördes beundran). En del mycket högljudda individer som verkar tänka att de har facit till hur resten av världen skall leva sitt liv.
Lite av ett "kinky Flashback"?

20. oktober 2025

Diversia social (föredetta

Diversia social (föredetta, och benämns fortfarande ofta som Darkside).

En tillräckligt bra social plattform för främst Sveriges BDSM-community. Tänk er facebook fast men för folk som intresserar sig av BDSM eller andra ickenormativ sexuell praktik. Det finns även mycket plats för ickenormativa personligheter, könsidentiteter och preferenser, självklart inom lagens ramar.

Viktigt att veta är att sidan inte anses vara en hemsida för sexuell kontakt på samma sätt som t.ex Bodycontact eller dylikt. Även om möjligheten finns så är det inte oftast inte genom att skriva en kontaktannons.

21. oktober 2025

En fristad för de som har en sk…

En fristad för de som har en sk "annorlunda läggning". Personer med transbakgrund, Dominans/undergivenhet, HBTQ-, fetischer av ALLA sorter. Är du en av de som blir mobbad för din läggning så är detta ett ställe där du kan få vara dig själv, ingen dömer dig för detta.
Men med denna fristad kommer ett egenansvar, följ Diversias regler(en kan läsa dessa när en blir medlem) och just din upplevelse kommer att bli en dans på regnbågen, om inte, ja då kanske Diversia inte är något för dig!?

15. september 2025

Mycket bråk på sidan och inget görs av…

Mycket bråk på sidan och inget görs av administrationen mot anmälningar. Regler som finns på sidan följs ej och inget görs emot regelbrott. Minsta lilla man säger eller gör som inte gagnar andras politiska inriktning kan förstöra mycket. Sidan är för polariserad av politik.

Härlig samlingsplats för BDSM-utövare

Härlig samlingsplats för BDSM-utövare, fetischister och kinksters.

Många gör dock misstaget att tro det är en sexsökarsida, respekterar inte andra medlemmars kontaktönskemål och beter sig allmänt illa. DS är mitt vardagsrum och blir man inbjuden dit förväntar jag mig att man inte härjar runt, skiter på mattan och gör mina andra inbjudna vänner obekväma.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto