Diva Shoes - Firenze Anmeldelser 15

4,0

4,0

God

I purchased a pair of ankle boots off…

I purchased a pair of ankle boots off divas web site I'm always cautious when determining my foot size it can very between 11 and 12 size US I purchased a 45 eu they fit perfectly the leather (buffalo) is very supple and required no breakin at all I live in tennessee which can get quite cold in winter time and I can where dress or winter wool socks with these boots I have only had these for a short time but I get compliments when I'm in public THANKS DIVA I WILL BE PURCHASING MORE PAIRS OF SHOES IN THE FUTURE FROM YOU GOD BLESS YOU !

12. juni 2024

Totalmente recomendable

Hablé por WhatsApp con ellos y fueron muy amables en todo momento. Recibí el pedido en tres días. Muy contenta con mis botines, son tal cual describen. Sin duda lo recomiendo.

9. februar 2024

Bad experience

I have purchased a shoes here on 13th Jan. Wanted to return it back applying my european rights as european citizen within 14 days after the purchase and they didnt refund me back my money on 14th Jan. Be careful

"Hai la possibilità di restituire qualsiasi acquisto entro 14 giorni senza alcuna giustificazione (vedi sotto "Periodo di riflessione di 14 giorni"). "

14. januar 2024

I visited this shop during my summer…

I visited this shop during my summer holidays in Italy! When I returned Back to France , I decided to order on their site: very easy , very fast ( delivery the following day in France ) ! Very efficient and professional

5. september 2022

Eccellente

Grande attenzione al cliente. Ottima qualità della pelle. Particolarità e cura dei dettagli.
Consiglio.

9. august 2022

Ho provato per caso le scarpe di questo…

Ho provato per caso le scarpe di questo marchio "Diva shoes", quando sono entrato al negozio ero molto scettico in quanto non avevo mai sentito parlare prima di questo marchio. Ho acquistato un paio di sneakers per me e delle ballerine per mia moglie. Ho scoperto che più uso le mie sneakers più diventano belli anzi bellissimi. Grazie Diva

1. august 2022

I have been a costumer of Diva Shoes…

I have been a costumer of Diva Shoes for more than 10 years. I’m traveling from Toronto yearly just to get the latest styles, I probably have more than 20 pairs. Even when I wasn’t able to fly, Diva Shoes ensured that my wishes were fulfilled and delivered excellent items with exceptional customer service. I am a walking model of this unique Italian style in North America. Very grateful and appreciating for knowing this amazing team.

1. juli 2022

Una bella scoperta

Ho scoperto questo negozio perchè consigliato da amici. Ho trovato una vasta gamma di scarpe originali e molto ben realizzate. Lo consiglio per trovare la scarpa giusta per un evento speciale ma anche per tutti i giorni se il vostro look è particolarmente ricercato.

22. juni 2022