Kan kun anbefale Dit Maveunivers. Har haft et super godt forløb hos dem og har opnået det jeg ønskede. Rigtig god opbakning og støtte igennem forløbet.
Jeg har været inde og framelde mig fra at modtage emails FLERE GANGE og alligevel får jeg hele tiden emails det er vanvittigt irriterende!. LAD være med at give hende din email du bliver bare spammet... Se mere
Københavnsvej 69, 4000, Roskilde, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Jeg blev mor til 3 på 5 år (2016-2021). Jeg havde døjet med stærke lændesmerter og udbulende mave i længere tid, og havde gået ved en fysioterapeut som gav mig en masse maveøvelser, som ikke havde nogen effekt, da problemet var at jeg ikke kunne aktivere mine mavemuskler. Forbindelsen var slukket. I marts 2025 tilmeldte jeg mig R.E.B.I.R.T.H. forløbet ved "Dit Maveunivers".
En forundersøgelse viste, at der var 10 fingres mellemrum mellem mine mavemuskler.
Jeg tilmeldte mig forløbet og det kom til at gøre en stor forskel for mig.
Udover at min deling gik fra 10 fingre til 3 fingre på 6 måneder, jeg tabte 4-5 cm i omkreds under navlen, mit bindevæv blev mere fast, og mine lændesmerter forsvandt, så fik jeg en lang række nye gode vaner med mig.
Jeg laver dagligt udstræk (bindevævsbooster øvelser), jeg drikker mere vand (fordi jeg nu er mere bevidst om hvad det gør for mig), jeg er mere bevidst om min kost, jeg har fået en bedre holdning, jeg går mere aktivt med min krop og har fokus på grundspænding, når jeg bevæger mig.
Jeg har, efter forløbet er slut, stadig adgang til alle de gode øvelser i appen som jeg genser fra tid til anden, når jeg lige skal have grundstenene i forløbet genopfrisket.
Jeg er helt vildt glad for den investering jeg gjorde, jeg ville gøre det igen. Mit råd til andre der overvejer det; hvis i tilmelder jer, så skal i være indstillet på at det er benhårdt arbejde at opnå gode resultater. Man får alt den guidning og hep man har brug for, men ansvaret er ens eget, og det kræver øvelser hver eneste dag at få samlet de mavemuskler. Men jeg vil anbefale alle der døjer med lændesmerter eller udbulende mave at overveje dette forløb, det har virkelig gjort en forskel for mig.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
6-måneders forløb hos Ann-Sofie og hendes team i Dit Maveunivers, er slut og jeg er mere end tilfreds med mit resultat! Sikke en opbakning man er blevet mødt af, hele forløbet igennem - både af teamet, men bestemt også det community, som man har mulighed for at være en del af :-) Mange føler, inklusiv mig selv, at der er meget stof, mange øvelser og en del at holde styr på; men til det vil jeg sige, at det er vigtigt du siger til dig selv "lidt er bedre end ingenting, jeg gør det godt nok". Ros dig selv og dit arbejde, det kommer man langt med! Jeg er blevet selvkørende for nu, og ved hvad jeg skal huske og holde styr på: holdning og øvelser - det hjælper! KLART min varmeste anbefaling, at hoppe med på Ann-Sofies forløb og gør noget godt for dig selv; ikke i morgen, ikke i næste uge - men i dag ♥️🙏🏼. 5+ stjerner herfra!

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Jeg havde så mange fysiske gener efter to graviditeter og delte mavemuskler. Det virkede enormt uoverskueligt at skulle i gang med træning og lægerne havde enormt svært ved at vejlede og hjælpe. Forløbet hos Mitmaveuivers med videoer, konsultationer og online fællesskaber var så overskueligt. Jeg er enormt glad for, at jeg betalte pengene, for efter 6 måneder er jeg nu fri af smerter og ubehag. Det har været den helt rigtige vej for mig at gå!

Besvarelse fra Dit Maveunivers
LAD være med at give hende din email du bliver bare spammet hele tiden.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Man skal have meget selv disciplin og kunne motivere sig selv, hvis man skal følge forløbet for delte mavemuskler. Hvis du ikke er online og hellere vil have et personlig forløb så er der ikke meget at komme efter her.
Nogle gode videoer og et forum på nettet der hepper på dig hvis du selv er aktiv derinde. Nogle online Q og A sessioner på tidspunkter hvor få kan deltage uden at have fri fra arbejde og få tidspunkter for tjek, der dog kun var 15 min. 4 gange i løbet af de 6 måneder.
Desværre for upersoligt til mig. Jeg mistede motivationen.
Øvelserne er gode og jeg kan trøste mig selv med at jeg har dem, omend til en høj pris.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Anne Sofie og hendes Team på Dit MaveUnivers har givet mig mit selvværd og styrke tilbage.
Jeg tog mit første skridt, da jeg så og hørte Anne Sofie en video på Instagram, hvad de kunne hjælpe mig med og der var flere problem punkter jeg kunne sætte kryds ved jeg havde, efter en forundersøgelse.
* Følger af 3 graviditeter med kejsersnit
* Delte mavemuskler
* Smerte i ryggen
* Inkontinens
* Smerter ved samleje.
Mit yngste barn er lige blevet 25 år og har lige siden min sidste graviditet, ledt efter en effektiv forløb, der kunne hjælpe mig. Og jeg har prøvet en del i tiden der er gået. Mine problemer blev kun værre efter en trafikulykke i for 15 år siden, da jeg blev inaktiv af de mén jeg fik og har. Og jeg blev kun svagere og større som årene gik, da de daværende øvelser jeg havde ikke kunne laves mere pga smerter
Men så kom Dit MaveUnivers på banen og det skulle prøves. Og det er bedste der er sket for mig, i forhold til inkontinens, sexliv, motion, fysisk styrke og se gravid ud hele tiden.
Men jeg havde også min skepsis, for kunne det passe, at man bare skal sidde på sin stole og lave Anne Sofies øvelser, som hun underviser i osv? Og fan… ja det virker sku 👍
Jeg er p.t i Uge 19 ( 4 mdr +)i forløbet og jeg er
* Gået 1-2 størrelser ned i tøj (meget mindre mave)
* Sluppet af med inkontinens
* Bedre sexliv
* Body age gået fra 57 til 42 år (jeg er 51 år)
Jeg kan kun anbefale Dit MaveUnivers, de har hjulpet mig til en fornyet og bedre udgave af mig.
Tusind tak, for du har gjort en forskel for mig og mange andre.
- “Små justeringer i hverdagen,har gjort en stor forskel”-
Jeg har været utrolig glad for mit forløb. Jeg har fået lukket mine mavemuskler efter 6 mdr., hvilket har gjort en kæmpe forskel for mig. Underviserne er utrolig professionelle, og giver meget opbakning undervejs.
Undervisningsmaterialet er meget givende, og dejligt, at det er dit til evigt eje, så man altid kan vende tilbage. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb i Dit Maveunivers.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Jeg har været i forløb hos Dit Maveunivers og hvilken forskel det har gjort for mig, ikke kun fysisk, men også psykisk. Det fysiske i form af en mere rank kropsholdning, færre smerter i lænd og ryg, meget pænere og mere veltrænet udseende mave, men også psykisk i form af følelsen af at stå stærkere i mig selv, at jeg nu kan “holde” mig selv og derfor tør stå meget mere ved mig selv.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dit Maveunivers med deres virkelig dygtige, altid til rådighed og menneskelige tilgang til deres kunder.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Vil gerne gøre en anmeldelse af dit maveunivers da jeg føler mig ordentligt vildledt!
En gang i foråret var jeg til foredrag i Roskilde, i anledning af et forløb man kunne starte over 6 måneder. (har ikke dato)
Vi fik tilbudt at måle hvor meget delte vores muskler var, og jeg kom ud igen i chok da personalet påstod jeg havde 10 fingre (!!) delte mavemuskler de steder højst op, og 8 længere ned.
Bare det helt vanvittigt, det vel ikke engang muligt?
Jeg har gået med en svær stress over det her i flere måneder og hele tiden tænkt, at jeg er nødt til tage fat i problemet, så det ikke bliver større med tiden.
Fik også i senere forbindelse vide at jeg aldrig igen fik lave sit ups.
Jeg flyttede så til Aarhus og gik her i sommer til en læge som så skulle tjek det og give mig en henvisning til en fysioterapeut for at begynde arbejde med "problemet".
Lægen kiggede utroligt mærkeligt på mig efter han undersøgt mig, og sagde, og hvem havde sagt til dig de var så meget delte, og hvad uddannelse har den person? Jeg forklarede og han kiggede igen meget skeptisk på mig, for han sagde, der er ikke et problem, men hvis du vil det, så giver jeg dig en henvisning alligevel, på trods du ikke har brug for det. Spurgte flere gange hvad personen der undersøgt mig er uddannet indenfor.
Det ender så med jeg ikke troede ham då jeg selvfølgelig gik ud fra det var professionelle som tjekket mig i Roskilde.
Kom så til en fysioterapeut i Aarhus i sidste uge, som også hun sagde der ikke er tale om nogle delte mavemuskler og hun var lige så overrasket over hvordan nogen kunne sige de var 10 fingre delte, og at der ikke var tale om nogen deling.
Jeg undrer, hvad hensigten er med at sige det her til folk og give dem en stor stress og pres på at løse et problem der ikke findes!? Og desuden lokkes ind i at købe et forløb for mange tusinde kroner.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Kan varmt anbefale dette forløb! Jeg fik lukket min mavedeling på ca. 8 fingers bredde med Dit Maveunivers. Det tog mig ca. 6 måneder. Inden jeg gik igang havde jeg store rygsmerter og en gravidlignende mave, til trods for at det var 2 år siden jeg fødte. Allerede efter 1 måneder forsvandt mine værste smerter i ryggen (kompensering for de delte mavemuskler). Forløbet har bl.a. bestået af videomateriale med øvelser og tips hver uge, som man kunne se når det passede ind i ens hverdag. Dette fungerede rigtig godt. Derudover har der været workshops, facebookgruppe med sparing sammen med andre, flere fysiske målinger af ens mavedeling, og online samtaler med Ann-Sofie, hvor man kan stille konkrete spørgsmål. Derudover bruger man et mavebælte. Nogle oplever at denne driller, men for mig fungerede den rigtig godt. Man modtager også opmuntrende sms'er undervejs. Jeg er meget tilfreds med forløbet og vildt glad for at have fået en rank og stærk mave/ryg igen og ikke mindst at være kommet af med mine rygsmerter. Det er også meget rart at kunne passe sine bukser igen ;)
Endelig en der kunne hjælpe mod rygsmerter og hængende mave.
Dit Maveunivers var det første sted, der kunne hjælpe mig, efter at have været ved to praktiserende læger og en fys med så voldsomme rygsmerter, at jeg nogle gange ikke kunne gå. Jeg var ikke i tvivl om at smerterne skyldtes delte mavemuskler. Men hverken læger eller fys lyttede. Efter første tjek ved Dit Maveunivers fik jeg bekræftet 8+ fingres bredde mellem mavemusklerne, men jeg fik også en genoptræningsplan. En seriøs plan, hvor der er tænkt på hverdagen og at man har et liv ved siden af. Jeg nærmer mig at være i mål med min samling, men allerede fra jeg startede på programmet, har jeg stort set ikke haft ryg-smerter, og min mave er kommet på plads.
Jeg er så glad for jeg startede.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Jeg har været på et 6 måneders forløb hos Dit Maveunivers, og jeg vidste ikke at min deling mellem mavemusklerne var så stor, men gennem forløbet er den blevet halv så stor, jeg er ikke helt i mål, men jeg nærmer mig, og det er fantastisk! Jeg kan gøre ting jeg ikke kunne før, min bule på maven er svundet ind og jeg er så glad for at jeg tog det her forløb. Der er en masse øvelser, videoer og gode råd der skal følges, og det hjælper virkelig. Jeg er ikke i mål endnu, og fortsætter på egen hånd, men jeg er så glad for at jeg kom i gang, for det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Ann-Sofie sætter fokus på et vigtigt og overset emne, som burde være en helt naturlig del af vores sundhedssystem. I 1970 fik min mor helt automatisk et bælte på efter en fødsel i 1972 fik hun det ikke men gjorde det selv. Det havde hjulpet hende. Efter jeg startede med programmet fortalte min mor dette og jeg ville ønske jeg havde vidst dette ved mine fødsler. så havde jeg måske undgået at have haft en måske lige så stor deling som jeg har men som heldigvis er blevet mindre med teamets hjælp. Mit mål er at få det helt lukket men det tager tid så tålmodighed skal der til - der er intet quickfix. I starten kan det virke overvældende men deltagelse i f.eks. Q&A’s fik jeg styr på mit forløb. Videoerne er guld værd og det samme er den fysiske workshop. Et godt boost til at komme videre. Et lille ønske er dog at der er en listning af hvad der er med i den pakke der købes fra starten. Alt i alt så kan et forløb som dette spare mange smerter og uhensigtsmæssigeheder for mange kvinder. De bedste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Dit Maveunivers
For mig har forløbet været rigtig godt. Jeg troede ærlig talt ikke, at jeg ville opleve forandringer så hurtigt.
Ja det kræver utrolig meget selvdisciplin og tro på, at det kan lykkes, men med den rette vejledning og støtte kommer man langt, så tusind tak for at give mig en bedre livskvalitet.
Lidt konstruktiv feedback: jeg har aldrig kunnet deltage på Q&A, fordi de har ligget tidligt på en hverdag.
Kunne måske også have ønsket mig at bevare den oprindelige Facebook gruppe, så man bedre kunne sparre med dem, der var præcist samme sted på forløbet.
Men alt i alt vil jeg klart anbefale til andre, som selv er indstillet på at lægge en del arbejde i det.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Super seriøs og professionel træning som har faglig dybde og menneskelig bredde. Man bliver ikke stresset over hvad man skal nå, fordi der er hele tiden fokus på at vi skal have vores ofte travle hverdage til at fungere.
Meget pædagogisk og gennemført videoer, plus alt det andet man får hen ad vejen.
Jeg fik lukket næsten alle dele af mine mavemuskler indenfor 5 måneder og det at man skal have bevidsthed ind i sin hverdag kan man bruge resten af livet.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Det var fedt at høre fra andre kvinder at være på samme rejse men stadigvæk sin egen sti da hver krop har sin egen måde og virkning
Workshop programmet var ret godt der var plads til spørgsmål og der var godt hjælpe til det, men det sidste stjerne ville jeg have givet hvis der lige var plads til 2min én til én spørgsmål hvis man nu brændte inde med noget som man ikk kune åbne op for😊 men generelt fedt at være med

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Jeg meldte mig til træningsforløbet pga en stor deling efter min tvillingegraviditet (3. Graviditet). Jeg fik at vide af min læge at jeg skulle acceptere min morkrop, men havde mange fysiske gener i forhold til smerter og kontant ubehag i mave/ryg. Desuden var jeg ikke glad for mit spejlbillede for jeg lignede en, der var gravid i 6. Måned.
Jeg har gennem årene købt samtlige programmer til delte mavemuskler på markedet, men kendte ikke til dette.
Det her er de bedste penge jeg nogensinde har og kommer til at bruge på mig selv. For det virker. Har fået så meget mere selvtillid, kan mærke min core er stærkere og har stort set ikke mere deling…. Er stadig igang med det. Jeg havde en elendig kropsholdning før grundet svag core. Nu er jeg atter rank og har en god holdning.
Man kommer ikke sovende til det og det er ikke et quickfix, men gør man det der skal til, ser man virkelig resultater. Jeg så store resultater efter få måneder!
Programmet er meget professionelt, med korte videoer, der er overskuelige i længde og info. Men alt er udførligt! Super pædagogisk og meget motiverende.
Jeg føler man får meget opbakning, hvis man har spørgsmål og oplever super kundeservice! Generelt value for pengene på alle plan. Kan ikke sige noget negativt om det her forløb og jeg har oprigtigt prøvet mange (!) programmer.
Jeg kan varmt anbefale dette forløb til alle der har delte mavemuskler.
Glæder mig til at hoppe i badetøjet her til sommer! Tusind tak, Dit Maveunivers for noget der virker og for alt det jeg har og får med i bagagen fra forløbet!

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Forløbet er bygget meget hensigtsmæssigt op. God baggrundsviden omkring, hvad udløser problematikken med delte mavemuskler, der gav mig en super god indsigt i mit eget tilfælde. Jeg har ikke været præget af ubehag og smerter i forbindelse med min deling, og jeg har mest været med på forløbet, fordi jeg gerne vil have en bedre holdning og en pænere mave efter et 22 år gammelt kejsersnit ar. Jeg er ikke helt i mål endnu, men er godt på vej og jeg føler mig fortsat stærkere. Forløbet kræver en indsats, både det at sætte sig ind i materialet og "træningsmæssigt", som dog kan udføres, mens man laver andre ting, som f.eks. kører i bil.
Ann-Sofies modtagelse er empatisk og fagligt på et højt niveau. Jeg har følt mig i trygge hænder under hele forløbet, med fin personlig sms-opfølgning og kontrolmålinger. En vigtig ting er, at vi alle er forskellige, og det er vigtigt at lytte til sin krop, så man får den som samarbejdspartner og ikke modstader, og at man husker at række ud efter hjælp, hvis noget i forløbet driller.
En stor anbefaling herfra, hvis du er parat til at arbejde målrettet med opgaven.

Besvarelse fra Dit Maveunivers
Ann-Sofie og hendes team er super kompetente og søde. Forløbet er intenst de første 12 uger, men det er kun fedt, hvis man virkelig er motiveret for at ændre noget. Det er en god kombination af online undervisning, Q&A's, tilsendte videoer og fysiske møder/undersøgelser. Eneste lille anke er, at al undervisning osv. ligger i hverdagene, så alt efter ens job kan det være svært at få passet det hele ind.
Ann-Sofie sætter fokus på et vigtigt og overset emne, til hvilket hjælp og genoptræning burde være en fuldstændig naturlig del af vores sundhedssystem. De bedste anbefalinger herfra!