Super hurtig dag til dag levering. Pakket i papir, så i plakat-rør og til sidst i en paptrekant. Kvaliteten af plakaterne er milevidt fra andre online-kunstnere. Tykkelsen af papiret er mærkba... Se mere
Super flotte plakater. Levering tog lidt tid pga Påsken. Plakaterne var godt pakket ind, lå beskyttet i både papir, paprør og kasse. Billederne er virkelig flotte. Man blir simpelthen draget af de... Se mere
Jeg er utrolig overrasket hvor flotte de her plakater er, og hvor dekorative de er. Virkelig fede og stilfulde designs af Tiger, løve og gorilla. De krystal blå øjne skaber blikfang med det samme... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilte dyreplakater og rammer den 14
Bestilte dyreplakater og rammer den 14. april 2026 med forventet levering indenfor 5-7 dage, men 10 dage siden, har jeg intet modtaget og har skrevet til dem på mail, men har ikke hørt noget om de overhovedet kommer?
Super hurtig dag til dag levering i en lækker kvalitet.
Kvaliteten af plakaterne er milevidt fra andre online-kunstnere. Tykkelsen af papiret er mærkbar, og de buler derfor heller ikke ud under glasset i rammen.
Ulempen er, at nu mangler der lige et par ekstra eller måske én plakat i stor størrelse.
men køber igen :-)
Super fine plakater
Super fine plakater, og en hurtig levering . Intet at pege fingre af😉
Super kvalitet
Super service. Printene blev sendt dagen efter jeg havde bestilt dem og ankom i god beskyttende indpakning.
Printene er utrolig flotte og af høj kvalitet.
Hurtig og effektiv bestilling og…
Hurtig og effektiv bestilling og service. Kom dagen efter bestilling.
Helt utrolig kvalitet super super…
Helt utrolig kvalitet super super tilfreds og meget glad for mine plakater det var bestemt ikke sidste gang jeg besøgte Ditkoncept.Dk
Helt klart en god kvalitet plakater
Helt klart en god kvalitet plakater, som kom forholdsvis hurtigt i god emballage. Fantastiske motiver. De ville gøre sig godt indrammede, og det ville også svare bedre til den normalpris, plakaterne har, men bortset fra det kan jeg klart anbefale dem.
Super flotte plakater.
Super flotte plakater.
Levering tog lidt tid pga Påsken.
Plakaterne var godt pakket ind, lå beskyttet i både papir, paprør og kasse. Billederne er virkelig flotte. Man blir simpelthen draget af de klare blå øjne.
Kvaliteten er ikke bare en tynd omgang papir. Nej, de er tykke som fotografier. Kan virkelig anbefales.
Har for at par dage siden modtaget 3…
Har for at par dage siden modtaget 3 smukke plakater i en super lækker kvalitet. Glæder mig til at få dem op og hænge så jeg kan gå og nyde dem.
Super hurtig levering og de var pakket rigtig godt ind i både rør og kasse så der ikke var sket noget med dem under levering. Kun positive erfaringer herfra
Flotte plakater med fine detaljer
Nogen rigtig fine plakater med en flot detalje med de blå øjne. De kan bruges i alle rum og giver en god afslappet stemning. Der var hurtig levering på dem.
Super flotte plakater
Super flotte plakater og i en god og kraftig kvalitet.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig levering på trods af helligdage
Hurtig levering på trods af helligdage, godt indpakket.
3 flotte blue-eye dyreplakater på sort baggrund , uden ridser eller bøjede hjørner. god tyk plakat-kvalitet de er trykt på.
Har modtaget de flotteste
Jeg har lige modtaget de flotteste plakater 🤩
Jeg er meget positiv over hvor smukke de er, og hvor god kvaliteten er.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Ditkoncept 😍
Godt tilfreds med hele processen og varerne
Jeg er godt tilfreds med hele processen fra bestilling til modtagelse af varen. Fine plakater, som dog helt klart vil gøre sig endnu bedre i nogle rammer. Så jeg må på jagt efter nogle egnede rammer.
overrasket hvor flotte og stemningsfulde
Virkelig fede og stilfulde designs af Tiger, løve og gorilla.
De krystal blå øjne skaber blikfang med det samme og giver en kraftig og nærmest hyptoniserende effekt.
Jo jo bevares det er bare en plakat, men motiveterne og udtrykket som motiverne har er gennemtænkt og bare skønne at se på.
Den eneste ting jeg ærger mig lidt over er at jeg ikke fik dem en størrelse støre 😂
Hurtig levering.
3 utrolig flotte plakater, uden ridser, mærker eller noget.
Super godt service med fragt og handel
Super godt service med fragt og handel.
Plakaterne er super flotte og lever op til mine forventninger 😊
Har modtaget de fineste plakater og…
Har modtaget de fineste plakater og levering gik super hurtig
Rigtig fine plakater og rigtig flotte
Rigtig fine plakater og rigtig flotte
Hurtig levering på trods af helligdage
Hurtig levering på trods af helligdage, super godt indpakket.
3 MEGET flotte blue-eye dyreplakater på sort baggrund , uden ridser eller bøjede hjørner. Virkelig god tyk plakat-kvalitet de er trykt på.
Glæder mig til at få fart i rammer så snart påsken er ovre, så de kan komme op og hænge.