Ditenergivalg Anmeldelser

4,1

DitEnergivalg er en uvildig rådgivningstjeneste for danske boligejere, der overvejer solceller. Vi sælger ikke solceller. Vi sælger tillid. Vi er ikke tilknyttet nogen installatør eller fabrikant, og vi tjener ikke på at anbefale et bestemt anlæg. I stedet har vi bygget et beregningsværktøj, der tager udgangspunkt i din konkrete bolig: din adresse, dit forbrug og din priszone. Vi analyserer dit tag via satellitbilleder for at vurdere orientering og skyggeforhold, og vi beregner dit forbrug og din solproduktion time for time over et helt år, ikke ud fra et generelt årsgennemsnit. Det giver et langt mere retvisende billede af, hvad du faktisk kan forvente at spare, inklusive vedligehold, inverter og service. Har du allerede solceller, kan du bruge det samme værktøj til at undersøge, om et batteri alene kan betale sig til dit nuværende anlæg. Vi er også ved at bygge en komplet gennemgang af eksisterende anlæg, der ser på om anlægget performer som forventet, og om batteriets styring er effektiv. Du udfylder en kort formular og får en personlig rapport inden for 48 timer. Vi er stadig i gang med at finjustere værktøjet, og din feedback som en af de første brugere betyder meget for os. DitEnergivalg er grundlagt af en ingeniør med en kandidatgrad i bæredygtig energi fra DTU og kommerciel erfaring fra solcellebranchen, sammen med en CBS-kandidat, der oversætter regnestykket til noget enhver boligejer kan forstå og handle på, uden fagsprog. Bestil din rapport på ditenergivalg.dk.

God

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

En god og overskuelig rapport baseret

En god og overskuelig rapport baseret på et aktuelt tilbud, jeg havde modtaget. Rapporten skal tydeligt opdele den samlede besparelse i:
- besparelse på elregningen
- indtægt fra salg af overskudsstrøm
- besparelse gennem AI-baseret, intelligent batteristyring

10. september 2026

Godt og uvildigt overblik…

Jeg fik et godt og uvildigt overblik som kunne bekræfte eller afkræfte f.eks de tilbagebetalingstider som man kan får mange forskellige af.
Samt at der blev oplyst om det overhoved kunne betale dig.
Den fremsendte rapport var med til at afgøre at jeg gik videre med mit solcelleprojekt.

4. september 2026

Besvarelse fra Ditenergivalg

Tak for anmeldelsen, Claus.

Tilbagebetalingstiden er et godt eksempel på problemet. Den kan se meget forskellig ud fra tilbud til tilbud, og forskellen ligger næsten altid i antagelserne bag. Derfor lægger vi dem åbent frem i rapporten, så du kan se, hvad regnestykket bygger på, og selv vurdere om det holder.

Det er lige så vigtigt for os at kunne sige, når solceller ikke kan betale sig. Vi sælger ikke anlæg, så vi har ingen interesse i, at svaret bliver ja.

Held og lykke med projektet.

Mvh. Mark

Har fået det gennemgået og var super…

Har fået det gennemgået og var super godt at ha fremme når man sidder med en sælger i røret. Fik mere ro i maven ved at ha spørgsmålene klar. Super god service

👍👍👍👍👍

28. august 2026

Besvarelse fra Ditenergivalg

Tak Stefan - det er præcis den følelse, vi håber rapporten kan give: at du sidder med sælgeren og kender dine egne tal, i stedet for at skulle stole blindt på hans. Godt at høre det virkede efter hensigten.
Mvh. Mark

Meget positiv oplevelse med…

Meget positiv oplevelse med DitEnergiValg. Rapporten er overskuelig, let at forstå og grundigt gennemarbejdet. Beregningerne tager udgangspunkt i den konkrete bolig og ens eget forbrug frem for standardforudsætninger. Et rigtig godt og uvildigt supplement til solcellevirksomhedernes til tider optimistiske beregninger.

25. juli 2026

Besvarelse fra Ditenergivalg

Tak for de venlige ord, det betyder meget for os. Vi lægger vægt på at tage udgangspunkt i din konkrete bolig og dit faktiske forbrug, netop fordi standardforudsætninger sjældent giver et retvisende billede. Godt at høre det gav mening for dig. Skriv endelig, hvis du får flere spørgsmål undervejs.

God søndag!

Mvh. Mark

Meget brugervenlig rapport som er…

Meget brugervenlig rapport som er funderet i høj faglig indsigt. Nemt at bruge. Og det bedste er, at det er uafhængig rådgivning uden tilknytning til producenter eller håndværkere. Lige hvad jeg ledte efter.

20. juni 2026

Besvarelse fra Ditenergivalg

Tak, Birgitte. Det er dejligt at høre, at rapporten var nem at gå til — og at uvildigheden var det, der gjorde forskellen for dig.

Netop dét er hele grunden til, at vi har bygget den her tjeneste: at du kan få tallene og fagligheden fra en, der ikke har noget at sælge dig. Så beslutningen bliver din.

Held og lykke med det videre. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for at vende noget.

Mark Pheiffer
DitEnergivalg