Har købt Displates flere gange, og hver gang er det en god oplevelse. Denne gang var de desværre blevet ridset i den ene side under forsendelsen. Sendte billeder af skaderne til dem, og deres suppor... Se mere
Super god service og oplevede Bestille fredag og fik den torsdag ugen efter Ingen problemer med noget overgivet og super let montering Kan klart anbefale
Alt var som det skulle være. UPS fik godt nok ødelagt det første forsøg, men displate sendte hurtigt en ny og UPS kom og hentede den bøjede plade. Man kunne godt ønske sig at indpakningen var l... Se mere
det er nogle fine plakater i god kvalitet med de kan kun sidde på helt glatte vægge de kunne ikke sidde på min væg med de der bitte små knupper ting og de faldet lige ned og ødelagt både lister og g... Se mere
We print collectible metal posters that make this reaaally sweet wup-wup sound when you spin them around. Plus, they look super cool no matter where you put them! Any passion you have is here, waiting to enter your collection as a Displate.
Al. Jerozolimskie 123a, 02-017, Warsaw, Polen
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Alt var som det skulle være.
Man kunne godt ønske sig at indpakningen var lidt stærkere i bøjning, men det er muligt jeg bar var uheldig og at de ikke oplever det ret tit.
For mig var det ikke noget problem da jeg var hjemme ved alle 3 kontakter med UPS og ikke blev generet af den ekstra leveringstid.
Printet er super flot så selve produktet har jeg ikke en finger at sætte på.

Besvarelse fra Displate
Der var et par meget små mærker på plakaten, som jeg gjorde opmærksom på en mail. Dagen efter kom der svar retur med lovning på, at jeg ville få en ny sendt og at jeg samtidig skulle beholde den anden👍

Besvarelse fra Displate
Kom til at lave en dobbeltbestilling! De ser det hos Displate, og vælger at sende kun den ene bestilling, for at jeg ikke skal bøvle med returnering. Søde og hjælpsomme, og pengene kom retur efter få dage.

Besvarelse fra Displate
Har fulgt displate i noget tid og ventet til black Friday/week/month, for at få et godt tilbud. Lidt før, skriver de så at de har fri fragt hele black month, eller så noget i den stil. Jeg antager så, at det er deres black Friday tilbud, ligesom alle andre der køre hele måneden. Jeg laver et ret stor ordre som jeg får nærmest dagen før blackfriday, for så at se, at det er næsten 50% rabat. Jeg spørger så, om jeg kan få differencen tilbage, kan jeg ikke, og spørger så om jeg skal sende det tilbage, for at så at købe dem igen, for at få den rabat jeg har ventet på. Der bliver ikke givet noget konkret svar og så spørger jeg igen og får ikke noget svar.
Derudover, falder det ene maleri ned, der er ikke engang gået en uge og bliver ødelagt....
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse, synes det er dårlig service og en træls oplevelse angående kvalitet.

Besvarelse fra Displate
Hurtig levering. God kvalitet. Professionelt indpakning. Rigtig Hurtigt montering. 🥰

Besvarelse fra Displate
Hurtig leverig min vare kom dog med en lille fejl det blev hurtigt løst (ca 5 min) takket være den fantastiske kundeservice jeg skulle ikke engang sende den gamle tilbage.

Besvarelse fra Displate
Deres kunder service er noget af det bedste. Vi havde et lille problem og de svarede med det samme. Deres billeder er i bedste kvalitet og nemt at sætte op.

Besvarelse fra Displate
English: First time buying from the shop. A little nervous, since I dont usually buy stuff outside my own country - but everything went fine. The metal plates look great and it arrived on the promised day. Thanks :)
Dansk: Har aldrig købt fra butikken før og var naturligvis lidt nervøs, for jeg plejer ikke at købe onlinevarer fra udlandet. Men alt er gået fint. Metalposterne er flotte og nåede hele frem på den lovede dag.

Customer Service
Customer Service is 5 star
and get a ordre home in 4 day

Besvarelse fra Displate
Jeg bestilte 3 plader og de kom inden for 3 dage. Hvis jeg kunne give jer 10 stjerne havde jeg gjort det <3
De ser fantastisk ud i virkeligheden

Besvarelse fra Displate
Jeg kan virkelig kun anbefale at købe herfra. Designsne er helt ens med hvordan de ser ud på hjemmesiden, og det er virkelig nemme at sætte op. Jeg vil helt sikkert selv købe fra der igen.

Besvarelse fra Displate
Flot og anderledes vægudsmykning. Det er dog min erfaring, at magneterne skal skrues fast i væggen, da klisteret på magneterne før eller siden giver op.

Meget meget tilfreds
Jeg kontaktede dem da jeg ikke havde hørt fra dem, efter jeg havde bestilt varen.
Det viste sig, at jeg ved en fejl havde angivet en forkert mail adresse. De fandt hurtigt frem til min ordre, men var samtidig meget opmærksomme på datasikkerhed. De sikrede sig, at jeg ikke var en tilfældig person der bare havde opsnappet et ordre nummer. - det gav tryghed

Besvarelse fra Displate
Hvad bank tager I betaling fra ? Nu har vi prøvet med 3 kort og I siger fejl hver gang og skriver det er banken der nægtet at gennemføre, Løgn og løgn , Vi har talt med banken og de har slet ikke nægtet noget . Jeg fatter det ikke

Besvarelse fra Displate
Fantastisk fedt produkt! Det kan kun anbefales herfra😉