Ventede 1 time på en halvbagt pizza betjent af uforskamment personale. Disotto var SÅ god engang. Kan IKKE anbefales!
Måske de lækreste napolitanske pizzaer vi har fået. Blød og lækker skorpe med godt bid. Tiramisuen er den luftigste og serveres i kæmpe portion 🤎 Den vin vi ønskede var udsolgt, så vi blev guidet... Se mere
Vi havde bestilt bord til tre, og selv om vi kom lidt tidligere end forventet blev vi budt venligt indenfor og kunne bestille drikkevarer, herunder lækker italiensk sodavand og iskold fadøl. V... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
God dejlig autentisk italiensk mad og…
God dejlig autentisk italiensk mad og betjening på samme niveau som alle de andre gange vi har været på Disotto
Autentisk italiensk mad
Autentisk italiensk mad af gode råvarer. Bestemt et besøg værd (vi har været her mange gange)
Som altid dejligt at besøge…
Som altid dejligt at besøge restauranten.
Ønsker du italiensk mad, i god kvalitet serveret med passion, så er du kommet til den rette restaurant.
Tillykke med den nye udvidelse, herligt lokale og på varme aftner skønt, at sidde ved den åbne dør. Det giver en god stemning.
Og det altid venlige og serviceorienterede personale topper oplevelsen👍
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Spiste her med familien til fødselsdag, og alt var over vores forventinger. Super hyggelig stemning og rigtig søde tjenere. Vi kommer i hvert fald igen!
Top lækre pizzaer med gode råvare
Top lækre pizzaer med gode råvare. Omsider ægte italienske pizzaer i Roskilde. Vi køber hos jer fremover og super service.
Verdens bedste tomatsuppe
Verdens bedste tomatsuppe.
Smagte som et lille stykke af Italien på en smuk og lun forårsdag. 🇮🇹
Smag den!!
Ikke et øje tørt
Ikke et øje tørt, autentisk, lækker og friske råvarer, smilende personale, elsker man gennemføre den italienske stil med 100% italienske vine, italienske bobler, italienske øl og italienske sodavand
Bestemt ikke sidste gang vi har været der
Skøn autentisk italiensk mad
Skøn autentisk italiensk mad. Råvarer af meget høj kvalitet.
Kold mad
Efter lang ventetid fik tre ud af fire serveret kold hovedret.
Ægte Italiensk…..
Endnu en gang fantastisk ægte Italiensk total oplevelse.
Så lækkert mad og vin. Vi kommer igen igen 😊
Ventetiden var uacceptabel
Ventetiden var uacceptabel.
Maden ok.
Overrislet brød uden hvidløg som lovet jfr. Menukortet.

Roskilde dårligste pizza
Roskilde dårligste pizza.
Bestilte Diavola, Polle E spinaci, Patate.
Alle 3 var totalt tyggegummi bund og brændte i kanten på 2 af dem. Rå bacon, rå pizzadej og alt for tykke kartoffelskiver.
De kostede 125kr per pizza og det er det største røveri i mands minde.
Aldrig mere derfra.

Super dejligt sted
Super dejligt sted. Sikke en overraskelse. Fantastisk autentisk italiensk mad, hyggelig atmosfære og god betjening.
Vi kommer helt sikkert snart igen 💪
Hold da fest for en hygge aften
Hold da fest for en hygge aften.
Ankommer og bliver henvist til vores bord.
Da døren ikke lukkes trækker det ret meget, vi høre om vores tjener ikke vil lukke den, jo siger han med et stort smil, og går tilbage i baren og glemmer alt om den.
Vi lukker den selv efter 15 min, hvorefter alt og alle dufter at pizza, kødboller og hvad der dertil høre.
Nåååå tilbage til vores hyggelige aften, som dog ikke blev på Disotto, da vi efter 45 min endnu ikke havde fået lov at bestille drillevare eller mad,
valgte vi at gå, og kommer desværre nok aldrig tilbage efter denne oplevelse. Vi fik dog dejligt mad og god betjening og en hyggelig aften et andet sted i byen (som vi klart kommer på igen)

Autentisk og originalt.
Hyggeligt sted, høflig betjening og det absolut lækreste autentiske italienske mad til få penge. Kommer HELT sikkert igen. Disotto fortjener virkelig 5* og man skal skamme sig over at give dårlig rating, fordi man ikke forstår at stedet laver ITALIENSK pizza, men hellere vil have en nr. 22 med konserves skinke, 5 andre slags præfabrikeret “kød” og alt for meget dej. Cudos til disotto for originalitet.
Mega hyggeligt lille sted
Mega hyggeligt lille sted -
Lækker mad til rimelige penge. Tjener med overskud og viden. Hele familien nød det. Vi glæder os til at komme tilbage
Vi kendte ikke stedet i forvejen
Vi kendte ikke stedet i forvejen, men havde via hjemmesiden fået ideen om at Disotto er et lille hyggeligt trattoria, hvor der er kælet for maden og oplevelsen. En anden virkelighed ramte os da vi trådte ind ad døren.
En tyk tåge af stegeos, kom os i møde så snart vi trådte ind ad døren, fra det meget åbne køkken/bar område der samtidig også lignede et lagerlokale med kasser med sodavand stående synligt fremme, plastik kasser med tomme vinflasker der jævnligt blev klirret rundt med, når en tom flaske skulle afskaffes.
Dernæst kom en fortravlet tjener susende frem med mad og vupti var han væk igen, og skulle siden jonglere at servere mad, tage imod betaling fra et bord og seate os samtidig. Det føltes meget forjaget.
Efter hvad vi havde set på hjemmesiden, var vi mildest talt skuffede og overvejede at forlade stedet igen. Vi valgte dog at blive og barberede vores plan om et tre-retters måltid ned til en enkelt hovedret, da maden vi så komme forbi trods alt så god ud, og pizzaerne så virkelig imponerende ud.
Bestillingen foregik ret tjept, et fantastisk vinkort, og et imponerende menukort. Ulempe at drikkevarerne ikke blev serveret samtidig. Jeg måtte vente et godt stykke tid på min vin, selvom min mand allerede havde fået sine drikkevarer, selvom proppen til hvidvinen var hevet op - der kom tilsyneladende lige en servering pizzaer, som lige fik første prioritet (men kunne kan så ikke have ventet med at servere min mands drikkevarer samtidig med min? det virkede ikke særlig serviceminded)
Vores mad kom rimelig hurtigt, og smagte fint - men levede dog hverken op til kvaliteten eller æstetikken der var lovet på hjemmesiden, hvor man fik indtrykket af ægte italiensk mad lavet fra bunden.
Brødkurven bestod af brød skåret i meget forskellig tykkelse (fra papirstyndt til hestens fødselsdag) og det bar præg af at det ikke var friskskåret, da brødet havde stået og dannet en tør, sej skorpe på overfladen - hvilket var synd da det ellers virkede som et udmærket brød - hvis det havde været til at tygge.
Hvis stedet lancherede sig som et Luxus pizzeria, ville jeg nok have givet stedet 3-4 stjerner for deres mad, men da stedet på ingen måde levede op til de forventninger hjemmesiden gav, kan jeg ikke give det mere end 2 stjerner.
Selve atmosfæren og servicen på stedet vil jeg give 1½ stjerne, da stege-osen var så voldsom at det var ubehageligt at sidde i og vi begge måtte skifte tøj da vi kom hjem.
Man havde ikke på noget tidspunkt følelsen at at sidde på en restaurant, men snarere et mærkeligt sammensurium af pizzaria/Café/lagerlokale/køkken.
Vi kommer her ikke igen og ville kun anbefale stedet hvis man kunne få pizza to go.

Bedste pizza på Italiensk
Bedste pizza jeg har fået i mange år 🤤
Jeg var på besøg i den lille men hyggelige restaurant med min kæreste og bonus datter. Og vi var alle super tilfredse med både maden og servicen.
“Et lille stykke Italien, i Danmark”
Tak for en rigtig god oplevelse
Skøn atmosfære med imødekommende…
Skøn atmosfære med imødekommende personale. Ægte italiensk stemning. Vi fik månedens menu, og den sad lige i skabet!
Pizza
Pizza, papirtynd bund, vandet i smagen, ingen krydderier og mangler smag. 110 kr for en pizza som ikke smager af noget 😒