DISINO - Fashion Boutique Anmeldelser

4,9

Bestel hier vaak. Leuk en betaalbaar. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima. Hele snelle levering. En bij retourneren wordt er ook snel gehandeld en netjes afgehandeld volgens richtlijnen.

Afgelopen week een broek gekocht. De volgende dag netjes binnen plus een lief geschreven berichtje op de pakbon. Bedankt! Ik vindt het zeker 5 sterren waardig zo!

Ik had gisteren dit bedrijfje opgebeld over hoelang het zou duren wanneer het pakketje in belgië was, want ik had deze tegen zaterdag nodig. Deze vrouw zei me rond donderdag moet hij zeker binnen zijn... Se mere

1. Tøjbutik

DISINO is hét adres voor iedereen die van fashion houdt! Wij onderscheiden ons door een exclusieve collectie en streven naar de maximale tevredenheid van de klant.

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestel hier vaak.

Bestel hier vaak. Leuk en betaalbaar.
Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.
Hele snelle levering.

29. september 2026

Koop hier niet

De bestelling en levering van de blouse ging prima. De kwaliteit van het door mij aangeschafte product is echter verschrikkelijk slecht. De steentjes op de blouse zijn al na 1 keer (!) op 30 graden wassen (hetgeen overigens op het etiket staat vermeld dat zou moeten kunnen) voor een deel losgegaan en/of verplaatst en dan heb ik het niet over 1 of 2 steentjes. Toen ik dit aangaf bij de klantenservice en het product retour wou sturen, omdat het duidelijk geen deugdelijk product is, kreeg ik 0 op rekest. Ik krijg geen korting en ik kan het product niet om die reden retour sturen: NIKS. Ik word dus als klant op geen enkele wijze gecompenseerd. De redenen zouden zijn gelegen in het feit dat het niet om veel steentjes ging en ze niet konden zien waardoor deze steentjes waren losgegaan/verplaatst. Alsof ik de boel bij elkaar verzin. Het is gewoon geen deugdelijk product en had nooit door de winkel verkocht mogen worden als de kwaliteit ervan niet kan worden gegarandeerd. Daarbij geven ze op de website aan dat je geen garantie krijgt op het losgaan van de steentjes. Je hebt als consument echter ook een wettelijke garantie en het is heel simpel: steentjes op een blouse zouden niet na 1 keer wassen, los moeten kunnen laten. Ik kan slleen maar zeggen: Koop hier niet, want je betaalt 50 euro voor flutkwaliteit!

28. september 2026

Meerdere keren al besteld

Meerdere keren al besteld, het wordt super snel geleverd en de kwaliteit is echt goed!! Ook het aanmelden van een retour gaat eenvoudig en snel! Ik ben fan!

24. september 2026

Afgelopen week een broek gekocht

19. september 2026

Snelle levering

Snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden door disino. De broek is echt super, Zit heerlijk!! Heel blij mee!

16. september 2026

Geweldige kleding

Geweldige kleding! Was wat mis gegaan met mijn verzendadres. Pakket werd naar hun terug gestuurd door postnl. Zij hebben het uiteindelijk weer kosteloos naar mij opgestuurd. Duidelijke en snelle communicatie met de klantenservice. Super fijn en ben helemaal blij met de kleding. Staat net als dat de modellen aan hebben. Bedankt 🥰 groetjes Rachel

27. august 2026

Mooie kleding

Mooie kleding, prima prijzen en goede kwaliteit. De levering was erg snel en een handgeschreven berichtje maak het persoonlijk. Ik ga zeker vaker hier bestellen

13. august 2026