jeg er fodbold interesseret. Fck og bif bliver forfordelt år efter år. de vises på de bedste spille tidspunkter, og får deraf flere fans grundet mere medie bevågenhed. Silkeborg indvier deres nye stad... Se mere
Andre kiggede også på
Jeg har været medlem i mange år og…
Jeg har været medlem i mange år og fuldt moonshiners og alle gold serier først stopper i med at vise flere afsnit moonshiners og nu er i kraftedeme osse stoppet med at vise gold divers hvad dælen bilder i jer ind i kan kraftedeme sløjfe noget af det andet skidt I sender fordi Ikke har penge til det
Stopper midt i en serie
Forstår ikke, hvordan I planlægger jeres programmer, når I kan stoppe en serie midt i serien og oven i købet ved et afsnit i 2 dele, hvor I kun viser første del og ikke viser anden del. Det er under al kritik. I det mindste kunne I vise afsnittet færdigt, så man kunne se slutningen af begge afsnit. Jeg taler om Expedition Unknown og i netop de to afsnit om Vikingerne fra Danmark vælger I, at kun vise det første afsnit og herefter stoppe serien, uden at vise fortsættelsen i det næste afsnit. Det er virkelig dårlig stil fra jeres side.
Jeg må sige...
Jeg må sige, at jeg er skuffet over jer! Man betaler for at se blandt andet ghost adventures, som i er de eneste der har... dog er der kun til sæson 19 og der kommer aldrig nyt op længere!? Jeres dårlige undskyldninger med, at I pludselig ikke har rettighederne osv. Tror jeg ikke en skid på! Det er så træls at man ikke kan se de nye afsnit og i ikke holder jeg up to date med det nye der kommer i blandt andet dem række af afsnit, som i har så mange afsnit af! Fordi de jo er populære...
I snyder med at reklamere for netop ghost adventures men der er ikke langt en skid op i flere måneder! Det er falsk reklame!
Dårlig service og behandling af kunder
Jeg har været kunde hos Discovery plus i meget lang tid, da de er de eneste der sender mine favoritserier. Jeg er blevet godt træt af, at der kommer en ny sæson hver 6-7. Måned og hver sæson varer kun 8 episoder - læg dertil oveni, at der kan forekomme "sæsonpauser". Fuldstændigt uacceptabelt, man betaler 79 kr. Pr. Måned for nogle få serier, som de ikke engang kan levere et godt stykke arbejde på. Jeg har tidligere klaget over netop det her problem, men de viser sig ikke at havde ændret sig. Ville give 0 stjerner hvis det var muligt.
Vil helst give 0 stjerner
Vil helst give 0 stjerner.
De trækker penge - jeg har INTET abonemment. Kommer ikke tilbage med et svar.
VÆRSTE SVINDLERE!!!!!!!!!
Dårlig kvalitet for 129kr. øv
Man køber et abonnement til 129kr så man slipper for reklamer til livesport, det får man, MEN MEN til gengæld kan deres App ikke følge med det hakker og kvaliteten er rigtig dårlig, så det er ikke pengene værd, måtte gå tilbage til live på kanal 5 og irritere sig over reklamerne, men kunne da så se cykelløbet uden det hakker.
Og det er IKKE min forbindelse for så ville jeg ikke kunne se alle de øvrige udbydere på deres app uden problemer, har internet og Tv fra andre uden problemer, det er kun Discovery+'s app der kikser, og har prøvet de løsninger der ligger på Discovery+'s side uden det hjælper, så det var 129kr ud af vinduet, afmelder med det samme.
En stjerne er minimum
En stjerne er minimum, desværre. Man kan jo næppe streame 20 sekunder, før skidtet fryser. Ikke pengene værd.
meget dårligt på sport direkte
meget dårligt på sport direkte, hacker hele tiden og skal genstartes. Ikke pengene værd!!!
Selvom jeg har abb, kunne jeg ikke se fodboldkampen 26.marts
Nu har jeg købt abonnement til Kanal 5 for netop at kunne se Danmarks fodboldkampe.
Og når jeg så skal se en kamp igår den 27.marts, så får jeg på skærmen besked om følgende:
"For at se indholdet, skal du opgradere dit abonnement"!!!!!!!
Undskyld, jeg er jo netop betalt for at se kampen.
SÅ HVORFOR KAN JEG IKKE SE DEN.
Jeg kan se alt muligt andet dårligt indhold fra Kanal 5. Dette gør mig MEGA sur, og det virker som et scam, for bare at få flere penge.
PS: Jeg har det rigtig type abonnement.
TIL Discovery: Venligt kontakt mig, da jeg har nogle emner at vende med jer.
I skal til at være mere opmærksomme på…
I skal til at være mere opmærksomme på hvornår de nye afsnit a Ghost adventures udkommer.
Få dem nu lagt op.
Det er det eneste jeg ser på Discovery+ og hvis det ikke snart bliver bedre opsiger jeg mit abonnement hos jer.
Virkede aldrig og fik ikke penge retur
Jeg forlængede mit abonnement, men det kom aldrig til at virke. Penge blev trukket og kundeservice svarede ikke. Da jeg så ringede fik jeg fat i en meget uhøflig dame der ikke virkede interesseret i at hjælpe og sagde at så måtte jeg skrive en ny mail for at få refunderet. Den svarede de aldrig på og fik så fat i en 4. der sagde at det ikke var deres problem og jeg skulle prøve apple... Der var ikke på noget tidspunkt at de prøvede at løse eller hjælpe.
Narrefjappe
Ens tanker bliver henledt på en lang række ting, men underholdning er ikke en af dem. Discovery Networks Denmark ApS er underholdningsbranchens svar på narrefjappe. Deres tjeneste Discoveryplus minder mest af alt om en stammende 8 årig der ryster i skræk. Det er sløvt kører ikke optimalt, og det virker som om ledelsen er mere interesseret i at få betalingsmetoden til at fungere så de kan få deres penge, end at de er interesseret i at levere et produkt der rent faktisk fungerer. SKAM JER
Hvad er det der sker for jeres…
Hvad er det der sker for jeres discovery science?
Nu har i konstant afspillet "how its made" og "how do they do it"
I har genudsendt det samme hø i flere måneder, selv en lørdag aften!!!! Om hvordan man laver et sk*** dørhåndtag eller en blikspand
Det er jo tilgrin, 80% af jeres programmer er genudsendelser, efterhånden
Ufattelig ringe streaming
Ufattelig ringe streaming. Fryser i en uendelighed. Opgiver til sidst, og finder i stedet hen til Netflix, HBO+, Viaplay, Disney+ mm. Der er aldrig problemer.
Kære Discovery+. I er nødt til at sluge Jeres stolthed, og kigge lidt over skulderen ved Jeres konkurrenter, hvordan det kører for dem.
Der er så meget plads til forbedring, at var det ikke fordi I fulgte med mit alm. flowtv. så var i opsagt med det samme.
I stedet for en attitude, som I ligger for dagen, så meld dog ud i arbejder på sagen, og godt er klar over der er problemer.
I agerer som en struds, ved at stikke hovedet i jorden og håber så at problemerne forsvinder af sig selv.
Streamingen går hele tiden i stå
Streamingen går hele tiden i stå og man kan ikke se sammenhængende afsnit
Der blev oprettet en profil med min…
Der blev oprettet en profil med min mail, det var ikke mig, henvender mig til kundeservice og sjældent har jeg oplevet så ringe en kundeservice, de siger jeg skal kontakte Apple, for det er kun dem der kan slette profilen, Apple siger det ikke er dem og det vender jeg tilbage med, da jeg skriver jeg vil melde dem til rette, vil de undersøge sagen og i dag vendte de tilbage og sagde jeg skal kontakte Apple. Håbløst. Så et råd herfra, hold jer langt væk fra dette foretagende
Øv at skulle undvære fodboldlandsholdets kampe
Fodboldens landsholdskampe kan som bekendt ikke længere ses "gratis" på DR efter at den bitre Mette Bock fik ødelagt den eneste frie og uafhængige medievirksomhed i DK. Nu må man undvære, hvis ikke man vil finde sig i at skulle betale til DIscovery som både har ringe indhold og en dårligt fungerende app.
Det afføder et meget stort ønske (forhåbentligt også fra mange andre) om at nogle modige politiske partier / MFére tager initiativ til at at styrke DR igen. Gerne med en ekstra sportskanal og gerne med lidt større bevilling. Det vil i givet fald give en stemme fra mig.
Kun gamle afsnit af Ghost Adventures
Jeg har kontaktet jer flere gange for at høre hvornår der kommer flere afsnit af Ghost Adventures? Kan I komme med en tidshorisont ellers opsiger jeg mit abonnement.
Der skulle have været Formula-e på…
Der skulle have været Formula-e på Eurosport 2 den 15-8-2021 men de valgte at sende fodbold selvom de har Kanal 9 til fodbold og sendte ikke noget andet sport
Er blevet meget bedre end for et år…
Er blevet meget bedre end for et år siden, hvor det hakkede meget. Virker perfekt nu og er glad for sportspakken, selvom de har mistet noget. Bare superligaen fortsætter og så til en pris der er til at betale sig fra. Det stikker jo helt af mht priser på fodbold