1. Softwareleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Discoverr er en softwarevirksomhed der udvikler skræddersyet software baseret på Microsoft, Google og facebook teknologier for at levere makedes bedste, hurtigste og mest stabile løsninger.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Værste sted at få hjælp til IT

Værste sted at få hjælp til IT. Kan på ingen måde anbefale Discoverr ApS. Deres rådgivning er virkelig uduelig og kan ikke anbefale at arbejde med dem. Find en pålidelig leverandør.

15. juli 2025
Discoverr-logo

Besvarelse fra Discoverr

Vi kan desværre ikke finde dig som kunde hos os og har ikke haft nogen tidligere kontakt. Discoverr ApS arbejder udelukkende med faste erhvervskunder, som vi har løbende og ugentlig dialog med. Vi har 100% tilfredshed blandt vores eksisterende kunder og værdsætter det tætte og professionelle samarbejde, vi har opbygget med dem.

Hvis du mener, at din anmeldelse er baseret på en reel oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte og uddybe hændelsen – vi tager alle henvendelser alvorligt og ønsker at sikre en retfærdig dialog.

Discoverr ApS

Professionel behandling

Discoverr har været en sublim samarbejdspartner gennem de IT-projekter, vi har haft sammen. En serviceminded og professionel tilgang til projekterne, samt en tilgængelighed ud over det sædvanlige. Vi har sammen med Discoverr løftet projekterne for vores fælles kunder, til et meget højt niveau, som både vi og kunderne er stolte af. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Discoverr, som samarbejdspartner.

Martin Pløger
CFO
OnlineCity.IO

8. november 2019

Altid sublimt samarbejde

Jeg har fornøjelsen at arbejde tæt sammen med Thusan og Thupi fra Discoverr - både i egenskab af min tidligere stilling som direktør for en ERP virksomhed og nu i egenskab af stifter og indehaver af egen konsulentvirksomhed.
Thusan, som er min primære kontakt hos Discoverr er den bedst tænkelige udgave af en ideel samarbejdspartner.
Jeg oplever altid en oprigtig interesse kombineret med evnen til at forstå kundens forretning indefra og omsætte det til en teknisk løsning , der er tilpasset den aktuelle brugerskares behov og ønsker.
Og når løsningen leveres, er kvaliteten altid i orden og lever altid op til - eller overstiger forventningerne.
Den etik og samvittighed, der ligger dybt i hjertet af Discoverr gør at samarbejdet altid er anbefalelsesværdigt - uanset om vi taler om teknologi, performance, leveringstid eller økonomi i samarbejdet.

30. oktober 2019