Discountflyt Anmeldelser 50

4,2

Helt super firma der flyttede rigtig hurtigt for mine forældre. Alting gik hurtigt og smertefrit. Og prisen var også bare helt ok. Vil virkelig anbefale firmaet

Aflyste 12 timer før flytning! Brug aldrig dette firma! Aflysningen kom pr mail om natten ca 12 timer før vi skulle flytte! Samme mand tog telefonen 2 dage i streg og hed 2 forskellige navne. Kommu... Se mere

Vores flytning fra 4 værelses hus til lejlighed fra Hvidovre til København SV. gik rigtig fint. Da Hamish og hans partner ankom forsent, viste det sig at de kom i en bil uden en løfteplade, som gjord... Se mere

Jeg havde en fin kommunikation med sælgeren, som desuden var en fin fyr. Jeg fik et bud på flyttebud.dk og tog kontakten til firmaet, hvor jeg fik kontakt til Simon, som var behagelig at snakke med.... Se mere

1. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Flyttefirmaer er dyre, og flytning er stressende. Det er disse to problemstillinger vi fokusere på at løse for vores kunder. Vi forsøger, at holde det så simpelt og overskueligt som muligt for vores kunder. Og dette gør vi ved, at tilbyde nemme løsninger til billige priser og levere en service af høj kvalitet selvom det er til discountpriser.

4,2

God

Meget ubehagelig flytning. Absolut ikke anbefalelsesværdigt.

Jeg flyttede med Discountflyt d. 11/7., hvilket var en stor fejl; Discountflyt benytter sig af de selvsamme flyttemænd som et firma jeg tidligere har benyttet mig af. Dengang havde de ridset flere af mine møbler, hvilket jeg selvsagt informerede firmaet GoService om. Det endte med en masse beskyldninger om, at jeg selv havde ødelagt et helt nyt spisebord, og at jeg bare ønskede at give firmaet et dårligt ry, hvilket selvsagt ikke er sandt.

Denne gang gik det da heller ikke ret meget bedre. Da både flyttemændene og jeg fandt ud af, at flytningen skulle udføres af dem, blev det ubehageligt. Den ene flyttemand ville slet ikke tale med mig, og hver gang jeg spurgte om noget ift. min flytning, ignorerede han mig (han ville dog gerne spise de snacks jeg havde købt).

Mine ting blev behandlet utrolig dårligt. Da jeg ankom til lagerhotellet hvor mine ting skulle mellemlande, så jeg til min overraskelse, at flyttemændene igen ikke havde lyttet til min bøn om, at passe på visse flyttekasser som var markeret med et glas. Jeg bad derpå den ene flyttemand om at passe på mine ting, og ikke lægge alle de tunge ting oven på de lettere kasser. Det troede jeg, var logisk nok. Da jeg så, hvordan rummet var blevet pakket, blev jeg endnu mere frustreret; poser med tøj var bare blevet smidt tilfældigt, og flere af mine flyttekasser var ødelagte. Da jeg nævnte flyttekasserne fik jeg selv skylden, da “flyttekasserne ikke var stærke nok”. Jeg har aldrig før haft problemer med den type, men tvivler på, de kunne klare den noget hårdhændet behandling.

Det hele var desværre ret ubehageligt at være i, men ydermere var hele flytningen ret uprofessionel udført; at der ikke blev svaret på mine spørgsmål når jeg stillede dem, og at den ene flyttemand kun talte sit modersmål - og kun ville kommunikere med den anden flyttemand - fandt jeg utrolig ubehageligt. Jeg kunne ligesom regne ud, at han talte om mig.

Havde jeg vidst, at de to forskellige firmaer arbejder sammen, havde jeg ikke takket ja til deres tilbud. Det gør jeg aldrig mere.

16. juli 2018

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Jeg brugte dem til at flytte i ny lejlighed i København. De var meget effektive og det tog kun en times tid. Dawod og Omid var rigtig søde og hjælpsomme.
Jeg vil anbefale dem fremadrettet :-)

30. april 2018

Det har været en fornøjelse at benytte…

Det har været en fornøjelse at benytte Discountflyt over flere gange. Deres flyttetilladelse søde og betænksomme og man føler sig tryg ved at de entrerer ens hjem og man overlader alt sit møblement til dem. De er hurtige, effektive og flytter til en fair pris. Rigtigt godt arbejdet 👍

4. april 2018

Tilfredstillende service og god pris

Tilfredstillende service og god pris. Jeg flyttede fra Amager til Roskilde d 3. august 2017 og fik den bedste flytning man kunne tænke sig. Flyttemændende vare søde og rare og kom til tiden og var yderst effektive.

2. april 2018

Super oplevelse med flytning

Super oplevelse med flytning. Fik flyttet en hel lejelighed (80 kvm3) fra Kbh til Solrød (35 km). Da de to flyttemænd kom gik de i gang, men måtte sande at to måske var én for lidt, de ringede til kontoret og det kom endnu én. Alt blev flyttet ned i bilen. I det nye hus blev alt båret ind og, hver gang blev der spurgt hvor tingene skulle stilles - alt blev derfor ffordelt i stuen, 1. Og 2. Sal.

31. marts 2018

Super flytning

Super flytning! De tre gutter kom præcist kl. 9.00 som aftalt. Og de knoklede til kl. 17.00 indtil det hele var flyttet. De arbejde hårdt, og passede godt på vores ting.

26. marts 2018

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg fik flyttede med nogle af de mest hårdtarbejdende folk jwg nogensinde har set. De fik virkelig til den og knoklede løs, dig skal det lige understreges, hvilket jeg tænker er super vigtigt i denne branche, at de samtidigt med, at de arbejdede virkelig hårdt passede rigtig meget på vores ting. Hver eneste genstand blev behandlet med ekstra omhu og da de blev sat ind i flyttebilen blev de pakket godt inde i flyttetæpper.

19. november 2017

jeg fik flyttede 17/10-2017 det var den …

jeg fik flyttede 17/10-2017 det var den værste flytning ever jeg har aldrig været ude for noget ligne alt var pakket ned i kasse og ale var sat som det skulle de skulle bare bære det ned i deres lille trillebør for det første flytter man ikke en 4 v lejlighed i en toyota dyna eller hvad det nu var men oki der stod jo i tilbudet at de var her til sidste ting var flyttet så jeg havde ikke kvaler de kan så ikke have det hele og det skal lige siges at de tabte kasser med arvegods i og at vi havde fået et til bud uden rengøring til 2950 kr og med rengøring af store flader for 3400 kr når så kommer de ud i min nye lejlighed og det går oki så har de læsset første læs af så ville de have pengene og vi havde lavet en kvittering som de skulle skrive under på men det ville de ikke de sagde der ville komme en på mail men jeg har aldrig modtaget den kvittering så sagde de at de ville smutte ud efter det sidste men de kørte bare hjem de havde taget alle ben af sofaer senge osv det er også fint nok men de havde bare ikke taget dem med og det de havde efterladt var alle de tunge ting også havde det bare kørt hjem så ringede vi til deres kontor først tog de den ikke også prøvede vi igen også tog de den magen til tilsvining skal man godt nok lede længe efter og det fik vi så i tlfen jeg vil råde folk til aldrig at bruge dette firma da hvad jeg tror tager de penge i lommen det vil sige sort arbejde jeg anmelder dem til forbrugerombudsmanden for ikke at overholde en kontrakt også dem der kommer den ene kan dansk men den anden kan slet ikke noget så husk aldrig brug dem en lille opfølgning i dag den 11.03.2019 jeg er blevet kontaktet flere gang af deres sekretær og hun siger så han vil ringe til mig men der sker ikke noget over hovedet nu er det jo snart 2 år siden og de kan åbenbart ikke behandle folk ordenligt stadig jeg har stadig ikke fået min kvittering for det de har /Ikke har lavet det med man bare smutter under det halve arbejde og ikke tager det tunge og bare lader et læs mere være i den lejlighed det er ikke iorden jeg havde betalt 500 kr før rengøring af store flader det havde de heller ikke gjort det er dårlig stil

21. oktober 2017

Brug dem kun hvis du har mange penge.

Brug dem kun hvis du har mange penge.
De giver et godt tilbud på en hel flytning.
flytter kun det halve, med 2 udlændinge drenge hvor kun den ene kunne gebrokkent dansk og den anden kunne kun engelsk ,ham der kørte bilen kunne kun gebrokken dansk. kunne sige :penge og du tale med chif.
De flyttede halvdelen, ville så have penge, det fik de, desværre, vi ønskede kvitering, men fik det svar hans chif sender elektron, jeg ikke gøre. Du få kviter af chif. vi har aldrig set den kvitering.
Da de havde fået pengene ville de til at køre, vi spurgte hvad med resten af flytningen,: du tale med chif "vi ikke køre mere et læs" slut sagde han."* ( Kan ikke lige sige det ordret som han sagde) jeg ringede til Hasem på kontoret nu ville de have flere penge 2500 kr for at flytte resten af den halve flytning de havde lade stå (planlagt) jeg sagde det ikke var aftalen, I aftalen står den 17 oktober 2017 klar 8.00 flytter to erfarende flyttemænd fra a til b.de bliver og fuldfører hele flytningen til vi er færdige, der falder betalingen til den speciel pris a' 3400kr.
Hasem fortalte jeg var fuld af løgn han blev ved at sige, det ikke var aftalen, det var kun et læs. Skulle vi have flyttet mere var det 2500 kr mere til vennepris ville jeg få det for 2000 kr. Nu var Jeg var så vred og skuffet, han blev mere og mere grov jeg blev ved at sige det simpelthen tarveligt fik at vide hvad jeg ville gøre ved det, det var han først skule have 2000kr for resten.skal vi flytte det eller ej?
Det nægtede jeg og væk var de unge mænd. aftalen var 3400 kr for hele flytningen at de blev til slut og rydde op.
Det jeg fik: lille kassevogn til lille kørekort 2 små gutter der havde svært ved at løfte, de tog det de gad løfte, og kørte de 4.5 km så begyndte de at brokke sig, tænkte de var tørstige, men nej de ville kun aflevere ved fortovs kant, min søn forhandlede, de fik en kasse sodavand, så slæbte de ind i lejligheden hvor min mand og børnebørn hjalp med at bære ind. De havde meget travlt med at få pengene, tænkte nå ja, de kører vel efter resten, der var ikke kommet noget vi kunne sidde på, og de kunne heller ikke komme i seng, alle ben var skruet af og sat af i den gamle lejlighed.
Spisebord, 6 stole , lænestol, opvaskemaskine, køl og fryseskab, tv, 2 skriveborde samt ovre reol Tilbage og 2 kasser og pose sengetøj og benene til alle møbler og senge alt dette var tilbage i huset dette ville de have 2000 kr for at flytte de 4.5km
Godt og vel 1/2 delen af flyttelæsset havde de ikke taget,og tillige med det vi ikke selv kan køre i alm bil var det de lod stå så de var sikker på vi var nødt til at betale chif var klar med pris i telefonen, Det var planlagt det er deres regel og ikke undtagelse.
Da det er nøje udvalgt..
Den pris de havde givet først på arbejdet var 2995,så ville vi gerne de rydde op så skulle de have ekstra og et nyt tilbud kom på. 3400 på speciel pris. Kaldte han det. Efter halv flytning yderligere 2000 kr. Det indbo de tog blev kastet rundt pæne tallerkner blev smadret 1 møbel bulet groft.
De lever op til deres navn næsten de skulle hedde discount snydefirma.
Vælger I dette firma giv dem ikke pengene før de har flyttet det hele. og få kvitering på arbejdet og penge på papir ikke elektronisk.
Husk at skrive alt det der skal flyttes i detaljer selv de små ting. Jeg gik i Fælden da han ringede og vi skulle planlægge flytningen, det var nemmere sagde han. Ingen skriftlig bevis andet end dato sted og klokkested og pris og det udnytter han på det groveste.
Hvis i vælger at bruge dem, trods advarslen så hav pengepungen klar med dobbelt betaling eller plan b så en anden kan flytte resten.
Svært at gardere sig mod sådan et snyde firma der stopper halvvejs resten vil de have flere penge for.
Han er grov, ham Hasem.der vist ejer firmaet idag.
Vi valgte at ringe til anden firma der gjorde det færdig for det halve af hvad han havde forlangt for resten af flytningen.
Skal de slippe afsted med at snyde sådan, ja I derude der skal flytte vælger om i vil snydes, nu i advaret.
De ville kun have kontant vi har ikke fået kvitering ,mon der bliver betalt skat og moms af beløbet?
Kan desværre kun give 1 stjerne som de får for at møde op til tiden.
Ikke for behandling af flytningen.
I kan se mine andre anmeldelser jeg plejer ikke være mavesur og give dårlige anmeldelser, men denne er så grov at andre ikke skal komme ud for dette, uden de er forberedt og advaret, håber de bliver stoppet.

21. oktober 2017

Pålidelige, dygtige og hurtige!

Brugte i dag Discountflyt til en flytning fra Aarhus til København. Det var Mustafa og Modestas, som kom og flyttede, og jeg kan give dem mine bedste anbefalinger. De var både flinke og meget hurtige til at klare flytningen. Og vigtigst af alt, så var de meget omhyggelige med at sørge for, at mine ting ikke kom noget til. Jeg vil udentvivl bruge dem igen næste gang!

15. oktober 2017

Super servicemindede flyttemænd

Har i juli måne flyttet med Discountflyt fra et stort hus og flyttefolkene var utrolig hjælpsomme. Super fin betjening ifm. tilbudgivning, levering af flyttekasser og andre flyttetilbehør. Under selve flytningen følte vi, at vi helt klart var i trygge hænder. Hvis jeg skal flytte igen, er det klart drengene fra Discountflyt der skal flyttefor mig. Men indtilvidere vil jeg blot give anbefalingen videre herfra.

12. september 2017

De kom aldrig!!

De kom aldrig!!!
Jeg skulle flytte i maj. Flyttefirmaet skulle komme kl 10, men ringede 10.30 og sagde, at deres bil var gået i stykker. De ville sende en ny kl 13. Jeg ringede til dem 13.20 og spurgte hvor de blev af "åh de skulle lige køre en omvej", de ville senest komme kl 16. Igen var jeg nødt til at ringe til dem kl 16.10 og fik at vide, at de ville være der kl. 18. Jeg bad dem om at blive væk!

8. september 2017

Det er en fornøjelse at flytte med …

Det er en fornøjelse at flytte med Discountfly.
Som navnet siger er priserne discount og meget billige, men servicen er i hvertfald ikke hvad der ligner discount. Flyttemændeneknoklede for at vi fik en god oplevelse med vores flytning.

Det er en fornøjelse at anbefale Discountflyt!

2. september 2017

virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. En flytning fra København til Roskilde blev håndteret med kompetence og nænsomhed.

Jeg fik anbefalet firmaet af nogle venner og fik kontakt til dem og fik en god og overskuelig pris på min flytning.

Bookningens var nemt og firmaet har styre på at det hele skal foregå over mail, så man har aftalen på skrift.

Flytningen var fint og hurtig. Med smil og omhu og en rigtig god service blev vi flyttet på ganske overskuelig tid.

Jeg giver hermed anbefalingen videre....

25. august 2017

Flytning med nedpakning lang kørsel blev overstået professionelt og effektivt.

Vi flyttede fra København til Jylland i sommers, hvor Discountflyt stod for både nedpakning og transport effektivt og professionelt af 2 flinke flyttemænd. Det eneste problem var, at der manglede flyttekasser og nedpakningsmateriale, hvilket var min skyld fordi jeg havde fravalgt dem pga. prisen. Men det vidste sig at deres priser på flyttekasser er billige i forhold til at disse er rigtige "flyttemand flyttekasser". Det vigtigste var nemlig, at vores ting var godt beskyttede og flytningen var overstået professionelt.

Anbefalelsesværdigt flyttefirma.

24. august 2017

Sikke en omgang!!

Sikke en omgang!!
01.07 havde vi bestilt DiscountFlyt til flytning kl 13.00
Kl 13.50 kom de.
Der var 2 flyttemænd, som beklagede sig over kasserne, der var for tunge, for våde og for dårlig kvalitet.
Eftersom det var min 10. flytning og vi selv havde båret alle kasserne ned fra 3. sal inden de kom, i tørvejr, afviste jeg alle anklager.
Flyttemændene var meget langsomme til at pakke bilen, så flytningen trak ud, selvom de havde lovet at sende flere flyttemænd efter behov.
Flyttefirmaet skulle have været en stor hjælp, men endte som en klods om benet!
En af mine lamper gik i stykker, men på trods af det og enorm forsinkelse, var der ingen afslag i prisen.

10. august 2017

Kan på det varmeste anbefales...

Der kom 3 mand, på nøjagtig det tidspunkt vi havde aftalt med dem. Alt gik helt perfekt og meget hurtigt, taget i betragtning af hvor meget de skulle flytte. De var alle meget påpasselige med vores møbler, selv de gamle kommoder! Vi har været yderst tilfreds og vil gerne give dem vores varmeste anbefaling.

14. juli 2017