DisciplinePlanner Anmeldelser 44

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2e keer dat ik bij Discipline planner heb gekocht. Netje verstuurd. Kan lekker door de brievenbus. Voor mij een van de beste planners die ik tot nu toe heb gebruikt. Erg motiverend opgezet. Ik gebruik... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In de advertentie werd er beloofd dat het de volgende dag in huis zou zijn en dat klopte ook. Het is een duidelijk omschreven boek waarmee je echt een stap de richting op gaat die je in wilt slaan!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Marketing was top, voldoet aan de verwachtingen. Tijdens de implementatie is het soms even zoeken en wennen.

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel
  2. Kursus

Skrevet af virksomheden

DisciplinePlanner® | De #1 planner voor het behalen van doelen! Bij DisciplinePlanner® geloven we in de kracht van discipline voor zowel persoonlijke als zakelijke groei. Onze wetenschappelijk onderbouwde planner is perfect voor iedereen die zijn doelen wil bereiken en zijn potentieel maximaal wil benutten. Wij zetten ons in om jou te inspireren en ondersteunen op je reis naar zelfontwikkeling, met een focus op doelgerichte planning en bewuste levensstijl. Laat afleidingen niet je focus wegnemen! Met DisciplinePlanner® krijg je de structuur die je nodig hebt om te concentreren op wat echt telt; je doel. Of je nu je persoonlijke leven wilt verbeteren of je zakelijke ambities wilt realiseren. Onze planner helpt je tijd effectief te beheren, dagelijkse gewoonten te versterken en jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. DisciplinePlanner is de nummer 1 planner voor het behalen van doelen op welk vlak dan ook. Het is een krachtig hulpmiddel om jou te helpen structuur te creëren, discipline te ontwikkelen, te reflecteren op eigen acties, inzicht te krijgen en doelen te behalen. Da kracht van de DisciplinePlanner ligt in jouw handen! Het is een tool die jou in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je bepaald zelf de koers en deze Planner zal je begeleiden op je reis naar succes. Ontdek de kracht van DisciplinePlanner® en Join The Disciplined Family! Sinds 2022 © 2024 DisciplinePlanner® ~ Alle rechten voorbehouden

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Directe levering

Directe levering, zorgvuldig verpakt

12. august 2024

Dag Sol,

Dankjewel voor je positieve review! Succes met het behalen van jouw doelen!

Mooie planner!

Binnen 24 uur had ik de planner in huis. Mooi, met een harde kaft, goede kwaliteit papier. En de inhoud? Een dikke 10. Zin om ermee aan de slag te gaan.

12. august 2024

Dag Mariëlle,

Super om te horen dat alles naar wens is. Heel veel succes!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste indruk is super

Mijn eerste indruk is super! Ik heb de planner net ontvangen en volgens mij is dit precies wat ik nodig heb om concreet doelen te stellen. De bezorging van Postnl was iets minder maar dat werd erg attent opgelost door Disciplineplanner.

2. august 2024

Dag Auke,

Dankjewel voor je positieve feedback. Succes bij het behalen van jouw doelen en welcome to the disciplined family!

Geweldig gemaakt

Geweldig gemaakt

23. juli 2024

Dag Jasper,

Dankjewel voor je positieve feedback op ons product! Succes met het behalen van jouw doelen!

Ervaring planner

Ik vind de disciplineplanner echt fantastisch. Nu was ik niet de persoon die discipline te kort kwam, maar door deze planner te gebruiken ben ik nog efficiënter bezig met het behalen van mijn doelen.
Daarnaast hebben de werknemers ook echt een super goede service verleent. Mijn pakketje was niet goed aangekomen door de bezorger en ze hadden mij gelijk een nieuwe opgestuurd. Echt top!

5. juli 2024

Dag Koen,

Dankjewel voor je positieve ervaring met ons team en de planner! We zijn blij te horen dat alles naar wens is.

Top product

Top product, binnen 1 dag geleverd. Voor velen zal dit een goed instrument zijn om gedisciplineerd je doelen waar te maken. Keep It up🚀

27. juni 2024

Dag Tijmen,

Dankjewel voor je positieve review! Succes met jouw journey.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Discipline Planner is een absolute aanrader!

In een druk leven als ondernemer is het soms lastig om een momentje voor jezelf te hebben om te reflecteren op je dag en/of op je doelen.
Discipline planner maakt het makkelijk en leuk om dat momentje effectief te gebruiken.
Je wordt uitgedaagd om jezelf te pushen naar een beter leven.
Ik raad iedereen die een verandering in zijn leven wil maken om de Discipline Planner aan te schaffen.
Denk niet teveel na, gewoon doen!!!

10. juni 2024

Dag Darren,

Bedankt voor je toffe review. Goed om te lezen hoe de DisciplinePlanner jou helpt verder te komen in het dagelijks leven als ondernemer.

Compleet product!

Top product. Compleet voorzien van tips & tricks + een fijne structuur om je doelen te behalen

10. juni 2024

Dag Jimmy,

Dankjewel voor je positieve review! Heel veel succes met jouw journey naar je mooiste leven.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben al zeker meer dan 10 jaar bezig…

Ik ben al zeker meer dan 10 jaar bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en in al die tijd ben ik nog nooit zo'n goede planner/journal/doelenboek tegengekomen!! Werkelijk waar is mijn MIND BLOWN. Ik raad iedereen aan die zijn persoonlijke ontwikkeling serieus neemt of serieus wilt nemen om deze discipline planner te kopen!

7. juni 2024

Dag Airton,

Bedankt voor je positieve review! Wat gaaf om te horen dat de DisciplinePlanner jou zo goed bevalt. We waarderen je feedback enorm.

Het werkt!

Dankzij de discipline planner heb ik goede gewoontes op kunnen pakken. Top product!

3. juni 2024

Beste Pim,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het jou helpt en hierdoor goede gewoontes hebt kunnen opbouwen. Succes met alles!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne planner om mee te werken

Fijne planner om mee te werken! Werkt erg motiverend.

3. juni 2024

Beste Fabio,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het jou helpt. Succes met alles!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rust ipv chaos in mijn hoofd

De disciplineplanner heeft structuur weten te brengen in mijn vaak te drukke brein, door een veels te drukke agenda. Geen chaos meer in mijn hoofd, en dat geeft rust.
Voor mij een heel erg prettige ervaring!

2. maj 2024

Beste Estrella,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat het jouw rust en overzicht heeft gebracht. Het beste gewenst en heel veel succes!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel snelle levering en een heel mooi…

Heel snelle levering en een heel mooi product. Ik denk dat deze discipline planner mij echt op weg kan helpen om mijn doelen te bereiken.

2. maj 2024

Beste Willeke,

Bedankt voor je positieve review! Succes met jouw reis naar behalen van doelen en voldoening. Enjoy the journey!

Top product!!

Super waardevol product voor iemand die echt verbetering wilt in zijn/haar leven. Het heeft mij enorm geholpen. Ik had heel veel moeite met plannen en doelen behalen. Hier heeft de DisciplinePlanner mij enorm mee geholpen.
Zeker een aanrader voor mensen die ook struggelen met plannen en organiseren!

7. maj 2024

Beste Noortje,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij te lezen dat het jou zo heeft geholpen. Enjoy the journey!

1 woord: PERFECT

Netjes verzonden, goede communicatie en een super product. Ik ben al een altijd weken aan het werk met de planner en ik merk dat ik veel gestructureerder werk en ook veel meer aan mijn dag haal.

Mijn visie is duidelijker, mijn werkwijze is beter en alles lijkt haalbaarder dan ooit.

22. april 2024

Beste Marnix,

Bedankt voor je positieve review! Heel veel succes met het behalen van je doelen en de weg van persoonlijke groei.

Discipline planner

Het is een hele goede planning degene achter dit bedrijf weet ook met korting het product aan te bieden zodat het aantrekkelijk is. Het is een goede planner door dst je zelf alles moet gaan doen. Aanrader zeker.

5. september 2023

Beste Dennis,

~ DISCIPLINE PLANNER

Ik zweer hierbij!

Ik zweer hierbij!

Ik ben een startende ondernemer en het was voor mij een grote uitdaging om gedisciplineerd bezig te blijven. Dit boek heeft mij hier enorm bij geholpen. Buiten dat om heeft het mij geholpen in een gezondere levensstijl bijhouden en enorm belangrijk het bijhouden van stappen. Alles word visueel gemaakt en je bent enorm gefocust aan de slag voor je doelen. Manifesteren is hierbij een eitje!

Ik raad het iedereen aan. Ik kan niet meer zonder.

3. juli 2023

Beste Marnix,

Bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te lezen dat het je zo bevalt en je hierdoor groei ervaart.

~ DISCIPLINE PLANNER

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.