Directkeukenwrappen Anmeldelser 13

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Excellent service

Excellent service. We contacted Kenny to wrap our kitchen cabinets and we got a call back the same evening and within a few days a home visit. He is friendly and helpful and professional and advised and helped us pick colors with honest opinions and thinking along with us. Communication was easy—clear quote, realistic timeline. Five stars for quality and professionalism.

2. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De gemaakte afspraken zijn nagekomen

De gemaakte afspraken zijn nagekomen, prijs kwaliteit helemaal in orde. Maar wat vooral beviel is dat er na opmerking over een verbeterpunt men direct contact opnam en er een 10 van kwamen maken, alles dus top in orde . Monteurs vriendelijk en duidelijk in de communicatie , aanrader dit bedrijf.

23. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze keuken laten wrappen…

Wij hebben onze keuken laten wrappen door Keukenwrap Bedrijf, en wat zijn wij ontzettend tevreden! Niet alleen bij mij thuis, maar ook bij mijn moeder, mijn tante én een vriend hebben zij prachtig werk geleverd.

De kwaliteit is echt top. Alles wordt strak afgewerkt en ze werken super netjes. Na afloop laten ze alles schoon en opgeruimd achter je merkt echt dat het vakmensen zijn. Daarnaast vinden wij het heel fijn dat ze servicegericht zijn ze nemen elke zes maanden even contact op om te checken of alles nog naar wens is en of er eventueel iets vervangen moet worden. Mocht dat zo zijn, dan plannen ze dat netjes in.

4. januar 2026

Helemaal happy

Ontzettend gelachen met de monteurs geen chagerijnige mensen bij wie je op je tenen moet lopen

Contact verliep soepel precies hoe het hoort. Petje af heren!

18. januar 2026

Thanks gasten!

Was eerlijk gezegd een beetje klaar met “mooie praatjes” van bedrijven. Bij DirectKeukenWrappen gewoon duidelijke communicatie en geen gedoe. Ze kwamen op tijd, werkten netjes en namen de tijd om alles goed af te werken.

Het is geen budgetoptie, maar ik heb nu wel een keuken die er weer strak uitziet en niet na een paar weken al tekenen van gebruik laat zien. Dat vind ik het geld waard.

4. januar 2026

Kwalitatief de beste

DirectKeukenWrappen is niet de goedkoopste, maar dat merk je ook meteen aan de kwaliteit. Ik heb eerder mijn keuken laten wrappen bij een andere partij voor bijna dezelfde prijs en dat was echt drama. Binnen twee maanden zaten er al vlekken in en plekken die er niet meer uit gingen door eten en gebruik.

Nu opnieuw laten doen door DirectKeukenWrappen en het verschil is dag en nacht. De afwerking is strak, het materiaal voelt gewoon beter aan en tot nu toe blijft alles netjes, ook met normaal dagelijks gebruik in de keuken.

Ze werken netjes, komen afspraken na en nemen de tijd om het goed te doen. Achteraf ben ik blij dat ik iets meer heb betaald, want dit voelt gewoon als kwaliteit waar je langer plezier van hebt.

Zeker een aanrader als je geen zin hebt om na een paar maanden alweer opnieuw te moeten wrappen.

7. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat

Ik ben ontzettend tevreden over de het werk van directkeukenwrappen.nl. Vanaf het eerste contact met eigenaar Kenny voelde alles professioneel en duidelijk aan. Hij denkt goed mee, geeft eerlijk advies en zorgt dat alles van begin tot eind soepel verloopt.

De uitvoering zelf werd gedaan door zijn collega’s Danny en Zain en ook over hen niets dan lof. Ze zijn vriendelijk, werken heel nauwkeurig en hebben onze twee kasten prachtig gewrapt. Het resultaat ziet er strak, modern en echt als nieuw uit. Je ziet dat ze verstand van zaken hebben en pas weggaan als alles perfect is.

Kortom: topkwaliteit, topservice en een team dat echt passie heeft voor hun werk. Zeker een aanrader!

12. december 2025

Onwijs dankbaar!

Kenny kwam thuis om de mogelijkheden door te nemen. Goed advies en duidelijke uitleg. Goede communicatie!

Zijn vakmannen zijn goed, netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

Al met al zeker een aanrader! Geen twijfel aan!

25. november 2025

Top service

Top service! Ik werd binnen een uur gebeld om een afspraak te maken om naar de kleurstalen te kijken bij ons thuis. Hij denkt mee en heeft veel kennis. Tijdens het wrappen komen ze met 2 mensen wrappen en gaan ze door tot het af is, ze waren nonstop aan het werk. Een collega die eigenlijk zou komen was ziek, er werd meegedacht om het alsnog deze dag te kunnen wrappen. Er kwam gelukkig een andere collega helpen om te wrappen. We zijn super blij met de communicatie en het eindresultaat! Ik ben blij dat ik voor deze partij heb gekozen, van andere kreeg ik niet eens een reactie na de aanvraag. Ik raad dit zeker iedereen aan, je keuken is weer als nieuw

3. november 2025

Van OUD naar WOW!!!!!!!

Afgelopen maandag hebben de mannen van Directkeukenwrappen mijn oude blauwe keuken omgetoverd naar een geweldige keuken in de kleur taupe met zwart matte handgrepen.
Eerste gesprek met Kenny was super fijn en vriendelijk.. Danny en zijn collega hebben prachtig werk afgeleverd!! 😍 Ik ben meer dan tevreden en raad iedereen
directkeukenwrappen aan!!
Liefs Cindy 🙏🏻❤️

27. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

€1375 betaald voor geen geleverd werk maar ''gereserveerde werkzaamheden''

Kenny is thuis langskomen en beloofde veel goeds.

Het bedrijf schakelt overigens influencers in om de betrouwbaarheid te verhogen maar wederom een bevestiging om nooit uit te gaan van BN'ers of influencers die gratis of tegen betaling iets promoten.

Ook nooit een aanbetaling aan dit bedrijf doen. Overigens heb ik eenTikkie ontvangen van een ander bedrijf die hieraan gerelateerd zou zijn en hier dus een betaling aan gedaan.

€1375 gehouden voor geen geleverd werk is absurd. Het bedrijf kwam de afspraken niet na, daaropvolgend is de frustratie ontstaan. Tussentijds werd er gedaan alsof er werd gewerkt aan een oplossing.

Ik zou de folie thuis ontvangen en zou daarom een aanbetaling moeten voldoen. Na 2 tot 3 weken niets te hebben vernomen en navraag te hebben gedaan, waren ze het vergeten vanwege de vakantie. Vervolgens hoorde ik na 3 dagen dat het alsnog geleverd zou worden en zou ik een Track&Trace ontvangen. Daar ik deze link niet kreeg, vroeg ik het na en boden ze hun excuses aan dat deze niet eerder verzonden is en ik daarom de bezorgpoging heb gemist.

De folie is nooit ontvangen en hiervoor wordt het bedrag gehouden. Er wordt ook het bedrag gehouden vanwege een werkdag die gereserveerd zou zijn op morgen 29-08.

Ze zijn bereidt om een minimale restitutie te doen en ruim 1000 euro te houden voor folie die ik niet in huis heb alsmede een werkdag die nooit plaatsgevonden heeft.

Meerdere malen de gelegenheid geboden in de afgelopen 2 tot 3 weken om er netjes uit te komen maar dat willen ze niet doen en kiest het bedrijf geld boven klantbeleving. Ze weigeren te kijken naar tekortkomingen in hun eigen bedrijf.

Heel vervelend maar hierbij dus mijn ervaring over de werkwijze van dit bedrijf.

28. august 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.