Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.
Lerbakken 25, port 2, 8410, Rønde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Fin hættetrøje der vakte glæde. Hurtig levering.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg bestilte to par Bella suitpants, der går fire dage før de overhovedet sender dem, og så når jeg får dem er kvaliteten ikke særlig god og pasformen er ekstrem dårlig. Overhovedet ikke straight leg som de burde være, men derimod ret baggy. De er heller ikke særlig lavtaljede for de gik mig til navlen. Ikke en særlig god oplevelse.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Super fedt tøj! Altid mega god kvalitet og hurtig levering ❤️ Kan kun anbefales ⭐️

Besvarelse fra Dinvintageshop
Nem at navigere på hjemmesiden og hurtig levering

Besvarelse fra Dinvintageshop
Det var en hurtig ekspedition.bestilte den ene dag og to dage efter kunne jeg hente den i vores lokale pakkeshop.
Kan varmt anbefale

Besvarelse fra Dinvintageshop
Virkelig god kundeservice! Min datters bukser var der desværrekommet et hul i , men Vintage Shop håndterede det virkelig flot og byttede dem uden problemer. Sådan en service gør bare, at man har lyst til at handle der igen. Kæmpe anbefaling! ⭐️

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg ELSKER din vintage shop, sådan halv delen af mit tøjskab er fra din vintage shop. Når man bestiller der fra kommer det Max 3 dage efter

Besvarelse fra Dinvintageshop
Meget hurtigt ekspedition og levering.
Varm anbefaling herfra, 👍

Besvarelse fra Dinvintageshop
God, hurtig og proffessionel levering og returnering. I har mange fede styles. Hvis jeg skal sige en ting, så varierer størrelserne lidt i jeres teenage bukser. Min datter har bestilt samme buks, i samme størrelse, bare en anden farve, og hvor det ene var lige lille nok, og den anden passede perfekt. En mulighed kunne være at have forskellige længder på jeres bukser/jeans til teens.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Lækkert tøj til gode priser. Hurtig svar fra dem på mail og leveringen var hurtig.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeres Isa-jakke fra sidste år der er min lynlås fandt af og man kan ikke få den på igen og jeg synes det er virkelig dårligt knald og jeg vil gerne bede om en ny fordi min lynlås er også helt hvid ved lynlås

Hurtig levering.
Tøjet levede op til forventningerne. Både farve, form og størrelse 👌

Besvarelse fra Dinvintageshop
De var mega god til at sende den hurtigt trøjen passer perfekt elsker også materialet synes bare det var lidt forvirrende inde på hjemmesiden men ellers så var alt rigtig fint det var nok også fordi at det var første gang jeg købte der inde

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg er glad. Dog min ene trøje er desværre for lille, men det min fejl… returnere den ikke, da jeg er glad for den, og har vasket den nu😬 men overordnet er jeg tilfreds

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg havde bestilt et par Sille baggy jeans i str. S-Long, da jeg er 178 cm høj. Jeg modtager jeansene, og de ser rigtig fine ud indtil jeg tager dem på, og finder så ud af at de knap nok rører jorden. Mine forventninger var høje, da jeg havde set billedet af modellen, hvor de så mega seje ud. Og ja - De rørte jorden!
En smule skuffet, at Long måske ikke er så Long alligevel. Måske I prøver at få nogen modeller som er 176 cm+ til at vise jeres Long-collection.
Jeg modtog også en bikini i str. S, hvor toppen passede, men bunden var utrolig lille, og så anderledes ud på billedet.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Vi er altid tilfredse med Dinvintageshop. De har ofte gode tilbud, hurtigt levering, fed kundeklub med point/rabat og god kundeservice.