Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.
Lerbakken 25, port 2, 8410, Rønde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg bestilte to par bukser. De var begge to gået i stykker da de kom men kunde service var mega hurtig til at sende to nye.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Virkelig god kundeservice og hurtig levering.
Tøj af god kvalitet som mine teenage piger elsker

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg ringede til deres kundeservice og fik fat på den sødeste unge pige 💚 jeg havde modtaget et par jorts i forkert størrelse.. hun var så sød og fik hurtigt oprettet en returlabel og ombytning til den rigtige størrelse 💚💚 vi vender glædeligt tilbage til jer igen 💚💚 tak for jer fantastiske unge mennesker 💚💚

Besvarelse fra Dinvintageshop
5 stjerner for god kundeservice, de gange vi har været i kontakt med jer.
MEN min 15 årige datter bestiller et par Esther jeans i str M, taget ud af de nederdele hun har fra jer i forvejen.
Da hun tager dem på i lørdags, kan hun kun liiiige spænde dem.
Vi går ind på måleguiden og ser i anbefaler hende en XL… hun er 170 høj og vejer 59 kg… hun kigger på mig og spørger og hun er ved at blive tyk… ( og jeg bruger normalt M i tøj, jeg vil ikke engang kunne passe jeres den største størrelse)
Jeg syntes virkelig det er et total forvrænget billede jeres størrelser giver. I burde ta det lidt mere seriøst!
Hun vil så gerne have de bukser, og vi venter på I svarer på returen. Men det bliver nok sidste ordre jeg tillader mine piger handler hun jer.
Derfor 1 stjerne…

Besvarelse fra Dinvintageshop
Din vintage shop har en forfærdelig returnerings service. Jeg skal selv betale forsendelse og betale yderligere 40kr i omkostninger. Deres returnerings side er overhovedet ikke bruger vendelig og bliver ved med at luk ned.

Elsker deres tøj!
Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for store selvom de vist nok skulle være i samme størrelse som Esther jeans. Dog er der tit noget bøvl med hjemmesiden, her snakker jeg om deres kundeklub og om hvordan man indløser point. Ellers super fed hjemmeside elsker virkelig deres tøj og har gået i det i ca 1,5 år

Besvarelse fra Dinvintageshop
Endnu engang en fantastisk oplevelse!
Jeg havde problemer med en ombytning, så ringede til deres kundeservice og de hjalp mig hurtigt videre.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg bestilte et par Emma baggy jeans i blue ripped og de blev ikke sendt med de andre ting jeg bestilte. Jeg prøved og ringe til deres telefon nummer men den sagde bare at de havde lukket i dag men der står på nette der er åben jeg har sendt flere mails men de bliver ikke svaret bukserne kostede 400 kr

Besvarelse fra Dinvintageshop
Havde købt en bikini, hvor efter jeg modtog den kunne se at toppen var alt for lille så returnerede den. ( prøvede den aldrig på). Efter et par dage modtager jeg en mail om at jeg ikke kan få en refundering da der er brugsspor.
Skriver en mail tilbage om at jeg aldrig prøvede den på og derfor gerne vil vide præcis hvad der er galt med den, modtager på et biled af underdelen for der er lidt fnuller på, og derfor ikke kan modtage nogen refundering.
Helt klart en dårlig oplevelse og føler mig nærmest snydt

Helt ualmindeligt dårligt!!!!
Jeg bestilte en tshirt med print på og modtog en blank t-shirt med 53 stk læst print som skulle have sættet på t-shirten 😠😠

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg har købt en vinterjakke der var defekt i lynlåsen da jeg fik den. Jeg fik returneret jakken, hvor jeg fik en ny som gik i stykker med det samme, og tredje gang også, hvor jeg så ikke vil have jakken igen. Det er virkelig dårlig kvalitet, og jeg kan ikke anbefale det mærke

Besvarelse fra Dinvintageshop
Købte et par bukser som desværre ikke passede som ønsket, er derfor sendt retur. Blev sendt d. 24/6, og er ankommet på deres lager d. 29/6. I dag er det d. 7/7 og jeg har intet hørt om min returnering, hverken fået bekræftelse af modtagelse eller mine penge…

Besvarelse fra Dinvintageshop
Min datter bestilte den 26. juni en ordre med en værdi af 2.561,-. Vi undrer os over, at en pakke der er afsendt den 29. juni ikke er dukket op.
Er der en vildt god (og logisk) forklaring på det? Pengene er selvfølgelig hævet på hendes konto?!

Besvarelse fra Dinvintageshop
Synes kvaliteten er lidt dårlig på deres ester Jeans, synes deres bukser og shorts er små i størrelsen

Besvarelse fra Dinvintageshop
Min datter køber en cowboynederdel i str.XS, som er hendes størrelse. Den viser sig at være lidt for lille - og vi må derfor betale 39 kr. for at bytte den til en str. S. Efter at have haft den på et par timer i fredags skræver hun over et par tasker, hvorefter nederdelen flænser og er fuldstændig ødelagt. Pænt træls!
-Men fik en fin og hurtig respons fra kundeservice og en tilfredsstillende løsning på problemet

Besvarelse fra Dinvintageshop
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Stort fedt udvalg og den hurtigste levering jeg har prøvet. Alt passede min datter perfekt og hun går i bluserne konstant

Besvarelse fra Dinvintageshop
Rigtig godt udvalg, hurtig levering og super support skulle man få brug for det.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Rigtig god kundeservice - min datter havde fået to bluser i fødselsdagsgave, hvor returfristen lige nøjagtig var overskredet, men de var så søde at hjælpe med alligevel at få bluserne ombyttet. Vi er glade for dinvintageshop og har købt flere gange derfra.
👍🏻

Besvarelse fra Dinvintageshop
Rigtig god hjemmeside med meget tøj til de unge piger.
Vi handler helt sikkert os jer igen.
Jeres service er i top. I hjælpsomme og lynhurtige til at besvare mail.