Dinvintageshop Anmeldelser

2.220

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 299 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt rigtig glade for at handle her og roser den utrolig hurtige levering samt det store og spændende udvalg af moderigtigt tøj. Mange forbrugere fremhæver desuden den høje kvalitet på materialerne og den behagelige pasform, som gør tøjet ideelt til hverdagsbrug. Dog bemærkede nogle kunder også, at størrelserne kan variere en del mellem de forskellige modeller, hvilket kan gøre det svært at ramme rigtigt første gang. Nogle personer nævnte desuden enkelte udfordringer med forsendelsen eller at de modtog forkerte varer, selvom kundeservice hurtigt hjalp med at løse problemet for dem.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produkt, idet mange anmeldere udtrykker stor begejstring... Se mere

Quality

Brugere beskriver generelt stor tilfredshed med kvaliteten og fremhæver, at tøjet lever op til... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker generelt stor tilfredshed med den hurtige leveringsservice og nemme bestillingsproces.... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af deres ordrer med både stor tilfredshed og bemærkelsesværdige... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service og udtrykker stor tilfredshed med effektive medarbejdere og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Se mere

Min datter køber en cowboynederdel i str.XS, som er hendes størrelse. Den viser sig at være lidt for lille - og vi må derfor betale 39 kr. for at bytte den til en str. S. Efter at have haft den på et... Se mere

Jeg bestilte to par Esther jeans i størrelse M, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Pasformen er virkelig god, og de sidder behageligt hele dagen uden at stramme de forkerte steder. Jeg er blevet vi... Se mere

God, hurtig og proffessionel levering og returnering. I har mange fede styles. Hvis jeg skal sige en ting, så varierer størrelserne lidt i jeres teenage bukser. Min datter har bestilt samme buks, i... Se mere

1. Tøjbutik
  2. også i
  3. Streetwearbutik

Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.220)

Har ikke fået penge retur for ordre…

Har ikke fået penge retur for ordre efter 14 dage, og der svares ikke på mails.
Sendte to ordre retur samme dag og har kun modtaget penge retur for den ene. Det var heller ikke muligt at sende retur samlet og skulle derfor betale dobbelt porto. Jeg handler der ikke igen.

17. december 2025

Hej Ninna,
Du skulle meget gerne have modtaget svar på din mail nu - din returnering har desværre været lidt længe undervejs, men hiv gerne lige fat i os, hvis du fortsat ikke har modtaget dine penge!
/Signe, dinvintageshop.dk

Der manglet en Hoodie i posen da den…

Der manglet en Hoodie i posen da den kom efter jeg bestilte den den 3 dec og først modtog den 14 så en masse mail frem og tilbage med forskellige personer hvor til sidst jeg måtte ringe og få en ny vare som jeg så er spændt på om jeg skal betale forsendelse på eller om i gør

14. december 2025

Hej Majbritt,
Det har ikke været meningen - beklager!

Den nye har vi selvfølgelig betalt fragten for!

Hiv meget gerne lige fat i os hvis der bliver andet, så sidder vi klar til at hjælpe!
Rigtig god dag og rigtig glædelig jul!

Dårlige størrelser

Når jeg køber enten Esther jeans eller boot cut jeans så regner jeg med at de vil side ens når det er præcis den samme størrelse bare en anden farve jeg har kun et par Esther jeans som jeg er tilfredse med hvordan sidder de andre 5 par sider helt anderledes og går sjældent med dem da jeg syndes de sider for grimt og det samme med boot cut jeansene nu har jeg brug rigtig mange penge på bukser jeg ikk er tilfredse med vil rigtig gerne være det de sidder bare ikk ens

Hej Mathilde,
Det er selvfølgelig ikke meningen - beklager!
Hiv meget gerne lige fat i vores kundeservice på kontakt@dinvintageshop.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Klar anbefaling

De fineste ting man kan købe hos din vintageshop, jeg har selv købt 6 trøjer og de har hurtigt levering, god kommunikation, og rigtigt god kvalitet, kan klart anbefales

Hej Laura,

Dårlig kundeservice

Bestilte noget tøj på Black Friday, desværre passede str. ikke helt, jeg har derfor sendt det retur til en ombytning.
Jeg sendte det retur d. 5. december.
Jeg har endnu intet hørt fra jer og i skrivende stund har vi d. 16/12.
Jeg henvendte mig første gang i går, da jeg efterhånden er nervøs for, om mine ting når frem inden jul..
I har ikke svaret på min henvendelse fra i går. Jeg har derfor yderligere skrevet en henvendelse til jer i dag, som jeg i skrivende stund heller ikke har fået respons på.. her sidst på eftermiddagen.
Syntes det er dårlig kundeservice, at man ikke vender tilbage på en henvendelse inden for 2 hverdage…

Hej Pernille,

Normalt svarer vi på henvendelser indenfor 1-2 hverdage, men på denne tid af året har vi ekstra travlt og derfor også lidt forlænget svartid - beklager!

Du skulle dog meget gerne have modtaget svar fra os nu - din returnering har desværre været lidt længe om at komme retur til os og derfor var der ikke sket mere.

Ræk endelig ud hvis vi kan hjælpe med andet!

/Signe, dinvintageshop.dk

God kvalitet og hurtig levering.

God kvalitet og hurtig levering.

8. december 2025

Hej Ziv,
/Signe, dinvintageshop.dk

Flotte bukser (til min datter til jul)…

Flotte bukser (til min datter til jul) og en tshirt og fik fin goodiebag.. håber de passer og måske skal jeg også ønske mig et par i min str.

De første par der kom havde en syfejl og de blev så fint byttet og nåede det til jul ☺️

Hej Mona,

Fin service

Fin service. Hurtig levering. 5 stjerner fra mig🤩

5. december 2025

Hej Hanne,
/Signe, dinvintageshop.dk

Jeg er vildt glad for den her side de…

Jeg er vildt glad for den her side de er virkelig gode til at følge med på trenden og de holder altså på 1-2 hverdage mine pakker kommer så hurtigt og produkterne er helt spitseklasse

Hej Ida,
/Signe, dinvintageshop.dk

God service, men størrelsesguiden ramte ikke

Leveringen var hurtig, trods travlheden under Black Week. Jeg købte et par bukser, hvor der stod, at størrelsen var normal. Jeg gik derfor ud fra, at det svarede til den størrelse, jeg normalt bruger, og valgte den. Desværre viste bukserne sig at være for store.

2. december 2025

Hej Maja,

Øv hvor træls - det er selvfølgelig ikke meningen.. Beklager!

/Signe, dinvintageshop.dk

Varen var der inden for fire til fem…

Varen var der inden for fire til fem dage og der lå en ekstra gave i -tak 🙌🏼🙌🏼

4. december 2025

Hej Anja,
/Signe, dinvintageshop.dk

har haft lidt problemer med leveringen…

har haft lidt problemer med leveringen ... men dette skyldes DAO og var ikke forretningens skyld ... så kontaktede dem og fik en FANTASTISK betjening .. så fuld hus på stjernerne herfra

15. december 2025

Hej Flemming,
/Signe, dinvintageshop.dk

Varen kom uskadt og hurtigt frem

Varen kom uskadt og hurtigt frem. Indholdet skal bruges til gave, så jeg ved ikke hvordan varen er

1. december 2025

Hej Eva,
/Signe, dinvintageshop.dk

Fede bukser håber de passer

Fede bukser, skal gives i julegave, så håber beskrivelsen passer, med at de er store i str, og man skal gå ned i str. så de ikke skal byttes. Hurtig levering.
Fik så i forkert størrelse, mærkat på buks xxs, med str pæ bukserne er str s. Øv.

15. december 2025

Hej,

God oplevelse …

Mega glad for jakken perfekt størrelse og holder dig dejlig varm med fine detaljer på jakken også tog dog lidt tid inden den kom

2. december 2025

Hej Freja,
Rigtig god dag!

Ekstrem god service…

Ekstrem god service…. Super hurtige til at svare… i er blevet vores nye shoppingsted :-)

14. december 2025

Hej Leman,
/Signe, dinvintageshop.dk

Jeg havde bestilt nogle jeans i starten af december. Jeg ventede og ventede men der skete ikke noget, så jeg valgte at skrive til dem og spørge hvad der var sket. Det svarede hurtigt og sagde at pakken sad fast hos dao, og at de beklager. Så sendte de et par nye jeans samme dag, selvom det var en lørdag, og nu er de allerede kommet her søndag. Nu har jeg også bestilt fra dem +10 gange, og det her er første gang det er sket, og tror også det har noget at gøre med at det var i Black Friday perioden.

13. december 2025

Hej Ronja,

Tak for god service

Tak for god service

28. november 2025

Hej Jeanette,

Mange gode ting

Mange gode ting. Min datter elsker jeres hjemmeside. Vi har købt mange af hendes julegaver hos jer. Der var ingen problemer. Fik hvad vi bestilte, god kvalitet og hurtig levering selvom det var black friday.

28. november 2025

Hej Sofie,