Kæmpe stor anbefaling. Tålmodig, venlig og kompetent service! Det er sådan, det skal gøres :-) HURRA FOR JER!

Fik super god kundeservice, pris og kvalitet samt den hurtigste levering her inden messen. Efter at have haft problemer med et andet trykkeri "reddede" John mig virkelig - jeg vil fortsætte med at bru... Se mere

1. Plakat- og skiltebutik

Om DINTRYKKER.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dintrykker.dk var tidligere kendt som Billybest.dk

4,8

Kanon priser og hurtig levering !

Skulle bruge 1000 konvolutter og 200 visitkort til mit nye firma. Fandt ud af, at BillyBest var langt de billigste og jeg fik mine varer efter 2 dage. Det syntes jeg var imponerende og kan kun anbefales !

29. november 2011

God værdi og effektiv håndtering

Jeg bestilte visitkort og kuverter med eget design. Online værktøjet er ok, men det er umuligt at se de grafiske detaljer på produktet, fordi zoom funktionen ikke er særligt god. Hvad sitet mangler i kvalitet opvejes til gengæld af håndtering af ordren, hvor det var nemt at komme igennem på telefonen og forklare tvivl / ønsker, hvorefter grafikerne behandlede materialerne efter ønskerne.
Levering skete indenfor en uge og farve/skarphed på både kort og kuverter er i top for digitalt print; dog naturligvis ikke i samme kvalitet som ved trykte materialer. Papirkvalitet for både kort og kuverter er rigtig høj.
BillyBest giver rigtig god værdi for pengene. Jeg vil benytte dem igen en anden gang.

29. november 2011

Kvaliteten er ikke enestående.

Jeg bhar fået "trykt" 100 visitkort hos via en rabatkode, printet som det nok snare er, er kantet/hakket. Normalt printer jeg dem selv og der er reusultat bedre.

15. november 2011
DINTRYKKER.dk-logo

Besvarelse fra DINTRYKKER.dk

Hej Nicolay

Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med dine visitkort. Vi bestræber os altid på, at levere det bedst mulige produkt.
Logoet på den fil du har uploaded på BillyBest.dk er dog i for dårlig opløsning. Hvis du kan sende os et nyt logo i en bedre kvalitet, så sender vi nogle nye til dig, uden beregning. Send til info@billybest.dk.

Mvh.

BillyBest.dk, Jesper

billig og bedst :)

let og forståelig upload, bestilling go betaling via hjemmesiden.
produktet flot i farver på lækkert papir.
hurtig levering i flot indpakning.

26. oktober 2011

Ærlighed varer længst...

Jeg lægger vægt på god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Det får man hos Billybest! Dertil kommer, at virksomheden er ekstrem ærlig om egne produkters styrker og svagheder. Det giver høj troværdighed og garanti for, at jeg vil handle igen og give Billybest mine allerbedste anbefalinger.

Jan Røgind Jørgensen
Direktør
Byggecentrum

17. oktober 2011

Hvilken service, handel uden overraskelser

Vi skulle teste et nyt produkt og skulle bruge en folder i et format som Billybest ikke havde.Vi fik prøvetrykt et lille oplag uden beregning, og fandt ud af efter mindre end en uge at vi skulle bruge flere, og dem fik vi til en rigtig god pris, uden overraskelser fragten koster altid kun 49 kr. Vi vil helt sikkert bruge Billybest fremover

Klasse!

Modtog mig og min partners visitkort i en rigtig flot kvalitet, lige som forventet. Jeg har herefter handlet både kuverter og flyers, ligeledes i en kvalitet langt over det forventede til de priser. Tak BillyBest - snart igang!

Super

Rigtig god service og kvalitet.
De tager tlf. når man ringer og er klar til at besvare alle spm.
Jeg vil benytte mig af Billybest fremover.

Velfungerende, effektivt og kvalitet

Billy Best har en lækker hjemmeside der er nem at navigere rundt på.
Det er nemt at lave sin bestilling, og der går ikke længe før man står med et kvalitetsprodukt i hånden.
Jeg har planer om at bruge dem igen inden længe.

Virkelig god service

Vi har fornøjelsen af at handle med Billybest, og vi er virkelig glade for samarbejdet. De giver altid en hurtig kundeservice, og er der problemer eller udfordringer med en bestilling, så hjælper de meget gerne. Varerne lander altid hos os 2-3 dage efter de er bestilt.

EqualSums giver de bedste anbefalinger til Billybest!