Fik malet mit tag i august 2024 og 1 time efter de er kørt bliver det regnvejr og meget af malingen falder af og taget ligner L***. Jeg har forsøgt at kontakte både din Tagrens og RO tag teknik som ma... Se mere
Fantastisk oplevelse med Din Tagrens! Hele processen fra start til slut var problemfri. Deres team var punktligt, og de leverede fremragende resulter. Efter rensning og maling ser vores tag ud som nyt... Se mere
Fantastisk service! Virkelig god oplevelse og FLOT resultat af fliserens og maling af tag. Alle aftaler blev overholdt til aftalt tid. Særdeles servicemindede medarbejdere der gik den ekstra mil, og... Se mere
Er du interesseret i at forbedre dit tags tilstand og øge dit hjems energieffektivitet? Kontakt os i dag for en gratis konsultation og tilbud. Vi ser frem til at beskytte og forbedre dit hjem.
Østre Alle 30, 4200 Slagelse, 4200, Slagelse, Danmark
- 71747470 / 71740909
- ct@dingroup.dk
- dintagrens.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Din Tagrens ydede en enestående…
Din Tagrens ydede en enestående service. De var omhyggelige og effektive, og deres arbejde med at rense og male vores tag var fremragende. Meget imponeret over deres professionalisme og slutresultatet.
Din Tagrens gjorde et godt stykke…
Din Tagrens gjorde et godt stykke arbejde, men jeg oplevede nogle kommunikationsudfordringer. Tagrensningen og -malingen var fin, men jeg måtte selv tage initiativ til at få opdateringer.
Effektivt og rent arbejde fra Din…
Effektivt og rent arbejde fra Din Tagrens. Tak for et flot tag!
Tilfredsstillende resultat fra Din…
Tilfredsstillende resultat fra Din Tagrens. Rensning og maling udført uden problemer, men intet ekstraordinært
Meget tilfreds med Din Tagrens
Meget tilfreds med Din Tagrens. De var detaljeorienterede, og deres arbejde med at rense og male vores tag var upåklageligt. De overgik mine forventninger med deres professionalisme og kvalitet.
Din Tagrens udførte et anstændigt…
Din Tagrens udførte et anstændigt stykke arbejde med vores tag. Kvaliteten af rensningen var god, men tidsplanen blev lidt forsinket. Tilfreds med det endelige resultat, men der var plads til forbedring i punktlighed.
Fantastisk job af Din Tagrens
Fantastisk job af Din Tagrens! Vores tag ser fantastisk ud efter rensning og maling.
Tak for en god og hurtig service
Tak for en god og hurtig service. Vores ældre hus behøvede ikke mere end jeres hjælp og smadderfint at vi kunne benytte den rabat som egentligt var udløbet! Mine 2 naboer kommer til.at kontakte jer indenfor kort tid b
Svindel og humbug
Fik tilbud på loft og hulmursisolering hvor sidstnævnte var 65% af prisen. fik to andre selskaber ud der begge konstaterede, at hulmur var helt ok, så spild af penge. fik nyt tilbud kun på loft, hvad med gangbro ? så 3 tilbud sendt. Dobbeltbolig med 2 lofter, så undrede mig over at tilbud der var steget ca. 100%kun var med 8 meter ikke 16. svar, vores tilbud der er ikke på hele loftet dækker kun det ene ? konsulent havde dog kigget på begge ved gennemgang og sendt mig et samlet tilbud på loft? Sms d.d der ikke kan besvares meddelte at de kommer i morgen og udfører loft og hulmursisolering - nej tak. Da dette blev meddelt valgte man at true mig, jeg havde jo accepteret deres tilbud. hvornår, men verbalt udsat for rene mafiametoder, anbefaler kraftigt at andre holder sig langt væk
Rigtig fin process fra start til slut
Rigtig fin process fra start til slut. God dialog, tilbudafgivelse, opfølgning og slutresultat.
Anbefaling her fra.
Fantastisk oplevelse med Din Tagrens
Fantastisk oplevelse med Din Tagrens! Hele processen fra start til slut var problemfri. Deres team var punktligt, professionelt, og de leverede fremragende resultater. Efter rensning og maling ser vores tag ud som nyt. Jeg er meget imponeret over deres håndværk og opmærksomhed på detaljer.
En dårlig oplevelse
Jeg fik renset og malet tag. Hvis jeg havde vidst, hvilke problemer det skulle medføre, havde jeg holdt mig langt væk fra firmaet. Mit tag er et eternitskifertag og ved et eftersyn af taget fra firmaets side, inden endeligt tilbud blev afgivet og accepteret, blev det konstateret, at er skulle udskiftes ca. 25 tagplader. Tagpladerne er kittet, da taghældningen kun er 25 grader. Firmaet var bekendt med, at det kunne være vanskeligt at udskifte tagplader enkeltvis, men ville gerne påtage sig opgaven. Det viste sig dog at overstige deres formåen og det endte med at jeg gik med til et alternativ, hvor kun den dårlige del af eternitskiferen bliver udskiftet og fuget udvendigt. Resultatet heraf var ikke godt, da der efterfølgende kunne konstateres flere utætheder. Firmaet forsøgte 3 gange at udbedre utæthederne, men kastede til sidst håndklædet i ringen og opgav. Det endte med, at vi indgik en aftale om refusion på kr. 4.000. Jeg vil herefter selv stå for tætning af taget med hjælp fra sagkyndige håndværkere. Konklusion: hvis du har et eternitskiffertag, så find et mere professionelt firma med rigtig håndværkere til at udføre maling af tget.
Rens & maling af tag
Vi fik renset vores tag & skulle ha lavet ny tagryg + malet taget🤩
Der knækkede en vejer i forbindelsen med maling af taget🤷♀️
Intet problem firmaet fik fat i en skorstensfejer som lavede det👍
Det er dejligt at vide, hvis der opstår problemer- så er der kvalitet’s hjælp fra Tagrens ApS👍
Kan kun anbefale det med stor glæde🤩
Arbejdet er udført til vores fulde…
Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed. Gutterne der var der, var høflige og venlige og arbejdesomme. glæder mig til at høste værdien af at få efterisoleret loftet.
0 stjerne! Ingen løsning fra firma og utæt tag
Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg det. Vi fik “renset & malet” vores tag af Din Tagrens, med det resultat at vores tag ALDRIG har været mere utæt - min kæreste der er uddannet tømrer har nu over fire måneder forsøgt at tætne taget men vi har stadig problemer ved skotrenden. Firmaet nægter og siger vi sku læse det med småt, men der har intet været med småt og der burde da bestemt ikke stå med småt man skal regne med et mere utæt tag end før. Hold jer væk!!
Ikke engang rensningen eller malingen er tilfredsstillende, da rensningen ikke er gjord godt nok og der ligger rester i malingen man ikke har fået fjernet og malingen er ikke ens eller dækkende.
Dårlig oplevelse
Kunne jeg give 0 stjerner var det blevet resultatet. Fin kommunikation vedr. tilbud men herefter gik alt galt. Dårlige håndværkere, manglende overholdelse af miljøreglerne, og alt i alt noget rod.
Ikke et firma jeg kan anbefale og vil benytte igen.
Din tagrens ApS
Din tagrens ApS.
Fantastisk service fra start til slut. Eksemplarisk kommunikation og udførelse af såvel rens som maling. Anbefales på det varmeste. 👍👍👍👍👍👍
Tagrens, udskiftning af 24 tagsten, opsat 2 nye lægter, nymalet betontagsten, tagkit i tagryg og granulat på loft
I april måned kontaktede jeg Din Tagrens. Herefter kom Christoffer ud og der blev efterfølgende sat igang med tagrensningen. Undervejs støtte de på steder hvor de gjorde mig opmærksom på områder hvor jeg kunne forbedre mit tag og loft. Jeg ville gerne have det bedste tag muligt - da det er sted som skal spille 100 %. Efter at have korresponderet med både Christoffer og Jonas fik de virkelig sat gang i processerne og jeg må erkende at deres serviceniveau er udover enhver form for kundeoplevelse jeg før har haft. De er der for en og følger hele projektet til dørs. Jeg står nu med et super stærkt og flot nymalet tag, hvor der blev udskiftet 24 tagsten, sat 2 nye lægter op, i lagt tagkit i tagryggen - samt et loft der også lige fik et nøk op med granulat. Jeg er ovenud tilfreds og ser frem til deres Topservice de næste 10 år, da jeg naturligvis også har valgt at få lavet algerens årligt så det står snorlige :) .
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Særdeles servicemindede medarbejdere der gik den ekstra mil, og hjalp med at rense vores kloak, der var stoppet til med blade og sand.