Dinslikpose.dk Anmeldelser

4,6

Rigtig meget slik at vælge imellem på hjemmesiden. Slikket er frisk, lækkert og store stykker. Så lækkert. Kan kun anbefale at handle her.

God og venlig service. Havde et problem med pakken som ankom, dog lignede det at Postnord havde været lidt ligeglad med inholdet i pakken, den havde en hul i bunden som om en kniv eller skarpt hj... Se mere

Super oplevelse. Lever fuldt op til forventningerne. Slikket virker frisk og nyt. Bestemt ikke sidste gang - men nu skal vi lige tygge os igennem 2 kilo inden vi bestiller igen :-)

Flot udvalg af slik, gode 'færdigblandede' poser og så smager det bare godt :) Priserne er rigtig fine og kundeservicen er virkelig god. Der var en forsinkelse på min ordre grundet fejlkommunikati... Se mere

1. Slikbutik

Om Dinslikpose.dk

Lækkert og friskt bland selv slik med levering til døren
På Dinslikpose.dk kan du blande frisk og lækkert bland selv slik med levering lige til døren eller en ønsket pakkeshop. Vi har et bredt udvalg af lækre fristelser i form af vingummi, chokolade, skum, bolcher og meget mere.
Fokus på hygiejnen
Vi vil gøre op med danskernes traditionelle syn på bland selv slik. Det skal være lækkert, frisk og hygiejnisk. Vi pakker dine slikposer med særligt fokus på hygiejnen, hvor sprit og handsker er essentielle redskaber i vores forretning. Du kan være sikker på at der aldrig har været beskidte fingre eller bakterier i dit slik.
DinSlikpose har fokus på miljøet og øger løbende vores grønne identitet

Når du handler slik på Dinslikpose.dk gør vi vores bedste for ikke at belaste klimaet med unødig plast. Vi har derfor skiftet vores plastikposer ud med mere miljøvenlige papirsposer. Ydermere indkøber vi kun vores papkasser fra leverandører med særlig fokus på bæredygtighed i produktionen. Pakken bliver fuldendt med vores genanvendelige pakkefyld.
Hyppig udskiftning af kasser med slik
Hos DinSlikpose kan du være sikker på at du aldrig får tørt og kedeligt slik. Vi udskifter vores kasser med slik flere gange om dagen og opbevarer det under kliniske forhold og i de rette temperaturer.
Bland selv slik til fair priser
Køb, Danmarks måske bedste og mest friske, bland selv slik online med priser fra 11,95 DKK pr. 100 gram på Dinslikpose.dk

4,6

Fik ikke det jeg havde bestil

Fik ikke det jeg havde bestil, men slikket smager godt

16. april 2022

Hej Linda,

Vi vil gerne høre mere om din oplevelse hos os - du er meget velkommen til at kontakte os på info@dinslikpose.dk 😊🍬

DinSlikpose 🍬

God slik

Fantastisk koncept, man slipper for alle andre har pillet i slikket, dog er det i den dyre ende af hvad bland-selv slik normalt koster, men dejligt frisk slik 😊

10. april 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Daniel, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide vores slik! 😊

Meget godt tilfreds

Er meget tilfreds med din slikpose de har en god serv bedre end andre jeg kender👍😃

4. april 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er er vild med vores koncept! 🤩

DinSlikpose🍬

Bestilte en dejlig kasse med blandet…

Bestilte en dejlig kasse med blandet slik, som rigtig nok kom dagen efter. Super god oplevelse. Hjemmesiden var god at navigere i dog var kamellorten blevet blød. Kommer klart til at bruge det igen.
Marc

2. april 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Marc, dejligt at høre at du kan lide vores service! Vi ser frem til at sende mere slik hjem til dig i fremtiden ☺️☺️
-Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

DinSlikpose🍬

Jeg har ikke selv bestilt derfra endnu

Jeg har ikke selv bestilt derfra endnu, det lyder dog til at det skulle være en god hjemmeside og så med leveringen. Dog bryder jeg mig ikke så meget om selve hjemmesiden, jeg føler der er noget der godt kunne gøres bedre. Såsom når nogle af tingene er udsolgt, så kunne der godt stå "Udsolgt" i stedet for "Put i posen" hvor der er lidt problemer med at kunne putte i posen, for du ved ikke helt præcist om det er udsolgt eller ik.

24. marts 2022

Hej Rikke,

Mange tak for din feedback. Vi har gennemgået problemet og har løst det, så der ikke skabes forvirring. Vi håber du har lyst til at handle hos os 😋🍬

DinSlikpose 🍬

Super lækkert slik der bestiller vi…

Super lækkert slik der bestiller vi gerne igen

14. marts 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Malene, tak fordi du tog dig tid til at skrive en god anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kunne lide vores slik!😃

DinSlikpose🍬

Hurtig levering og et vikreligt stort…

Hurtig levering og et vikreligt stort udvalg!
Har tænkt mig at købe her fra igen :)

5. marts 2022

Hej Johanne 😊
Tak for din gode anmeldelse, og tak fordi du tog dig tid til at bedømme vores virksomhed. Vi er glade for du har haft en god oplevelse - og ser frem til at sende til at sende slik til dig igen i fremtiden!🤩

DinSlikpose🍬

Jeg synes det er den mest kedelige pose…

Jeg synes det er den mest kedelige pose jeg har modtaget .
Vis alle er sådan er det ikk der jeg køber mit slik

2. marts 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Tanja, tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at din oplevelse med vores slik ikke har været positiv. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk eller per mail, er vi meget interesseret i at høre hvad du har oplevet som utilfredsstillende - og sammen finde en løsning, så vi kan forbedre din oplevelse!😊

Derudover ønskes du en fortsat god dag.

Sikke en service…..

Fik et personligt opkald fordi dele af min bestilling var sluppet op.
Eftersendte hurtigt på deres regning - med en lille ekstra hilsen!
Slikket er frisk og lækkert!

20. februar 2022

Tak for din anmeldelse😊

Vi er rigtig glade for, at du blev tilfreds med løsningen - og at du var glad for slikket!

Super oplevelse

14. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Oliver, dejligt at høre at I nød vores slik! Vi ser frem til at sende mere slik til jer i fremtiden😃

Rigtig god dag!

De aller bedste hilsner:

Meget positiv oplevelse

Det har været en meget positiv oplevelse med Dinslikpose.dk. Jeg er normalt ikke til bland selv slik, pga. dårlig hygiejne i butikkerne, men her regner man i hvert fald med, at hygiejnen er i top.

Det var nemt at bestille og det kom den dag, de havde lovet. Meget frisk og lækker slik, og så var det pakket i papirs-poser, i stedet for plastik. En detalje, men en god detalje.
Eneste minus er, at det kan være svært at forestille sig, hvor meget 30 gram fylder. Men det er umiddelbart også eneste minus herfra.
Jeg vil klart handle ved dem igen.

13. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Helene, tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at læse, at du har sat pris på vores koncept! Hos os er de ting du nævner, nemlig blandt vores hovedfokuspunkter - friskhed, god hygiejne og mere miljøvenlig emballage🌍😃

Vi ser frem til at sende mere slik i din retning!

Rigtig god service

Rigtig god service, nem og overskuelig hjemmeside med godt udvalg

9. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Gustav, tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du er er tilfreds med din oplevelse🤩

Topklasse slik og kunderservice

Flot udvalg af slik, gode 'færdigblandede' poser og så smager det bare godt :)
Priserne er rigtig fine og kundeservicen er virkelig god.
Der var en forsinkelse på min ordre grundet fejlkommunikation med PostNord, og der var både undskyldning, forklaring og refundering af fragt.

Absolut ikke sidste gang jeg bestiller herfra!

9. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Morten, super dejligt at høre at du kunne lide slikken! Vi er glade for, at du samtidig er tilfreds med den løsning vi fandt på problemet med din forsendelse.

Vi ser meget frem til at sende mere slik til dig i fremtiden😊

Klimavenlige poser

Klimavenlige poser, mega godt 🙌🏻
God og nem hjemmeside 💪🏻

8. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Cecilie, tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du har bemærket vores tanker bag valg af emballage🤩 og at du derudover er glad for din oplevelse med at handle hos os!

Du ønskes en rigtig god dag☀️

Superfin oplevelse

Superfin oplevelse. Valgte Dinslikpose pga udvalget af sukkerfri slik til en god pris. Hvis i skal have 5 stjerner, skal i udskifte jeres papirsposer til noget mere holdbart :)

7. februar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej, tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at slikken faldt i din smag!
Vi er allerede på udkig efter poser, som fungere bedre til lige præcis sukkerfrit slik (da sukkerfrit slik har det med at afgive lidt "fugt").
Så vi håber på snart at finde en løsning på den problematik du nævner, uden at gå på kompromis med vores forsøg på at have en mere miljøvenlig emballage🤩

Fantastisk god service!!

Fantastisk god service, og lækre friske varer!

31. januar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Pernille, tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dit køb!🤩

Du ønskes en rigtig god dag☀️

Smart

Smart, indbydende, hygiejniske, lækkert og alt muligt andet. Er total fan

21. januar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Tanja, tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er fan af konceptet🤩

Du ønskes en rigtig god dag!☀️

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej, tak for din gode anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse😊

God dag!

Kanon service

Kanon service! God og frisk slik kan klart anbefale

17. januar 2022

Besvarelse fra Dinslikpose.dk

Hej Nicklaes, tak for din gode anmeldelse!

Super godt at høre, at du blev glad for slikken!🤩

Rigtig god dag☀️