dinpsykolog.se Anmeldelser

4,4

Deras tester är defekta och ger helt felaktiga svar. Minst ett av testerna ger samma svar hur man än svarar. Detta är otroligt farligt. Att ha tester som meddelar både de som är symptomfria samt de so... Se mere

Mycket bra sida när man behöver snabb hjälp då de erbjuder tider redan samma dag. Samtalen är bara 25 minuter långa men kostar då bara 100 sek. Högkostnadsskyddet ingår. Mycket bra att man får själv v... Se mere

Tove B - psykolog Tove har hjälpt mig hittills att skapa en förståelse för mig själv, mina känslor och bakomliggande tankar och beteenden. Detta har gjorts på en nivå och i en takt som gjort det mö... Se mere

1. Psykolog

Din Psykolog erbjuder psykologer online för 100 kr per samtal (frikort gäller). Du kan oftast få tid redan samma dag och får välja på över 50 legitimerade psykologer. Vi har framgångsrikt behandlat tusentals patienter och hjälper dig med milda och medelsvåra symtom. Några av de vanligare tillstånden vi behandlar är stress, ångest, oro, depression och sömnproblem. Du behöver vara 18 år eller äldre och bokar då enkelt ett samtal med BankID via vår hemsida (ingen app krävs). Välkommen till oss på Din Psykolog!

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd. Trevligt mottagande. Allt är bra.

8. september 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Vad roligt att höra, tack för att du delar med dig!
Teamet på Din Psykolog

Att 30 min innan samtalet jag redan…

Att 30 min innan samtalet jag redan betalat få veta att det skulle kosta 410SEK om jag uteblev känns redan där som ett osmakligt skämt! Att sen samtalet i sig gick ut på att sälja fler tillfällen var ju verkligen inte till någon hjälp!
Oseriöst, osmakligt och borde anmälas!

3. september 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Hej och tack för att du delar med dig, vi uppskattar all feedback och strävar alltid efter att utvecklas.

Ibland krävs det fler tillfällen för att kunna forma en trygg och tydlig plan framåt. Vår ambition är att varje möte ska ge något värdefullt och att våra användare ska känna att det varit givande.

Om du vill dela mer av din upplevelse eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

Teamet på Din Psykolog

Hjälper mig att se ur fler perspektiv

Förklarade plus och minus med ett beteende som fick upp ögonen på mej och hoppas kan leda till snabbare läkning.

2. september 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att skapa en så bra upplevelse som möjligt och blir glada att höra att vi är på rätt väg.

Inkännande

Inkännande, rådgivande men ändå hjälp till självhjälp med en röst, ton och tålamod som jag behöver. Ett proffs som inte bara går ”by the book” utan har en helt annan cool approach under mötena! Tack!

11. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Så roligt att höra att du är nöjd med samtalen du haft. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Hälsningar, teamet på din Psykolog

Det är en otrolig upplevelse.

Det är en otrolig upplevelse.
Plattformen är väldigt interaktiv och intuitiv, lättanvänd och säker.

18. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Vad härligt att höra att du haft en bra upplevelse. Tack för att du delar med dig!

Bra och kloka råd

Bra och kloka råd. Har inte gått så länge än

1. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Stort tack för din fina recension!
//teamet på Din Psykolog

Proffsiga psykologer och terapeuter

Proffsiga psykologer och terapeuter. Enkelt att komma i kontakt och boka. Borde dock strukturera om så man skulle kunna boka flera framtida samtal åt gången.

7. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Alltid roligt när vårt arbete uppskattas. Vi strävar alltid efter att bli bättre och tar till oss av din feedback!

Stort tack,

Fantastisk upplevelse

Så praktiskt att kunna ha terapi hemma! Psykologen är jättesnäll och professionell, känner ingen skillnad i jämförelse med att vara i en klinik. Fantastisk upplevelse till ett perfekt pris!

7. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Hej, vad fint att höra om din upplevelse! Tack för att du tar dig tid att dela!
Hälsningar, teamet på Din Psykolog

En trevlig och empatisk psykolog med…

En trevlig och empatisk psykolog med tydlig kommunikation. Uppskattar materialet som man får arbeta med mellan träffarna.
Så bra att kunna träffas digitalt, möjliggör att träffarna faktiskt blir av.

29. juli 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Tack för de fina orden, det betyder mycket för oss!

Lättillgängligt

Otroligt lätt på något sätt, man fick tid fort och braive fungerar jättebra.

4. august 2025

Besvarelse fra dinpsykolog.se

Vi blir alltid lika glada att höra att det vi erbjuder kan göra skillnad!
Hälsningar, Din Psykolog

Toppen!

Enkelt, smidigt och bra. Jag har en superbra psykolog som lyssnar in. Behandlingen är individanpassad vilket också är skönt. Jag har gått till psykolog i över 20 år och de fastnar alltid i mina trauman sen kommer vi inte längre. Här ska vi vara mer framåt och i nuet. Så befriande att äntligen få lite verktyg. Rekommenderas varmt! Billigt är det och lättillgängligt. Tveka inte om du behöver.

24. juli 2025

Hej,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss! Vi blir alltid glada av att höra att vårt arbete uppskattas och gör skillnad!

teamet på Din Psykolog