Deras tester är defekta och ger helt felaktiga svar. Minst ett av testerna ger samma svar hur man än svarar. Detta är otroligt farligt. Att ha tester som meddelar både de som är symptomfria samt de so... Se mere
Mycket bra sida när man behöver snabb hjälp då de erbjuder tider redan samma dag. Samtalen är bara 25 minuter långa men kostar då bara 100 sek. Högkostnadsskyddet ingår. Mycket bra att man får själv v... Se mere
Enkelt, smidigt och bra. Jag har en superbra psykolog som lyssnar in. Behandlingen är individanpassad vilket också är skönt. Jag har gått till psykolog i över 20 år och de fastnar alltid i mina trauma... Se mere
Tove B - psykolog Tove har hjälpt mig hittills att skapa en förståelse för mig själv, mina känslor och bakomliggande tankar och beteenden. Detta har gjorts på en nivå och i en takt som gjort det mö... Se mere
Din Psykolog erbjuder psykologer online för 100 kr per samtal (frikort gäller). Du kan oftast få tid redan samma dag och får välja på över 50 legitimerade psykologer. Vi har framgångsrikt behandlat tusentals patienter och hjälper dig med milda och medelsvåra symtom. Några av de vanligare tillstånden vi behandlar är stress, ångest, oro, depression och sömnproblem. Du behöver vara 18 år eller äldre och bokar då enkelt ett samtal med BankID via vår hemsida (ingen app krävs). Välkommen till oss på Din Psykolog!
Östgötagatan 12, 116 25, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Är nöjd med kontakten med psykologen, men hoppas på att förstå bättre min reaktion till min situation.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Otroligt bra psykolog som hjälpte mig i den livskris jag är i

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Jag blev lyssnad och bekräftat direkt av min psykoterapeut från dag 1.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Har varit nöjd med bemötande och behandling från båda de duktiga psykologer jag haft kontakt med.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Har fått bekräftat att jag är trots allt rätt stark i mig själv även vid tuffa motgångar. Få ut det bästa av den tid jag har kvar här på jorden.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Lättillgänglig och enkelt att boka tid. Bra förstående psykolog

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Tycker det har fungerat väl även om online.
Bra stödmaterial som ger möjlighet till egen reflektion

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Hade jag vetat att det enda de erbjuder är 12 v arbete med oro och depression så hade jag ju inte dragit upp alla minnen och triggers och skuld och skam till ytan om jag sen skulle släppas som en het potatis i då värre tillstånd än innan.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Professionell hjälp och stöd med min förändringsresa.

Besvarelse fra dinpsykolog.se
Bra psykologer som inger en känsla av trygghet och empati