De skriver hurtig levering, arg. Bestilte d.25 april og varene var på lager. Og har stadig ikke modtaget varen. Har betalt 37kroner i levering, og idag d.18 har jo dog fået afvide at den skulle være a... Se mere
Hurtig levering og god kundeservice. Eneste ankepunkt: jeg bestilte en BAY15D hvilket skal være med + og - poler i sokkel (marin pære), men den jeg modtog var med dobbelt plus pol i sokkel og min... Se mere
Super fin service, hurtig levering, fine varer til rimelige priser. Har lige placeret ordre nr 3 og 4 ved DinLED, men ved en fejl fra min side, blev disse ordrer ikke slået sammen til 1. Dette blev hu... Se mere
Calvinsvej 51, 7000, Fredericia, Danmark
- 5380 7406
- kontakt@dinled.dk
- dinled.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Helt igennem fantastisk butik
Aldrig har jeg oplevet en service som Din Led yder.
De varmeste anbefalinger herfra.
Hilsen Allan
Fantastisk kundeservice
Jeg handlede for nyligt hos DinLED, og jeg må nok sige at kundeservicen er noget af det bedste jeg har oplevet.
Jeg havde nogle spørgsmål til et produkt, så jeg skrev en mail til dem om søndagen og forventede måske at få svar en gang i næste uge. Men ikke engang 2 timer senere havde jeg fået en mail med svar på alle mine spørgsmål.
Ovenikøbet er fragten billig, og deres produkter er fede.
Kæmpe thumbs up herfra👍🏻
Super hurtig levering.
Super hurtig levering. Købte 2 sæt LED strip til børneværelserne i januar og børnene er vildt glade for dem. Tak for super service – her handler jeg gerne igen.
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering
bestilte en (Strobe controller 9-30 volt 2A)
dog kunne der godt stå hvor mange A den kan trække
kan klart anbefales

Besvarelse fra Dinled.dk
Dårlig kvalitet og spild af penge
Jeg købte led-strips derfra for nogle måneder siden og kvaliteten er ringe.
Da jeg modtog pakken var selve stikket gået i stykker, så jeg skrev til dem og bad om et nyt.
Derudover faldt lysene ned fra min væg på under et døgn, så jeg var nødt til at lime dem fast hele vejen rundt for at holde dem oppe.
Nu ca. to måneder senere kan limen ikke længere holde dem, og de er faldet ned igen.
Derudover er stikket for 2. gang gået i stykker så lysene slet ikke kan bruges længere. Spild af penge

Besvarelse fra Dinled.dk
Hurtig levering af det bestilte
Hurtig levering af det bestilte. Jeg havde lidt problemer med en lightstrip men Dinled tog sig tid til at hjælpe med rådgivning. Jeg fik desværre noget udstyr med fejl men Dinled leverede lynhurtig en erstatning. God levering og god service
Kvalitet og servicen er elendig
Købte LED strips 4x5 meter i julegave til min søn, men de faldt ned indenfor de første 48 timer.
Jeg ønskede, at få pengene tilbage for produktet, da det var defekt, men ejeren blev ved med at påstå, at det var min skyld. Først at jeg havde affedtet væggen inden med accetone, så var det vores vægge,, som ikke havde en god nok vedhæftningsevne (malet fibergipsvæg), så var det mig som havde trukket tapen af stripsene.
Den ene beskyldning efter den anden. Jeg følte mig faktisk lidt latterlig gjort som kunde.
Jeg blev ved med at insistere på at produktet var defekt ved modtagelse, og ejeren gik til sidst med til at jeg kunne sende det retur, så ville han kikke på det.
Ejerne endte med at sende mig nye strips. Jeg har dog ikke sat dem op, da jeg ikke gider bøvle med dårlig kvalitet en gang til.
Jeg kan se, at andre har haft lign. oplevelser.
Jeg vil ikke handler hos dinled.dk igen - kvaliteten og servicen er elendig.
Svar på dinled.dk's svar:
Accetone blev anvendt på væggen og alle som har anvendt accetone før ved at det fordamper meget hurtigt. Jeg satte stripsene op omkring 15 minutter efter affedtningen med accetone ergo ingen accetone på væggene.
Alle 4 vægge fik samme accetone affedtning og alligevel påstår dinled.dk, at det har fjernet limen på 2 a de 4 strips.....
Da jeg bad dinled.dk om at definere hvad "vanskelige overflader" var, blev der svaret "alle flader, hvor stripsene ikke kan sidde fast"....What, det var noget af en videnskabelig til gang (ironi). Cirkelargumentation.
Igen, som I kan se af svaret så tager dinled.dk ikke ansvar for et defekt produkt.
Dog skal de have et mikroskopisk klap på skulderen over, at have sendt nogle nye strips til mig.....igen, jeg har dog ikke i sinde at bruge tid på et produkt af dårlig kvalitet.

Besvarelse fra Dinled.dk
Har monteret led lygter på min traktor…
Har monteret led lygter på min traktor 7 stk. og jeg må sige at jeg er mere end almindelig skuffet. Har monteret 2x2 72w i for fra dinled og 1x1 40w fra en anden udbyder. Og de 2 40w lyser lige så meget som de 4 72w lygter fra din led.
Den var ikke på nogen måde så godt et produkt som jeg hade håbet på. Faktisk så bliver de afmonteret og udskiftet de kan ikke bruges til det jeg skal. Fordi jeg skal bruge lys…. Og ikke bare nogen smarte lamper
Mvh. Tue

Besvarelse fra Dinled.dk
Sønnen fik ledlys i julegave
Sønnen fik ledlys i julegave - men vi er ikke tilfredse.
Stikket er knækket, så den kan ikke lyse (der er kun 3 ben) - og tapen holder overhovedet ikke.
Kvaliteten er lidt “Wish” agtig og slet ikke pengene værd. (1x 10 meter (2x5 meter), 12 volt, 48 watt, IP65, RGB LED strip - KOMPLET SÆT - 2x5 m Strips + Controller med fjernbetjening + strømforsyning for 349,00 kr).
Dinled har ikke svaret på den besked, jeg har sendt dem d. 25. Og 27/12.

Besvarelse fra Dinled.dk
Fint sted at købe forskellige LED
D.D. 3/12-21
Jeg har købt h1 pære til min bil har ikke prøvet dem endnu.
Jeg undre mig over at der ikke bliver oplyst mærke eller producent af de LED pære jeg har købt det er 'C6 LED Headlight' der har produceret dem, noget man kan købe billigt på eBay. Har stiftet bekendtskab med deres produkter før og de er gode nok. Der for 4 stjerne
Den mail man får om at ordren er modtaget og varen er send, er en underlig blanding af dansk og engelsk 😅det skal man nok have læst lidt bedre igennem
MVH Lauritz
Order: DK110031LED
Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice. Kunne ikke blive bedre. Vil klart anbefale dem, hvis man mangler noget vedrørende led
Fantastisk service.
Varen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt. Under opsætning lørdag, dukkede der et uventede problem op, jeg kontakter forhandleren og der går ikke mere end et par timer før jeg får mail tilbage med råd og vejledning. Søndag kontakter jeg igen forhandler da intet virker, kort tid efter får jeg svar retur om at de sender en ny vare til mig plus et ekstra stik, man kan da ikke være andet end en meget tilfreds kunde.
Tusind tak for en fantastisk service :-)
Hurtig levering og bedste service man…
Hurtig levering og bedste service man kan ønske sig. Mere og mere sjældent nu til dags!
God rådgivning
Hurtig levering hver gang
Billig fragt
Varen lever op til det lovede
Hvad mere kan man forlange
5 stjerner med pil op herfra
Den fysiske størrelsen på de pære de…
Den fysiske størrelsen på de pære de har på siden passer ikke, og ingen svar når man skriver til dem (det kostede også lige en stjerne)
Jeg har fjernet endnu en stjerne, hvis eneste kommunikationsform der virker, er den igennem Trustpilot...
og nej størrelse angivelsen på produktet er forkert.
At angive en del længde på et produkt, uden at specificere at det er kun en del af længden, mens andre produkter har angivet total længden og så påstå at længden er rigtig... tjaa, i så fald er min bil ca. 2 cm lang, når man kun lige måler forreste nummerplade...
At angive en længde på en del af produktet (uden at angive at det kun er en del af produktet), mens alle andre produkter angiver total længde er simpelthen at angive forkerte mål, det kan ikke undskyldes... eller forklares med at yderste del af produktet har det angivet mål....

Varen kommer hurtigt
Varen kommer hurtigt, og servicen er i top.
En medsendt vare virker ikke efter hensigten. Dinled svare lynhurtigt på min henvendelse og fremsender en ny vare.
Bestilling leveret hurtig.
Bestilling leveret hurtig.
Desvære var produktet fejlbehæftet, hvilket leverandøren ikke kunne gør for.
Efter mail til leverandør, fik jeg mail med beklagelse, samt besked om at leverandøren ville udpakke og teste
tilsvarende produkt, sam herefter sende det til mig.
Produktet er nu modtaget og virker perfekt. 😀😀😀
Fik hurtigt hjælp pr mail til jeg…
Fik hurtigt hjælp pr mail til det jeg skulle ha. Og det var hurtigt levering og jeg har nu en glad dreng.
Det kalder jeg service
2. Vurdering
Modtog varer der ikke duede.
Fik retur-label, afslag i pris samt nye varer.
Det kalder jeg service.
1. vurdering
Bestilte 2x5 m. strip LED samt ekstra strømforsyning som der anbefales hvis man vil koble 2x5.
Begge medsendte strømforsyninger dur ikke (har testet med en gammel strømforsyning jeg havde) og den ekstra-købte passer ikke i stikket.
Og så er det kun den ene strip LED der virker. Den anden har to “hun”-stik hvor den der virker har et “han” og et” hun”-stik.
Har skrevet til firmaet men har intet hørt. Ændrer gerne anmeldelsen hvis det fortjenes men lige nu har vi en meget skuffet dreng med en ubrugelig fødselsdagsgave.