Fotograf med sans for "at fange øjeblikket".
Vi havde Simon Sommer fra Din Kameramand, som fotograf til vores bryllup d. 24.08.2024.
Fra første møde var vi ikke i tvivl om, at Simon var det helt rigtige valg til at forevige vores store dag.
Simon lagde stor vægt på at imødekomme vores ønsker til dagen, samt bød ind med, hvorledes man kunne kombinere de “klassiske bryllupsbilleder”, med kreative og atlernative fotos.
Under forberedelserne op til vores bryllup, var Simon også super god til at “checke ind” og følge op på “uafklarede aftaler”, eller hvis han havde fået en ide til noget fototeknisk, som han mente kunne være fedt at prøve af, herunder bl.a. dronebilleder/videoer.
På selve bryllupsdagen mødte Simon op i god tid ved kirken og havde alt klar som aftalt.
Simon havde en fantastisk evne til, nærmest at gøre sig usynlig, og “se øjeblikkende” igennem hele dagen, hvilket virkelig gav nogle dejlige stemningsbilleder, præcis som vi havde ønsket det.
Efterfølgende lagde Simon stor energi og sjæl i, at redigere både billeder og videoptagelser, således vi nu har alt det bedste fra vores bryllup, som vi kan nyde at se tilbage på, mange år frem.
Vi vil anbefale Din Kameramand til alle, som ønsker en fotograf med stor indlevelse og dedikation til at “fange øjeblikket”.
24. august 2024