1. Køretøjer og transport

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet. Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

4,2

God

Fik min bil behandlet flot arbejde…

Fik min bil behandlet flot arbejde meget venligt personale og min bil skinnede da jeg fik den tilbage kan kun anbefale dinitrol i Hillerød super godt tak

27. januar 2025

Tak for din anmeldelse mvh Bjarke Dinitrol Hillerød

Bilen er i trygge hænder.

Jeg er kommet hos Dinitrol Hillerød i en årrække.
Jeg har altid været tilfreds og tryg ved Bjarkes arbejde.
Jeg ser frem til, at min kommende Kia EV3, skal behandles hos Bjarke.

2. januar 2025

Tak for din anmeldelse mvh Bjarke Dinitrol Hillerød

Fik et gratis check om hvordan det så…

Fik et gratis check om hvordan det så ud med rusten. Det kunne godt udskydes et par mdr. foreløbig tilbød de at behandle de mest kritiske punkter. Det blev gjort mens jeg ventede, og kostede ikke noget. Så super god service og super venlige.

22. november 2024

Tak for din anmeldelse Mvh Bjarke Dinitrol Hillerød

God service og behandling

Har kommet her gentagne gange med 2 forskellige elektriske biler. Er super tilfreds bliver altid mødt venligt her af flinke mennesker og altid gid vejledning og begandling.

19. august 2024

Hej Ronni Tak for din anmeldelse Mvh Dinitrol Hillerød

14 fejl, hvoraf 7 var alvorlige

Teknologisk Institut har udfærdiget en rapport af Dinitrol Hilllerød dobbelt behandling af min Tesla model 3.
Ud af 25 kontrolpunkter, blev der fundet fejl ved 14 af dem, hvoraf 7 af dem var alvorlige.

Ejeren af Dinitrol Hillerød fortalte under kontrollen, at han bevidst ikke fulgte Dinitrols sprøjteskema, eller vejledning om af afmontere hjul, dække udsatte områder af, såsom, bremser, kameraer, ventilationskanal til batteri og orange højspændingskabel.
Så ikke nok med at der var flere steder der ikke havde fået rustbeskyttelse samt slidstærkt lag, havde føromtalte udsatte områder fået rustbeskyttelse, og det der skulle have været et orange højspændingskabel var nu sort.

Ud fra ejerens udtalelser, og hans udførte arbejde, vil jeg vurdere at der er meget stor sandsynlighed for de 14 fejl der blev fundet på min bil, er på samtlige Teslaer Dinitrol Hillerød har forsøgt at undervognsbehandle.

6. december 2023

Super undervognsbehandling hos Dinitrol i Hillerød

Super undervognsbehandling uden at lave huller i bilen og lugten efterfølgende var minimal. Alt fungerede meget fint, og Bjarke var rigtig god ved afhentning til at informere om hele forløbet, og hvad man efterfølgende kunne opleve og være opmærksom på.
Efterfølgende har jeg fået tilsendt certifikat og fotos af bilen inden og fotodokumentation af behandlingen.
Hos Dinitrol i Hillerød er både bil og ejer i gode og trygge hænder, og jeg kan på det varmeste anbefale Bjarke og Co.
Tak for denne gang, vi ses igen om 3 år :-)

2. september 2022

Besvarelse fra Dinitrol Hilleroed

Hej Liselotte.Tak for din anmeldelse.Mvh Bjarke Dinitrol Hillerød.

Rigtigt god undervognsbehandling

Rigtigt god undervognsbehandling, til syn sagde synsmanden at behandlingen også dækkede de steder han tit så var sprunget over.

14. august 2019

Hej Geert.Tak for din anmeldelse. Mvh Dinitrol Hillerød

God oplevelse,

God oplevelse,

Meget troværdig og meget venlig, samme mand man snakker med som også undervonsbehagder din bil og forklare dig om undervognsbehandlingen efterfølgende.

22. oktober 2018

Hej Søren. Tak for din anmeldelse. Mvh Dinitrol Hillerød

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.

Indleverede min Audi til en dobbelt behandling og kunne hente den dagen efter.

Nem booking hvor alle informationer trækkes på nummerpladen.

God vejledning hele vejen og faktura plus billeder tilsendt på mail dagen efter.

FDM rabat og så er de tilknyttet stikprøvekontrol fra Teknologisk Institut.

10. november 2017

Hej Peter. Tak for din anmeldelse. Mvh Dinitrol Hillerød

Super venlig og professionel behandling

Her får du den bedste undervognsbehandling!!!!!
Fandt firmaet via FDM's anbefaling af, hvor man får den bedste, grundigste og (eneste!) fejlfrie undervognsbehandling. Bjarke springer simpelthen ikke over hvor gærdet er lavest; han er grundig, professionel og brænder efter at gøre tingene ordentligt. At så både han og hans kone, Maria tilmed er enormt venlige og behagelige gør ikke oplevelsen ringere.
Tusind tak for god behandling!

14. april 2015

Hej Lone. Tak for din anmeldelse. Mvh Dinitrol Hillerød

super service

Super service jeg afleveret min bil i tirsdags og hentet den i dag torsdag og service var super hyggelige menesker og snakke med og venlige :-) min bil stod som jeg afleveret den men renere jeg fik en cd med bedler af hvad de havde gjort super fed et eller andet sted moske i staden for en cd så brug et usb moske med logo på så kan man jo også bruge det i gen ;-) men alt så fint ud og kan mega godt lide det at de sender mig et brev om nor de gerne vil have jeg skal komme der ned i gen :-) til et kik på om den skal have en tur til :-) kommer der iværtefald i gen om 2 år :-) kan stærkt andbefale hillerød. og på de bedler jeg havde fået så det også ud som om det var gjort ortenligt :-) med min BMW E36 318is coupe fra 1995 :-)

19. september 2014

Hej Magnus. Tak for din anmeldelse. Mvh Dinitrol Hillerød

Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)