Din havemand kommer til aftalt tid. Man må som kunde gerne hjælpe med arbejdet. Ingen problem, at man selv kører grene og afklip bort. Rimeligt prisniveu.

Fik beskåret to frugttræer der havde vokset sig alt for store. Din Havemand gik forsigtigt frem og havde hele tiden øje for, at træerne skulle se harmoniske ud efter beskæringen. Tog sig god tid... Se mere

Rigtig god haveoplevelse med Svend Peter. Virkelig behagelig person og i godt humør og han var med på alle de forskellige ting vi gerne ville have lavet, store som små ting. Fleksibel og var velforbe... Se mere

1. Anlægsgartner

Anlægsgartner Svend Peter Nielsen er mest kendt for kvalitet samt glade og tilfredse kunder. Er du på udkig efter en anlægsgartner så kontakt Din Havemand. Mine medarbejdere og jeg er klar til at hjælpe private, så vel som grundejer- og andelsboligforeninger med nyanlæg og fast pasning af haver og fællesarealer.

4,6

Professionelt og flot resultat!

Vi har fået lagt fliser hele vejen rundt om huset og udbedret en meget ujævn plæne – og resultatet er blevet super flot. Arbejdet blev udført med stor omhu, og kommunikationen undervejs var både klar og behagelig. Fuld forståelse for hvad vi ville have lavet og stor fleksibilitet hele vejen igennem.

Vi planlægger mere arbejde med Svend Peter snart. Kan helt sikkert anbefales!

6. oktober 2025

Helt igennem veludført arbejde :)

Svend Peter er en pålidelig og dygtig fagmand, der udfører det aftalte arbejde med omhug og hurtighed. Jeg føler mig heldig, at have mødt en havemand, man kan stole på og som samtidig giver sig tid til at lytte.

19. august 2025

Rigtig god haveoplevelse

Rigtig god haveoplevelse med Svend Peter.
Virkelig behagelig person og i godt humør og han var med på alle de forskellige ting vi gerne ville have lavet, store som små ting. Fleksibel og var velforberedt og alt gled planmæssigt da han gik i gang.

24. marts 2025

Beskæring af træer

Fik beskåret to frugttræer der havde vokset sig alt for store.
Din Havemand gik forsigtigt frem og havde hele tiden øje for, at træerne skulle se harmoniske ud efter beskæringen. Tog sig god tid til at vurdere træet fra flere sider flere gange undervejs.
Jeg fik desuden masser af gode råd til, hvordan træerne skal passes og vedligeholdes de kommende år.

En varm anbefaling herfra.

8. marts 2025

Flot og stort havearbejde

Jeg har brugt Svend Peter til flere arbejder, jeg har en stor have på 4.000 kvm. Han har både anlagt græsplæne samt lavet jordarbejde. Han er eminent til at bruge maskiner og håndkraft. Jeg har været yderst tilfreds med arbejdet, og det har holdt upåklageligt. Svend er en af de få, man kan få til disse halvstore arbejder, og han kan umiddelbart forstå ens idéer. Samtidig er Svend venlig og lyttende, og han udfører arbejdet som aftalt. Det har været en fornøjelse at have Svend til at udføre vores havearbejde.

13. oktober 2024

Super flot belægningsarbejde

Vi har haft fornøjelsen af at få udført belægningsarbejde af DinHavemand, og det er virkelig blevet godt. Vi har blandt andet fået lagt 40x40 fliser i hele vores indkørsel, og derudover har vi fået lavet en smuk sildebensbelægning med blådæmpet teglsten ned til vores hoveddør. På alle måder en varm anbefaling herfra – tusind tak for arbejdet.

10. juni 2024

En behagelig, dygtig og omgængelig havemand

Vi er mange i bebyggelsen, der er yderst tilfredse med vores havemand. Han gør sit bedste for at passe og pleje vores grønne områder og beplantninger, desværre begrænset af den utilstrækkelige økonomi, som udlejerne vil bruge.

Han er let at snakke med, og lytter gerne til beboernes ønsker.

10. juni 2024

Frygteligt individ der råber af folk…

Frygteligt individ der råber af folk fordi "DU KAN JO SE AT JEG ARBEJDER HER", selvom man lige er drejet rundt om et hjørne. Jeg ved ikke hvem der har pisset på hans sukkermad, men et gennemført frygteligt menneske at være i nærheden af. Opfører sig som han er aldrig er blevet påtalt for hans dårlige opførsel.

30. maj 2024
Dinhavemand-logo

Besvarelse fra Dinhavemand

Kære Mads
Jeg bad dig såmænd bare om at køre en anden vej, end lige over de grene vi lige havde bekåret fra træerne.
For alles sikkerheds skyld er det en god ide at holde afstand der hvor der arbejdes, der jo en risiko når vi står i en lift og skærer grene ned.
Mvh. Din Havemand

Besøg af din havemand

Vi har lige haft din havemand
Svend Peter til at omlægge vores have med stor tilfredshed. Kom som lovet til den aftalte tid. Det er en der gør sit arbejde færdig når han først er gået igang. Rigtig flot arbejde og til en rimelig pris. Han kommer fremadrettet og klipper vores hæk og andet forefalden havearbejde. Kan kun anbefale din havemand.

6. maj 2024

Dygtig, omhyggelig og pålidelig havemand

Vi bruger DinHavemand på 9. år nu til at holde vores have, og vi kan varmt anbefale firmaet!
DinHavemand er dygtige, omhyggelige og særdeles pålidelige, og man er altid sikker på, at haven står knivskarpt, når de har været forbi.
Inden vi begyndte at bruge DinHavemand prøvede vi flere forskellige havefirmaer, men ingen har kunnet måle sig med DinHavemand.
Vi har kun godt at sige om firmaet og kan varmt anbefale dem.

8. april 2024

Jeg bliver glad i “låget”

Jeg bliver glad i “låget”, hver gang jeg får udført arbejde af Din havemand. En mand man kan regne med. Dygtig, loyal og ansvarsbevidst. Hans arbejde udgøres til UG.
Nu har han passet og plejet vores have i over 6-7 år. Han har bygget mur i flere niveauer. Klippet vores hæk , som står knivskarpt, naboerne er misundelig. Slået græs, ordnet hæk og bede. Og nu hvor det vælter ned med sne står han og skovler, vi har lang indkørsel.
Når han er færdig med dette kan folk passere uden at falde.
Jeg kalder ham min supermand og i det ligger der hans ordentlighed og pligtopfyldende uanset vejr og vind. Håber man får øje på hans kvalifikationer . Stor anbefaling herfra

10. februar 2024