Nemt og hurtigt med en god pris. Det eneste jeg har at "brokke" mig over er den tilsyneladende mangel på diverse beskæftigelser, altså at ordren er modtaget, klargjort og afsendt respektivt. Den... Se mere

Udmærket online butik, fint med indhold, ved det kan være en række begrænsninger i forbindelse med alt lov på området. samme gælder hjemmesiden, den kunne nu godt få en opgradering på vise områder.... Se mere

Efter en uges ventetid fik jeg min bestilling, men der havde jeg også rykket 2 gange. I min tredje Mail spurgte jeg høfligt hvad der mon var gået galt. Ingen svar, blot en henvisning til at varerne... Se mere

Har bestilt ved dindamp.dk i et par år fast nu og kunne se denne gang da jeg bestilte. At de for nyligt havde fået mange dårlige anmeldelser herinde, derfor vil jeg lige dele min oplevelse, f... Se mere

1. E-cigaretbutik
  2. Vaporizerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi står for og garanterer følgende: Eksklusive produkter Hos DinDamp.dk finder du eksklusive produkter fra internationale producenter. Vi er blandt andet stolte af at være den eneste forhandler i Danmark som tilbyder produkter fra Chef's Flavours eksklusive produktsortiment. Hurtig fragt Vi sender din pakke afsted kl. 16 samme hverdag med (Gls) som leverer dag til dag. Hvis din ordre er forsinket eller lignende, vil vi forsøge at ringe til dig for at finde en løsning sammen. God kundeservice Vi bestræber på at yde den bedste og mest effektive form af service til vores kunder og derfor tilbyder vi vores service over både telefon og mail. Du kan kontakte os på 81 51 61 10 & kontakt@dindamp.dk DinDamp.dk er Danmark's ledende dampforhandler med et stort udvalg i bl.a. base, aroma, tilbehør og andet udstyr af høj kvalitet til din e-cigaret.

3,7

Middel

2 t anmeldelser

Dårlig anmeldelse pga

Dårlig anmeldelse pga. dårlig support. Fra start Februar 2022 til start August 2022, er det kun lykkedes mig at få kontakt med Denis 2 gange. -På et halvt år...
Jeg skulle have ham til at sende pakken igen, da jeg ikke var i stand til at hente pakken, første gang, grundet sygdom. Med et meget kort svar, viste det sig at være bedst for Denis, at sende pengene retur. Jeg sendte mine konto oplysninger gentagende gang, og så har jeg ikke hørt mere siden.

16. august 2022

Har bestilt mange gange fra DinDamp

Har bestilt mange gange fra DinDamp, og har altid modtaget mine varer dagen efter, senest 2 dage.....denne her gang tog det tæt på 3uger fra jeg bestilte. Godt jeg bestilte lidt xstra fra en anden shop, da jeg havde ventet 14 dage på mine varer, de ankom så de dagen efter.
Jeg sendte ydermere en mail ang. mine manglende varer. Ingen respons !

5. august 2022

Lang leveringstid

Varen kom men først efter 19 dage.
Prøvede at kontakte jer på chat, telefon og mail dog uden held. Så hvis i holder ferie så meld du ud på jeres side.

4. august 2022

Dårlig service

Bestilte vareren den 9/7-22. Har endnu ikke modtaget den. Sendt en besked på varen og en mail, men har intet svar fået. Fredag den 29/7 bliver den første sendt. Og jeg har endnu ikke modtaget varen.
Dårlig service.. Jeg sætter ikke min lid til denne side igen.

1. august 2022

Amatører.....

Det samme som alle andre skriver.
Min vare er blevet afsendt 20 dage efter bestilling. selvom de lover 1 dag.
Jeg har skrevet til dem at jeg ville have annuleret min ordre. men idag har de så afsendt den.
Amatør virksomhed.
Lad være med at handle her.

29. juli 2022

Bestilte d

Bestilte d. 9 hvor der stod levering 1-2 hverdage. Efter over en uge og stadig intet hørt har jeg prøvet at skrive og ringe til dem flere gange uden held, nu ser det dog ud til at reserveringen er fjernet på min net bank, men rigtig dårlig service både ventetiden og hvis de annullere ordre uden at give besked…

19. juli 2022

Ufattelig ringe service

Det er nu over en uge siden jeg bestilte fra dem af
Intet af afsendt endnu
Ufattelig ringe service ingen svar på telefon og der går 2-3 dage imellem mail og så kun med små korte svar som man ikke kan bruge til noget
Det er bare ikke godt nok ØV
Kan ikke anbefale nogen overhovedet at handle der

19. juli 2022

Har handlet før

Har handlet før, og ingen problem, men denne gang, må jeg indrømme at det måske så også er sidste, bestilte en vare den 12, og har fået order bekræftelse samt beløbet er reserveret, men her 6 dage efter har jeg stadig intet hørt, hat også skrevet til deres kundeservice men heller ingen svar?
Der stod intet ang ferie eller lig på deres side, men at varen ville blive leveret 1 til 2 hverdage, men stadig ingen afsendt order.

Utrolig ringe kundeservice

18. juli 2022

Min ordre er stadig ik dukket op, kan ikke få kontakt med dem på hverken mail eller mobil

Har lagt og betalt en ordre d.7/7-22 som stadig ikke er dukket op☹️. Har tjekket min ordre på deres hjemmeside hvor der står den ikke er afsendt😳 (det er nu 9 dage siden jeg betalte). Jeg har skrevet en mail uden at få svar, deres telefon går på automatisk svarer når jeg ringer dertil. Handler nok ikke der igen hvilket er ærgerligt for dem. jeg tidligere har været tilfreds med dem grundet deres hurtige levering.

16. juli 2022