2,6

Under middel

Jeg bestilte coronatest i starten af…

Jeg bestilte coronatest i starten af dec, pengene trukket d 13 dec - jeg har endnu ikke modtaget mine varer. Jeg er bestemt ikke tilfreds !!

6. januar 2022

Hej Henriette,

Tak for anmeldelsen. Det beklager jeg virkelig.

Jeg kan se at vi først har modtaget en mail fra en Henriette *. ******** kl. 9.04 i morges. Og een 17.06. Jeg gætter på at det er dine mails?
Vi har desværre ikke nået at behandle dem endnu fordi vi arbejder på overtid på at følge med efter den her travle december.

Normalt trækkes pengene først når vi sender varen, men jeg kan se at der er sket en fejl med ordre 11235 som er bestilt af en Henriette. Så nu jeg har manuelt refunderet de 183 kr. som ordre 11235 lød på.

Du har ikke angivet ordrenummer så jeg er ikke 100% sikker på hvilken ordre du hentyder til og hvad dit efternavn er. Men hvis vi ikke hører mere tilbage går jeg udfra at din ordre var 11235, ellers så skriv gerne igen.

P.S. Som meddelt på mail har vi desværre haft transportforsinkelser på leveringen af varer fra vores leverandør. Det forstår jeg udmærket er frustrerende og beklager det rigtigt meget.

Fortsat god aften!

Mange hilsner

forsinket vare

forsinket vare, og mange dårlig undskyldninger, for forsinkelsen..

3. januar 2022

Kære Anders,

Du helt ret i at der har været flere forsinkelser og jeg forstår udmærket din frustration. Som et plaster på såret tilbød vi alle der har været påvirket af dette at vedlægge en ekstra test, hvilket jeg også udmærket godt kan forstå ikke er en løsning for mange.

Og som du skriver har flyet der skulle levere vores tests fra Kina i to omgange været forsinket. Og ja når der opstår sådanne forsinkelser i juleperioden så medfører det et andet problem - netop at lastbilerne i mellemtiden er blevet booket til andre ting, hvilket i dette tilfælde har været at køre juletræer fordi det er op til jul. Ja, det lyder måske temmelig fjollet og det hele som dårlige undskyldninger, men det er desværre fakta.

Hovedproblemet er at vi ikke er herre over fragtselskaberne og deres forsinkelser hvilket har skabt store problemer i denne unikke situation hvor det dels er jul og nytår og alle skal have tests.

Derfor var det eneste vi mente at vi kunne gøre at forsøge at være transparente med leveringsproblemerne. Og dernæst at forsøge at kompensere de kunder der ville beholde ordren alligevel, hvilket vi gjorde med en gratis test.

Jeg beklager de gener det har haft for dig, og forstår udmærket at det er utilfredstillende. Og jeg håber at du fandt produktet et andet sted.

Uanset ønsker vi dig et glædeligt år 2022!

Supporten fra dincoronatest.dk

Hjemme test forsinket men er nu…

Hjemme test forsinket men er nu leveret. Har i øvrigt fået en ekstra test kit leveret med som kompensation. God service. Når problemerne med levering er udefrakommende og ikke noget de selv er herre over.

3. januar 2022

Kære Orla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer 😊 Og jeg beklager den sene levering og ville have ønsket at varen ikke havde haft de mange leveringsproblemer her op til jul og kunne have været leveret til dig tidligere.

Derfor sætter jeg også rigtig meget pris på at du alligevel har taget dig tid til at skrive en fin anmeldelse og værdsætter den gratis ekstra test.

Vi ønsker dig et rigtigt godt år 2022!

Supporten fra dincoronatest.dk

Afbestilte mine vare og har stadig ikke…

Afbestilte mine vare og har stadig ikke fået mine penge retur. Nu gider de ikke svare.

21. december 2021

Besvarelse fra Dincoronatest

Hej Charlotte, tak for din anmeldelse.

Jeg beklager det sene svar på din mail. P.g.a. coronaudbruddet har vi haft mange ordrer, så vores svartid har været meget længere i den her periode, ikke mindst som følge af talrige forsinkelser med flytrafikken her i julen hvilket har forsinket vores varer dramatisk og har ført til en del annullerede ordrer vi derfor skulle følge op. Det har du også været berørt af og det forstår jeg udmærket har været super frustrerende.

Angående din betaling, så er der faktisk ikke blevet trukket nogen penge fra din konto. Når man betaler med kort reserveres der udelukkende en betaling på bankkontoen, men beløbet trækkes ikke med det samme. Betalingen trækkes først pengene når vi sender varen. Og idet du har annulleret ordren inden vi har sendt din vare er der ikke blevet trukket nogen betaling på noget tidspunkt men udelukkende reserveret et beløb på din konto.

Vi annullerede ovenstående reservationen d. 21. december kl. 17.12, hvilket vil fremgå af din konto hvis du checker igen.

Jeg beklager igen meget forsinkelserne på din ordre, og håber at du lykkedes med at finde nogle tests nogle andre steder, og ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

dincoronatest.dk

Hold jer langt væk!

Bestilte d. 8/12 12 stk. Covid testkits.

Først udskød de leveringen til efter d. 13/12, med begrundelsen om at de var nye og ikke havde styr på deres lagersystem!

Jeg forklarede at det var i orden så længe jeg bare havde modtaget varerne inden juleaften hvor de skulle bruges.

I går skrev de så igen at de ikke kunne nå at levere grundet aflyste fragtfly.

Nu er jeg så nødt til at skulle ud og købe disse kits steder hvor de har dem på lager... og det er så kun de steder hvor de tager mere end dobbelt så meget for dem!

Havde jeg vidst dette da jeg bestilte havde jeg blot købt de samme kits et andet sted hvor det var 5 kr. dyrere og hvor de rent faktisk var på lager.

Lad være med at spilde jeres tid med at handle med dette firma.
Man skal ikke søsætte en webshop før man har fuldstændig styr på hvad man laver! Det har disse folk IKKE!!

God Coronafri Jul!

18. december 2021

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se at en af mine kollegaer allerede har haft mailet til dig og forklaret problemet. Du har helt ret i at der har været flere forsinkelser og jeg forstår udmærket din frustration. Som et plaster på såret tilbød vi at vedlægge en ekstra test, men jeg kan godt forstå at du ikke kunne bruge det til noget når du nu stod og skulle bruge dem juleaften.

Og som du skriver har flyet der skulle levere vores tests fra Kina i to omgange været forsinket. Kombineret med at vi har haft en ordrestorm der har lagt vores system ned således at vi ikke kunne følge lagerstatus, har gjort at vi derefter skulle refundere mange ordrer.

Problemet er at vi desværre ikke er herre over fragtselskaberne og deres forsinkelser hvilket har skabt store problemer i denne situation. Så jeg beklager de gener det har haft for dig, og forstår udmærket at det er utilfredstillende.

Men godt at høre at du fik købt tests et andet sted.

Vi ønsker dig en glædelig jul!

Supporten fra dincoronatest.dk

Hold jer væk levere ikke varen

Hold jer væk levere ikke varen, med mærkelige undskyldninger om fly forsinkelser, et www.dk firma der påstår varen er på lager, men et fly fra kina der er forsinket og en undskyldning om at fragtmændene skal køre juletræer først. SVINDEL

16. december 2021

Hej Jackie,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke identificere nogen ordrer fra en kunde med dit navn, så jeg er i tvivl om hvilken ordre du henviser til uden dit ordrenummer (måske du har bestilt under et andet navn?)
Uanset, så har du helt ret i at der har været flere forsinkelser og jeg forstår udmærket din frustration. Som et plaster på såret tilbød vi alle der har været påvirket af dette at vedlægge en ekstra test, hvilket jeg også udmærket godt kan forstå ikke er en løsning for mange.

Og som du skriver har flyet der skulle levere vores tests fra Kina i to omgange været forsinket. Og ja når der opstår sådanne forsinkelser i juleperioden så medfører det et andet problem - netop at lastbilerne i mellemtiden er blevet booket til andre ting, hvilket i dette tilfælde har været at køre juletræer fordi det er op til jul. Ja, det lyder måske temmelig fjollet, I know, men det er desværre realiteten i juleperioden.

Hovedproblemet er at vi desværre ikke er herre over fragtselskaberne og deres forsinkelser hvilket har skabt store problemer i denne unikke situation hvor det dels er jul og alle skal have tests. Jeg håber at du fik bestilt din tests et andet sted, og jeg beklager de gener det har haft for dig, og forstår udmærket at det er utilfredstillende.

Vi ønsker dig en glædelig jul!