Samen met de mensen van Dim-Sum hebben we een prachtige reis naar Japan uitgestippeld. Alles ging goed, petje af voor de organisatie en de Japanse organisatie. We konden zorgeloos genieten van de d... Se mere

Virksomheden har svaret
Reis op maat voor 2 personen naar Rajasthan India met uitbreiding Varanasi en Jim Corbett nationaal park was tot in de puntjes verzorgd. Niet enkel werden we opgewacht aan de luchthaven, maar ook bij... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze reisagent Vera was zeer kundig en heeft ons enorm geholpen met het samenstellen van een mooie rondreis door China. Ze was persoonlijk betrokken en heeft ons veel tips gegeven. Dit heeft er voor g... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben prachtige natuurparken gezien en mooie lodges gehad. De treinreizen hadden we niet willen missen. De slaaptrein naar Delhi vanuit het Noorden was een belevenis. Het was heel fijn dat er... Se mere
Virksomheden har svaret
Bijzondere reizen naar Azië en het Midden-Oosten, sinds 2000 Reizen is voor ons meer dan alleen vakantievieren. Het gaat om verwondering, contact en beleving. Al sinds 2000 organiseren wij met hart en ziel volledig individuele maatwerkreizen naar de mooiste, meest verrassende en afgelegen plekken van Azië en het Midden-Oosten. Geen standaardpakketten, maar persoonlijke reizen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze reisspecialisten zijn echte kenners met jarenlange ervaring in hun eigen regio's. Ze denken mee, inspireren en regelen alles tot in de puntjes. Van route en verblijf tot excursies en lokaal vervoer. Zo kunt u zorgeloos op pad en reizen zoals u dat zelf het liefst doet. Wij houden van pure ervaringen. Slapen in een kleinschalig boetiekhotel, een streetfoodtour met een local, wandelen door rijstvelden of reizen per hogesnelheidstrein. Dat ziet u terug in al onze reizen. Authentiek, comfortabel en met aandacht voor mens, cultuur en natuur. Laat u verrassen door onze kennis, betrokkenheid en passie. Samen maken we van uw reis een onvergetelijke belevenis.
Skrevet af virksomheden
Minrebroederstraat 5, 3512 GS, Utrecht, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tijdens de voorbereiding van onze trip heeft Dimsum ons erg goed geholpen, waardoor we met een prettig en goed gevoel op vakantie konden. De reis was daarnaast erg afwisselend, met een goede mix tussen stad, natuur en zee. Ook was het echt een authentieke ervaring, weg van het massatoerisme – we zijn tijdens onze trip bijna geen toeristen tegengekomen. Ik was ook erg te spreken over de toevoeging van Alishan National Park in de trip. Dit was een van de locaties die we bezochten; een prachtig, oud bos waar we apen en veel mooie flora en fauna hebben gezien. Al met al was het een prachtige reis die fantastisch georganiseerd was.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Super reis! Alles zeer goed verzorgd door Dimsum en hele mooie excursies met deskundige begeleiding !

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Wilden in eerste instantie zelf de reis naar Zuid Korea regelen, maar liepen vast op de interne reismogelijkheden. Na wat Googlen voor een oplossing bij Dimsum reizen uitgekomen. Aan Nina en haar team toegelicht wat voor soort reis wij wilden. Dit is door Dimsum reizen naar volle tevreden uitgewerkt (bedankt Nina) en zo zijn we vol vertrouwen aan deze mooie reis begonnen en hebben daar fijne herinneringen aan overgehouden! Bedankt voor jullie expertise!

Besvarelse fra Dimsum Reizen
We zijn in Delhi aangekomen en hebben één dag gebruikt om de highlights van die stad op eigen gelegenheid te bekijken.
Daarna begon onze 10-daagse tocht naar en door Himachal Pradesh. We hadden een comfortabele fourwheeldrive en een goede chauffeur tot onze beschikking. De hotels waren goed, maar helaas wel zonder deugdelijke verwarming. De bergen en de Tibetaanse cultuur (mensen, dorpjes en kloosters) waren indrukwekkend.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Prachtige route uitgestippeld. Alles goed geregeld en snelle reactie op vragen of emails

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Als ik van tevoren de reviews had gelezen, zou ik vanwege de mindere reviews waarschijnlijk een ander reisbureau hebben uitgezocht. Gelukkig kozen mijn vrouw en ik voor Dimsum waar we in het eerste gesprek met in Utrecht onze wensen voor een 19-daagse rondreis door Japan konden overbrengen aan Nina Vergouw. Daarna hadden wij veelvuldig contact met Nina, waar altijd correct en vlot op werd gereageerd. Geen vraag of speciaal verzoek was haar teveel !
Over de reis zelf kan ik kort zijn: niet goedkoop maar wel perfect georganiseerd! De hotels voldeden op één na aan al onze verwachtingen of overtroffen die zelfs. Alles klopte en de check-in en -out was altijd een makkie.
Ook de afwisseling tussen het grootstedelijke en het platteland (bijvoorbeeld het eiland Naoshima) hebben wij als heel prettig ervaren. De extra's die Dimsum aanbood, waren allemaal hun geld meer dan waard. De kookles met Mari Tan bij haar thuis in Tokyo en de interessante rondleiding door de Nederlandse gids Romy Voswijk gaven een goed inzicht in het leven in een metropool.
Maar ook het Geisha event in Kanazawa en de fietstocht in Kyoto droegen bij aan een onvergetelijke reis. Voor ons had het verblijf op het fantastische kunsteiland Naoshima wel een dag langer gemogen, wat een aanrader was het Chichu Art Museum. Het was tenslotte een belevenis om elke avond een bijzondere maaltijd in een telkens andere omgeving mee te mogen maken. Kortom, een dikke pluim op de hoed van Dimsum en Nina in het bijzonder.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
De reis in Nepal was heel goed georganiseerd.
Goede hotels, goede gids en een heel goede chauffeur. Altijd stipt volgens afspraak opgehaald.
Het contact met de reisorganisatie was ook goed. Voldoende informatie, alleen hadden we het op prijs gesteld om even telefonisch te kunnen overleggen toen de situatie ter plekke onduidelijk was door de overstromingen. Uiteindelijk gelukkig wel gelukt.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Wat hebben wij dankzij DimSum een fantastische reis naar Japan gehad. Wij hebben van tevoren laten weten wat we graag wilden . Wij hoefden geen rondreis maar drie steden bezoeken. Tokyo. Kyoto en Osaka.
Vanaf het begin fijn contact gehad met Nina. Al mijn vragen werden direct beantwoord. Zo hebben we aangegeven in welke wijk de hotels moesten zijn. En dat we graag een 2 persoonsbed wilden ipv 2 1 persoonsbedden wat in Japan normaal is. Ook de transfers en het treinkaartje met de shinkansen was prima geregeld met gereserveerde plaatsen. Ik heb het als heel prettig rvaren dat er zo snel op onze vragen werd gereageerd. Ook hun contact persoon in Japan was prima te bereiken. Alleen maar lof voor Nina van Dimsum.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Alles was uitstekend geregeld, op een kleine omissie na. De geboekte fietsexcursie zat niet bij de reisbescheiden. Maar dat is door DimSum Reizen snel en goed opgelost.
Wij zijn een echtpaar van 67 en 71 jaar en we hebben van 9 september tot 4 oktober 2024 door Maleisië gereisd met nog een uitstap van een week naar Sumatra (door onszelf geregeld).
Belangrijk is dat alle afspraken die we vooraf hadden gemaakt en die in ons reisprogramma stonden klopten als een bus. Dit gold voor de vliegreis naar en van KL, de hotels, de transfers en de verschillende gidsen. Met name de KL-Heritage Walk: Eat, Pray, Walk and Love-tour was zeer de moeite waard, mede dankzij onze enthousiaste gids die ons veel wilde laten zien en zelf ervaren, zoals hoe moeilijk het is een roti te maken en hoe uitgebreid het ritueel is in een Chinese tempel .
De fietstour in KL hebben we helaas zelf moeten afzeggen ivm ziekte.
Onze gids in Ipoh was een heel leuke en ervaren gids, waarvan we later ontdekten dat hij met naam genoemd wordt in de Lonely Planet. In overleg met hem breidden we de tour met hem uit van de Heritage tour in de Old Town van Ipoh naar enkele grottempels in de omgeving; een zeer boeiende.
tocht.
We hebben in KL 2 hotels gehad: het Stripes hotel, een prima hotel in een leuke buurt waar meerdere restaurantjes op loopafstand zijn. En het Chow Kit hotel wat naar onze mening minder geslaagd was. Als hotel wel prima, maar in een wat meer grootstedelijke omgeving met veel drukke wegen en we zijn daar na een uitgebreide en op zich lekkere maaltijd ziek geworden en dat is toch wel teleurstellend voor zo'n hotel.
Over ons hotel, het Arecahotel in Georgetown zijn we zeer tevreden: sfeervol, prima ontbijt en afternoon tea en een heel vriendelijke staf. Georgetown is met haar streetart, historische gebouwen en vele eettentjes/foodcourts een leuke stad om een aantal dagen door te brengen.
Ons verblijf in de ecolodge Ula Muda (2 nachten) was zeer de moeite waard. De wandeltocht door het regenwoud van 6 uur was een hele belevenis. Dat gold ook voor de 2 avondtochten met de boot over de rivier. Onze gids wist veel te vertellen over het wild en de flora van het regenwoud. Tip voor deze trip: neem waterschoenen mee.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Dimsum heeft me op heel korte termijn geholpen aan een rijk programma volgens mijn specifieke wensen in Zuid-Korea. Dit was een hele opgave, ook omdat een aantal belangrijke Koreaanse nationale feestdagen in mijn reisperiode vielen. De communicatie met Sarah was snel en plezierig. Voorts was de reisdocumentatie die ik online ontving informatief, niet teveel en niet te weinig. Prima ervaring!

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Onze reis door China is perfect georganiseerd door Sharon. Accommodatie, treinreizen, chauffeurs, excursies, gidsen: allemaal top. We hebben genoten van de bijzondere cultuur en natuur. Sharon dacht ook goed met ons mee en daarom hebben we een fantastische ervaring in een leuke homestay gehad. Hadden we niet willen missen! Dit was onze 5e reis met Dimsum en zeker niet de laatste. We zijn ook heel blij met de communicatie met Sharon. Die was heel prettig, snel en persoonlijk. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt met andere medewerkers (formeel en afstandelijk). Een hele fijne extra dus.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
mooie ervaring en veel leuke dingen gezien. Een reis om te herinneren

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Alles was goed georganiseerd en de chauffeur en gids waren altijd op tijd.
Als gevolg van de Tylhoon Yagi moest het programma omgegooid worden en dat ging soepel met een mooi alternatief programma.
Het Engels van de gidsen zou beter kunnen.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Prachtige reis naar heel mooie landen in Centraal Azië en perfect georganiseerd door DimSum en lokale agenten.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Fijn advies over de invulling en de planning van de reis vooraf, goed geregeld (prettige hotels en transfers) en vlotte communicatie (zowel vooraf, tijdens als na de reis).
Na een prachtige reis naar Japan vorig jaar, dit jaar een even fantastische en goed verzorgde reis naar China gemaakt via Dim Sum. Warm aanbevolen.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Mijn vrouw een ik hebben een reis van 15 dagen door China laten organiseren door Dimsum Reizen. Het is de beste keuze die we hebben kunnen maken voor onze vakantie. Zonder zorgen en stress naar verschillende bestemmingen in leuke hotels en vriendelijke gidsen. We gaan alvast sparen voor de volgende keer.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
We hadden een perfecte reis naar Java en Bali. Vooraf in Utrecht afgestemd waarbij ook aangegeven werd waar het wel en minder druk was. Maar ook dat er een aantal flinke reisdagen in zaten. Geen verrassing dus. Ook een aantal leuke kleine activiteiten waren onderdeel van het programma zoals 2 fietstochten door dorpjes, een wandeling door de rijstvelden in Java (totaal geen toeristen) en helpen bij het koken van een maaltijd en er daarna heerlijk van genieten. Midden in de kampong. Wij kijken met heel veel plezier terug. En ook dit jaar heeft Dim Sum ons weer uitstekend geholpen.

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Geweldige reis gehad met veel siteseeing die we zelf niet hadden gevonden of geregeld. We kijken uit naar een volgende nog te bepalen reis met jullie organisatie.
Karawine & Kim!

Besvarelse fra Dimsum Reizen
Læs mere om andre typer anmeldelser.