Banner for Dimsum Reizen

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen met de mensen van Dim-Sum hebben we een prachtige reis naar Japan uitgestippeld. Alles ging goed, petje af voor de organisatie en de Japanse organisatie. We konden zorgeloos genieten van de d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reis op maat voor 2 personen naar Rajasthan India met uitbreiding Varanasi en Jim Corbett nationaal park was tot in de puntjes verzorgd. Niet enkel werden we opgewacht aan de luchthaven, maar ook bij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reisagent Vera was zeer kundig en heeft ons enorm geholpen met het samenstellen van een mooie rondreis door China. Ze was persoonlijk betrokken en heeft ons veel tips gegeven. Dit heeft er voor g... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben prachtige natuurparken gezien en mooie lodges gehad. De treinreizen hadden we niet willen missen. De slaaptrein naar Delhi vanuit het Noorden was een belevenis. Het was heel fijn dat er... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Bijzondere reizen naar Azië en het Midden-Oosten, sinds 2000 Reizen is voor ons meer dan alleen vakantievieren. Het gaat om verwondering, contact en beleving. Al sinds 2000 organiseren wij met hart en ziel volledig individuele maatwerkreizen naar de mooiste, meest verrassende en afgelegen plekken van Azië en het Midden-Oosten. Geen standaardpakketten, maar persoonlijke reizen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze reisspecialisten zijn echte kenners met jarenlange ervaring in hun eigen regio's. Ze denken mee, inspireren en regelen alles tot in de puntjes. Van route en verblijf tot excursies en lokaal vervoer. Zo kunt u zorgeloos op pad en reizen zoals u dat zelf het liefst doet. Wij houden van pure ervaringen. Slapen in een kleinschalig boetiekhotel, een streetfoodtour met een local, wandelen door rijstvelden of reizen per hogesnelheidstrein. Dat ziet u terug in al onze reizen. Authentiek, comfortabel en met aandacht voor mens, cultuur en natuur. Laat u verrassen door onze kennis, betrokkenheid en passie. Samen maken we van uw reis een onvergetelijke belevenis.

Waarom Dimsum Reizen?

Skrevet af virksomheden

Persoonlijk, uniek en met zorg samengesteld
Al onze reizen zijn geheel op maat samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten in nauwe samenwerking met onze lokale partners en op smaak gebracht met bijzondere, vaak unieke activiteiten
Individuele reizen met zorg geregeld
Onze individuele rondreizen zijn tot in detail verzorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten. U reist op uw eigen tempo, met de vrijheid van maatwerk en de zekerheid van een strakke organisatie.
Kleinschalig en duurzaam
We kiezen bewust voor lokale beleving en reizen buiten de gebaande paden. Onze accommodaties zijn kleinschalig, vaak boutique hotels of eco-lodges, met aandacht voor duurzaamheid en sfeer
Origineel en op maat
Geen standaardpakket, maar een reis die 100% bij u past. Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreid gereisd in “hun” landen en kennen de bestemming van binnenuit. Ze denken met u mee, geven persoonlijk advies en stellen een route samen die aansluit op uw wensen, interesses en reisstijl.

Kontaktoplysninger

Gratis reisadvies gesprek online!

100% maatwerk, Buiten de massa, persoonlijk en volledig ontzorgd

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Perfect geregeld

Alleen maar positieve ervaring. Transfers, hotels waren allemaal in orde. Tickets voor ingang natuurpark en bezienswaardigheden lagen klaar in de hotels.

23. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Compleet ontzorgd en erg behulpzaam

Goede service en hulp vooraf van o.a. Sarah, voor onze huwelijksreis naar Indonesië.
Ook ter plaatse werden we compleet ontzorgd en hadden we meermaals contact met een lokale reisagent voor het geval we vragen of opmerkingen hadden.
Al met al een geweldige ervaring gehad.

22. juli 2025

Perfecte organisatie

Perfecte organisatie, met genoeg flexibiliteit om dingen aan te passen aan persoonlijke wensen.

30. juni 2025

Beste,
Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat u weer tevreden bent met de organisatie van uw reis. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer helpen met het samenstellen van een mooie reis.

Kyrgyzstan

Kyrgyzstan
grote 4x4, stond klaar op de luchthaven. Prima accommodaties in yurts en guesthouses. Soms iets te luxe. Overweldigende vergezichten, vriendelijke mensen. Geen keuzestress bij het eten in de yurts, want iedereen eet hetzelfde.
Vrijheid om zelf je ritme en route te bepalen. Erg goed bevallen.

1. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Caroline,
Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de reis en bedankt voor de feedback. Wie weet tot een volgende reis!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was heel goed georganiseerd,alle…

Het was heel goed georganiseerd,alle aansluitingen bij vertraging door de lokale contactpersoon goed aangepast, enkele keer was de chauffeur niet goed op de hoogte van het programma, meestal voldoende goed Engels sprekend, uitermate vriendelijke mensen.
Alleen de boottrip in Komodo was minder, slechte en onveilige boot, middenin de nacht met veel lawaai varen en veel te toeristisch ondanks dat we een privé boot hadden met een eigen gids.

7. juli 2025

Beste Marike,

Hartelijk dank voor de feedback en fijn om te lezen dat de reis goed is bevallen. We helpen u graag in de toekomst weer met het samenstellen van een reis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zuid-Korea: een echte out-of-the-box aanrader

De reis was in de puntjes geregeld door DimSum met een leuke mix van accomodaties in leuke wijken en locaties. Door de uitstekende informatie vooraf was het zeer comfortabel reizen met auto, metro, bus en trein en kregen. Het 2-weken landarrangement gaf ons een mooie inkijk in de (eet)cultuur en het leven van de Zuid-Koreaan met mooie ontmoetingen, prachtige paleizen, en voor mij de onbekende tumuli's (graftombes van de Silla koningen) en oreums (uitgedoofde mini vulkanen). En voor de Koreaanse netflix serie fan een extra feestje. Een aanrader! En met Dimsum kun je erop vertrouwen dat de afspraken ook nagekomen worden.

11. juni 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste, wat fijn om te horen dat u zo'n mooie reiservaring heeft gehad in Zuid-Korea! We zijn blij dat u de afwisseling in accommodaties en locaties zo heeft gewaardeerd.
Maar ook dat de reis u een diepe inkijk heeft gegeven in de Zuid-Koreaanse cultuur, inclusief de bijzondere ontmoetingen, indrukwekkende paleizen, en de intrigerende tumuli’s en oreums. En voor de liefhebber van Koreaanse series klinkt het inderdaad als een extra feestje!
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw enthousiaste aanbeveling. Graag tot een volgende keer – we helpen u met plezier opnieuw op weg naar een bijzondere bestemming! Team Dimsum Reizen

Veel cultuur in Oezbekistan

Veel cultuur in Oezbekistan, prachtige natuur in Kirgizië.
Lieve mensen.
Ontspannend reizen...

17. juni 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Carla, fijn om te horen dat u zo'n ontspannen reis hebt gehad en met name de bevolking, de cultuur en de natuur u zo zijn bijgebleven. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer helpen bij net zo'n onvergetelijke reis. Met vriendelijk groet, Dimsum Reizen

Prachtige reis

Dimsum heeft een mooie reis voor me samengesteld. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Maak de volgende keer weer graag gebruik van de diensten van Dimsum.

2. juni 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Emma, dank voor uw feedback. Fijn dat we uw wensen om hebben kunnen zetten naar een mooie reis! We staan in de toekomst weer voor uw klaar. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Genieten in Japan

Op basis van onze wensen heeft Dimsum een prachtige reis voor ons uitgezet in Japan. Zowel het vervoer als de overnachtingen waren uitstekend geregeld waardoor wij ontspannen konden genieten. Zoals wij vooraf hadden aangegeven bevatte het programma zowel een bezoek aan de grote steden als een bezoek aan het platteland. Ook een fietstocht over de bruggen naar het eiland Shikoku was opgenomen, een heel bijzondere ervaring. Dankzij Dimsum kijken wij terug op een geslaagde vakantie.

2. juni 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat uw reis naar Japan zo goed is verlopen en dat u met plezier terugkijkt op deze bijzondere ervaring. We zijn blij dat het programma goed aansloot op uw wensen. Dat u het vervoer en de accommodaties als uitstekend geregeld heeft ervaren, bevestigt voor ons dat we samen de juiste keuzes hebben gemaakt.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begeleiden bij een volgende ontdekkingstocht! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De ondersteuning van Dim sum maakte het verschil.

De ondersteuning van dim sum heeft het verschil gemaakt waardoor de reis van een ‘ooit’ plan tot een realiteit is gemaakt. Ze hadden de contacten en maakten een strak schema waardoor we heel veel hebben gezien. Daardoor hebben we nu het vertrouwen om nig een keer op eigen kracht terug te gaan. En daarnaast bleken ze ook relatief goedkoop.

1. maj 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste J.M., hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat onze ondersteuning voor u het verschil heeft gemaakt en u met vertrouwen terugkijkt. En daarbij zelfs overweegt om zelfstandig opnieuw op pad te gaan. Dat zien wij als het mooiste compliment.
Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Absolute aanrader, reis in China georganiseerd door Dimsum

We hebben een prachtige reis genoten, alles was tip top in orde. Gestart in Hangzhou hebben we twee weken rondgereisd, naar het karstgebergte in Yangshuo, de rijstvelden in Ping’an, het wereldberoemde terracotta leger, het klooster in Datong en natuurlijk Beijing tot slot. Alles mooi en bij elkaar zeer afwisselend. De hotels waren overal geweldig, fantastisch personeel, heerlijk eten. De treinreizen waren supercomfortabel…en snel…bijvoorbeeld 1600 km met 21 stops in maar 8 uur. Bij elke aankomst werden we opgehaald door een taxi (altijd op tijd!), en de gidsen om ons rond te leiden waren stuk voor stuk fabeltastisch. Spraken heel goed Engels, en het is de manier om een betere indruk van het land en haar bevolking te krijgen. Probeer ook de deelfietsen uit, in elke grote stad, en makkelijk om de omgeving te verkennen! We hadden niet eerder een reis laten organiseren, maar dit smaakt naar meer. En voortaan altijd door Dimsum, want dit was zo fantastisch georganiseerd!

6. maj 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Tanja, hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw rondreis door China en dat alles naar wens is verlopen.
Het doet ons enorm goed te horen dat de afwisseling van bestemmingen u zo heeft aangesproken. We streven er altijd naar om een gebalanceerd reisschema samen te stellen.
Daarnaast vinden we het fijn om te horen dat de accommodaties, het vervoer en onze lokale partners, zoals gidsen en chauffeurs, zo’n positieve indruk op u hebben gemaakt. Uw ervaring bevestigt het belang van goede samenwerking ter plaatse en het persoonlijke contact met onze reizigers.
We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren en begeleiden bij een volgende onvergetelijke reis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een op maat gemaakte archeologische rondreis door Cambodje

Onze reis naar Cambodja, georganiseerd door Dim Sum Reizen, was werkelijk fantastisch! Vanaf het moment van vertrek tot onze terugkeer was alles tot in de puntjes geregeld. Onze ideeën voor een archeologische rondreis hebben ze goed opgepakt en uitgewerkt. Ons reisschema was dan ook perfect op maat samengesteld, waardoor we ons eigen tempo kunnen aanhouden, met ruim voldoende tijd om alle tempels goed te bezichtigen, maar ook met een paar welverdiende rustmomenten.

Bijzondere vermelding verdient het verblijf in Banteay Chhmarr en ook dat in het Smiling Gecko resort. Deze overnachtingen zijn geen vaste onderdelen van de gemiddelde reis naar Cambodja, maar kunnen we eenieder van harte aanraden. Ons verblijf bij het community based tourism project in Banteay Chhmar was een unieke en verrijkende ervaring, waarbij we de lokale cultuur en gastvrijheid van dichtbij hebben mogen meemaken. Ons verblijf bij het Smiling Gecko project in Kampong Chhnang was een inspirerende ervaring, waarbij we de impact van duurzaam toerisme en gemeenschapsontwikkeling van dichtbij hebben mogen zien. Dank aan Dim Sum voor deze suggesties, ze hebben onze reis verrijkt op een manier die we niet hadden verwacht en maar zelden eerder hebben mogen meemaken.

De communicatie met Dim Sum Reizen was altijd helder en behulpzaam. Ze stonden klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat we ons altijd veilig en verzorgd voelden.

Wij raden Dim Sum Reizen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een goed georganiseerde en onvergetelijke reiservaring. Bedankt, Dim Sum Reizen, voor deze geweldige reis!

13. maj 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Vincent en Paul, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review over uw archeologische rondreis door Cambodja. Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten en dat de reis vanaf het begin tot het einde aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Ook fijn om te horen dat ons team uw reiswensen goed heeft weten te vertalen naar een reis op maat, met ruimte voor zowel verdieping als ontspanning. Bijzonder om te lezen dat de overnachtingen in Banteay Chhmar en het Smiling Gecko resort zulke indruk op u hebben gemaakt — twee locaties die inderdaad wat minder bekend zijn, maar zoveel kunnen toevoegen aan een reiservaring.
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn voor een volgende bijzondere reis.

Top georganiseerd

Top georganiseerd! De transfers verliepen allemaal vrijwel vlekkeloos! Prachtige dingen gezien , lekker gegeten, goed georganiseerd, ook de vluchten

10. maj 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Andy, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles zo goed georganiseerd was en dat de transfers en vluchten vrijwel vlekkeloos zijn verlopen. Het doet ons plezier dat u heeft genoten van al het moois onderweg en van het lekkere eten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begeleiden bij een bijzondere reiservaring.

Passend bij onze wensen!

Zeer prettige begeleiding vòòr en tijdens de reis naar Japan. Nina, de reisadviseur, heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ons een heel mooi passende ervaring bezorgd.

20. maj 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Catherine, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat de reis naar Japan zo goed is bevallen en dat de begeleiding vóór en tijdens de reis als prettig is ervaren. We zijn blij dat Nina uw wensen goed heeft weten te vertalen naar een passende en onvergetelijke reiservaring. Graag staan we ook in de toekomst weer voor u klaar bij het realiseren van nieuwe reisplannen!
Met vriendelijke groeten, Dimsum Reizen

Aangenaam en zonder zorgen

Het was heel aangenaam om de reis voor te bereiden. Al onze wensen werden ingewilligd.
Ook de organisatie was perfect .

28. april 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Roland, hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wat fijn om te horen dat het voorbereiden van de reis aangenaam voor u was en dat al uw wensen zijn ingewilligd.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw begeleiden bij een bijzondere reiservaring! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Rondreis doorheen China met Dimsum reizen

We hebben een mooie rondreis gemaakt doorheen China langs de steden Beijing, Chengde, Datong Pingyao, Xi'an, Fenghuang, Yangshuo, Ping'An, Chengyang, Zhaoxing, Basha, Babacun,.... Het was een combinatie van bezoeken aan eerder grote steden en aan de andere kant kleine typische authentieke dorpjes.
Veel gezien en een beter beeld gekregen van hoe Chinezen zijn en leven.
Alles was prima georganiseerd en verliep helemaal volgens planning.

25. april 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Ludo, hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaringen!
Wat fijn om te horen dat u een geslaagde rondreis door China heeft gemaakt en heeft kunnen genieten van de afwisseling tussen bruisende steden en authentieke dorpjes. We zijn blij dat alles naar wens verlopen is en dat de reis u een dieper inzicht heeft gegeven in het Chinese leven en de cultuur.
Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens begeleiden bij een volgende ontdekkingstocht. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Prima ervaring

Goed georganizeerd, prima logementen,goeie locale service

28. marts 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Jef, hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat de reis goed georganiseerd was en de hotels naar wens waren. Wie weet zien we u inde toekomst weer terug! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Super geregeld

Super geregeld, goed meegedacht, mede daardoor geweldige reis gehad

25. marts 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste Maaike, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft van uw reis en dat alles naar wens was. Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug voor een andere mooie reis. Met vriendelijk groet, Dimsum Reizen

Adequate organisatie.

De reis was georganiseerd zoals afgesproken. Verliep in alle opzichten correct met als resultaat vertrouwen en genieten.

14. marts 2025

Besvarelse fra Dimsum Reizen

Beste meneer Zimmermann, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We vinden fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u met vertrouwen en plezier heeft kunnen genieten van de reis. We hopen uiteraard dat uw reis in mei net zo onvergetelijk zal worden. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Uitstekend

De hele reis was tot in de puntjes verzorgd n.a.v. de route die we zelf gekozen hadden. Accomodaties waren goed tot uitstekend en de communicatie met DimSum was uitstekend.
Feedback heb ik persoonlijk doorgegeven.
Een reis laten verzorgen door DimSum is absoluut een aanrader!

5. marts 2025

Beste mevrouw Blankers,

Dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat de communicatie prettig verliep. Bedankt ook voor de persoonlijke feedback. Graag tot een volgende reis!

Team Dimsum Reizen

Læs mere om andre typer anmeldelser.