Det var en enkel, nem og hurtig oplevelse og ikke mindst let forståeligt. Kan varmt anbefales til jer, der skal gennem Slovenien. Måsske man kunne ønske en 1-dags vignet, hvilket ville have været opti... Se mere
Det er easy- og der er ofte tilbud 🤘👍🚘🚘🌐 vi bruger dem altid til Østrig, Slovenien, Tjekkiet- de er skønt vi ikke skal knokle med at få klistermærker af forruden mere 🎉🎉🎉
Fin og overskuelig, men man kommer nemt til at betale for mere (1 måned) end hvad man skal bruge (8 dage), når man overskrider 7-dages vignetten.
Kan klart anbefales med en digital vignette, så er der klaret inden turen går sydpå. Hjemmeside og køb af vignette fungerede godt. Det var super nemt.
Vermittlung von digitalen Vignetten für Autobahnen und Schnellstraßen in Slowenien.
Hohenstaufenring 62, 50674, Köln, Tyskland
- info@digitale-vignette-online.si
- digitale-vignette-slowenien.de
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nemt at bruge
Virkeligt nemt hurtigt at købe den…
Virkeligt nemt hurtigt at købe den digitale motorvejsafgift i Slovenien. Dog burde der tilbydes 8 dages gyldighed da man bliver tvunget til at købe 2 x 1 uge når man har et lejemål af 1 uges varighed
Nem og hurtigt at bestille
Nem bestilling
Bestilling
Det gik ret let, så må vi håbe at det virker når vi kommer der ned.
Det var meget let og gik hurtigt.
Nem og hurtig måde at registrere sig på
Dejligt nemt at bestille motorvejs…
Dejligt nemt at bestille motorvejs vignet til Slovenien
Let og nemt at få en vingette
Nemt at klare inden rejsen og…
Nemt at klare inden rejsen og klistermærker i frontrude
Dejligt nemt at bestille
Det er let at bestille og betale
Det er let at bestille og betale, har brugt digitale vignette flere gange😊
Meget fin og hurtig løsning.
Da vi først forstod hvordan det…
Da vi først forstod hvordan det fungerede - var det faktisk ret nemt.
Nemt at købe, fungerede perfekt.
Let at gennemfører købet, alt forløb perfekt.
Hurtigt og nemt.
Nemt og hurtigt køb.