Nemt og hurtigt, dog kunne jeg ikke vælge elbil og måtte satse på, at de også kører på laveste takst. Jeg forsøgte af flere omgange at blive fritaget med svar på tjekkisk om at der manglede et eller a... Se mere
Det var virkelig nemt og forståeligt😊 prisen var lidt forvirrende fordi der først stod 10 euro og endte med 20 euro, min skidt pyt det stadig mega billigt😁😁😁
Vi besluttede os for at køre via Tjekkiet hjem fra Kroatien - 5 minutter senere var e-vignette bestilt og betalt. nemt og bekvemt!
Vermittlung von digitalen Vignetten in Tschechien.
Hohenstaufenring 62, 50674, Köln, Tyskland
- info@digitale-vignette-online.cz
- digitale-vignette-online.cz
Svarer typisk inden for 1 måned
Let og hurtig
Nemt og lige til
Hurtigt og nemt
Vi bruger online-vignetsystemet anden gang, og det er meget nemt. Den registrerer automatisk bilens nummerplade, og du behøver ikke at lave print eller købe det klistermærker som ikke er til at få af igen. Det bliver måden fremover. Vi gør det samme i Slovenien og Østrig
Super nemt og hurtigt.
Super nemt og hurtigt.
Jeg køber at alle mine destinationer gennem denne side
super nemt og hurtigt
Fremragende, meget tilfreds med rigtigt godt og hurtigt service, Tak!
Edb fint struktureret
Edb fint struktureret, virkelig godt opbygget. Nemt for udlændinge. Ole dk
Det er super nemt og bekvemt.
Perfekt administration og timing
Alting fungerede upåklageligt
Skønt med digital køb
Skønt med digital køb. Så er man fri for klistermærker i forruden. Kan anbefales
Nem bestilling
Bestilling og betaling fungerer perfekt, så nu håber jeg det samme gør sig gældende ude i det virkelige liv 😃
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt at lave registrering