Kvalitet ikke i top
Købte et par flotte Dico støvler til 2300kr men de holdt desværre ikke længe. Årsagen er at sålen ikke er syet, men blot limet på støvlen. Så vær opmærksom.
Fantastisk god service. Købte og modtog et par sko midt november og juleaften viser det sig de var meget små i str, selvom min datter har flere fra samme mærke, samme str.
Jeg kontaktede kundeservice og beskrev situationen, eftersom jeg havde overskredet byttegarantien på de 20 dage. De var så behjælpelige og jeg fik et par nye 4 dage efter jeg sendte retur.
Tusind tak til Dicocopenhagen
Vil fraråde alle at handle hos Dico Copenhagen. Jeg købte et par sko, som jeg returnerede, da de ikke passede mig så godt. Jeg har netop købt hus og i den forbindelse skiftet bank, og min tidligere bankkonto, som jeg havde købt skoene fra, nåede at lukke, før jeg kunne få returneret pengene. De skulle derfor sendes til min nye bankkonto i stedet, men det nægtede Dico Copenhagen, da de kun sender retur til samme konto. Gennem lange korrespondancer forklarede jeg situationen og at de ikke kunne sende pengene til samme konto, da den ikke findes længere, men der var absolut ingen hjælp at hente - så kunne jeg ikke få pengene retur, lød det.
Men det er ulovligt at nægte mig mine penge, og det var kun på grund af enormt god kundeservice hos min tidligere bank, at det til sidst, efter flere uger, lykkedes mig at få de knap 2.000 kroner, Dico Copenhagen skyldte mig.
Dico Copenhagen var til absolut ingen hjælp, og var det ikke for min tidligere bank, havde jeg aldrig set de penge igen.
Bedste service jeg nogensinde har modtaget.
Jeg bestilte en forkert str. "DICO" sendte returlabel, samt støvlerne i den rigtige str. med det samme. Jeg havde dem dagen efter. Meget dygtige og serviceminded hjælp. TAK!
En mega god oplevelse;) kvalitetsprodukter, og god service. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. 5 stjerner her fra