Dicks Dumpstore Anmeldelser 42

3,9

Heb 10 dagen mijn Air venturi micro strikre 5.5mm ontvangen van hun. Kreeg snel bericht dat ie weer op voorraad was. Gelijk besteld en 2 dagen later al thuis gekregen. Dat is poepie snel, mijn dan... Se mere

Zeer kosteneffectieve precisie optiek & ik kon er ook goed terecht voor specialistische FX accessoires. Montage zeer vakkundig verricht door Dirk. Alles waterpas. Juiste torque juiste alles (h... Se mere

Opzich altijd een tevreden klant geweest. Alleen communicatie is een ding. Reageren niet op emails. Informeren klanten niet over hun Pre-order(s). Dat een Pre-order vertraagd is kan maar informeer j... Se mere

Vandaag een “vastloper” in mijn raatler 357….De heren hebben dit naar volle tevredenheid opgelost en gelijk de boel uit elkaar gehaald,kogel verwijderd en de boel weer in elkaar…tiptop👍🏻

1. Jagtbutik
  2. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De online schietsport en outdoor specialist Dick's Dumpstore. Bij ons slaag je altijd!

• Over de Kelders 8, 8911 JE, Leeuwarden, Holland

• dicks.nl

3,9

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Dicks - Gamo pcp buks

Recent hebben we een Gamo pcp buks besteld.
Hier waren wat issues mee nadat we deze hadden dubbel geladen.

Hierop volgend is in overleg met Dicks de buks terug gestuurd, en het kogeltje verwijderd.

Na een duidelijke uitleg is de buks weer terug gestuurd.

Al met al een top service en is zeker aan te raden je spullen hier aan te schaffen.
Zeker geen dozen schuiver: klantgericht en kennis van zaken!!!

30. december 2022

Top winkel!

Wij zijn langs de winkel geweest. Mooie plek, zeer groot assortment. De verkoper was heel hulpzaam en heeft ons goed op weg geholpen.

26. juni 2022

Voor verbetering vatbaar!!

Ik heb een goede ervaring met deze store gehad.Ik heb echter een belangrijk aspect toe te voegen voor de toekomst.
Ik heb een paar keren een vraag gesteld via Email maar ik kreeg hierover totaal geen respons om eender wat mail ik gestuurd had.
Dit is zeker een pluspunt voor de toekomst om hiernaar te werken!Dit is heel belangrijk tegenwoordig nu alles electronisch gaat.Voor de rest mag ik zeker niet klagen,prima zaak in leveringen.

29. maj 2022

Stage

Ik loop stage bij de dumpstore en het is een geweldig team, ze helpen mij herinneren mijn stage opdrachten te maken voor het telaat is, zijn soepel als ik een trein eerder moet komen, en ze proberen mij alles te leren wat ik kan leren. Zeer supportief en positief bedrijf!

1. november 2021

Gisteren is een superoplossing geboden…

Gisteren is een superoplossing geboden voor een lang lopend issue met 1 van onze luchtbuksen. Overmachtsituatie, dat staat buiten kijf, maar uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid opgelost en zijn we weg gegaan met een mooie FX Boss. Bedankt Vincent en team voor alles.
Groetjes Jan en Patricia

10. oktober 2021

Geld terug

Ik kocht een richtkijker en rekende af met de verkoper. Bij thuiskomst bleek dat de richtkijker voor mij te weinig vergroting maakte. Ik ben teruggegaan en heb een grotere kijker aangeschaft en bijbetaald. Bij thuiskomst bleek dat ik teveel had bijbetaald.

Een goede winkel is niet alleen een winkel die snel spullen verkoopt, maar die tijd en aandacht heeft als het niet goed is gegaan. Nadat ik telefonisch contact had met Dicks en de situatie had uitgelegd, werd het verschil direct op mijn bankrekening teruggestort. Dat is een voorbeeld van goede service zonder dat je daar expliciet om vraagt.

15. maj 2021

Geweldig bedrijf !

Geweldig bedrijf !

Doosjes met kogeltjes waren met verzending open gegaan .
Contact opgenomen met Dicks waarna er meteen nieuwe verstuurd werden.

De dag erna de bestelling al ontvangen!

16. april 2021

good store!

ive bought quite some stuff here, always good quality and never had to contact them because ive never had problems, that is why it is a good thing i cant review the customer service. they have good information so you know what you buy. i would rather buy something here for more money than elsewhere because of the good experience!

1. februar 2021

Deskundig advies en prima service!

Deskundig advies en prima service!
Buks gekocht welke ik niet zuiver kon krijgen, waarschijnlijk een fabrieksfout. Deze buks kosteloos omgeruild in de winkel. Inmiddels, tot volle tevredenheid, al vele schoten gelost met de nieuwe buks.

25. november 2020

Bought broken goods online

Bought goods online, they were broken on arrival and parts were missing from the packet. Called several times and no offer of a refund, they simply say they are too busy.
Only time they react is when someone leaves a bad review. Avoid at all costs.

26. september 2020

Perfect

Onlangs van alles aangekocht bij Dicksdumpstore, zeer duidelijk, mooie website, leuke artikelen en goede prijzen.
Verzending super vlot en na twee dagen van Nederland aan huis geleverd.
Een aanrader!

1. september 2020

Goede ervaring met Dicks.nl

Goede ervaring met Dicks.nl. Vragen via mail worden snel beantwoord en advies word gegeven als daarom gevraagd word. Verzenden en verpakking zijn prima in orde en zal mijn volgende aankoop hier ook zeker weer doen. Echt een aanrader!!

20. juni 2020