Diamondsmileteeth

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

HELT UTROLIG SKAM SJEKKET FØRST HER PÅ TRUSTPILOT OG DET VAR BARE BRA REFERANSER SOM VAR FAKET VAREN KOM ALDRI OG SJEKKET TRUSTPILOT OMIGJEN DA STOD DET AT DET VAR KOMMET MANGE FALSKE ANMELDELS... Se mere

Overtrædelse af retningslinjer

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

STYR UNNA DIAMOND SMILE-SVINDEL

Styr klar. Dette er det laveste nivået av profesjonalitet og service jeg noengang har opplevd. Det fortjener nesten en slags egen "versting-diplom". Varen som skulle være her innen 3 dager er enda ikke kommet nå etter måneder med venting og x-antall mailer til "support". Jeg bestilte nakkevarmer med infrarød lystterapi men mottok noe helt annet. Forøvrig måtte jeg betale 250kr ekstra i mva for å få hentet ut pakken. Selger har mao ikke oppgitt korrekt pris i annonse. 699kr ble plutselig tusen kr. Dette tar diamond smile ingen ansvar for til tross for at jeg har vist di paragrafene i kjøpsloven som helt tydelig viser det er selgers ansvar at både pris(inkl evt tillegg) og vare faktisk samsvarer med det kunden mottar. Det eneste den mottatte varen og min bestilling har til felles er at det teknisk sett er for nakkevarmere å regne begge deler. Men der stopper likhetstrekkene. Det tok forøvrig 1 måned før jeg mottok feilvaren å di er frekke nok til å påstå at jeg har mottatt korrekt vare. Til tross for at den ikke engang ligner på hva jeg bestilte. Hovedforskjell er at den mangler infrarød lysbehandling og er ladbar. Den jeg har mottatt ligger på aliexpress til 150kr. Jeg har brukt mange timer på kommunikasjon via mail med bildedokumentasjon og what not. Klarna har fått kopi av alt aå jeg håper at dette snart løser seg. Jeg gir meg hvertfall ikke. Men helt klar oppfordring: STYR UNNA DIAMOND SMILE. Det er bare svindel og lureri hele greiene.

15. september 2026

Hair straightening brush

Hair straightening brush
Det står ingenting på nettstedet deres, som er norsk, at varene kommer fra Tyskland og at vi kreves for toll og avgifter i etterkant. Derimot står det at det er fri frakt.
Jeg har bedt om å få ekstrautgiftene refundert, men det ble avslått. Kommer aldri til å kjøpe derfra igjen.

25. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte denne varen og den ble ikke…

Bestilte denne varen og den ble ikke sendt før nesten en måned var gått. Butikken utgir seg for å være norsk, men den er absolutt ikke det. Dette sendes fra utlandet og ordrebekreftelser sier at varen inkluderer VAT/MVA og tar 25% her. Selskapet er ikke VOEC registrert og da får man toll og gebyr fra posten. Kundeservice nekter for det selv om det står svart på hvit

26. august 2026

LITT FOR SENT FOR MEG
TAKK TRUSTPILOT!

2. marts 2026

Varer aldri kommet

Det har gått over 1 mnd nå uten at jeg har fått produktet, kundeservice nekter å refundere og sier bare "pakken er sendt" etter at jeg bestilte fikk jeg tolloppgrav av posten som jeg har også betalt uten å motta produktet. Styr unna denne butikken da denne er ren svindel.

26. juni 2026

Svindel

Svindel, sendte bare en eske måtte betale toll, så sendte de på nytt og må betale toll på nytt. Masse falske anmeldelser på trustpilot. Styr unna!

26. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi bestilte varor från de.

Vi bestilte varor från de.. via Norsk hemsida. Där står att alla priser är inkl MVA, och att de sender från Norge. Efter 4 uker kommer varorna med tollgebyr. Det är inte toll in till Norge bara MVA och det står på hemsidan att det är inkluderat.
Vi vägra att betala och hämta ut varan,som går i retur till avsändare och de vägrar att kreditera varan.
Om vi skall betala MVA/ Toll in till Norge så skall varan selges utan MVA från avsändar landet, de uppger nu är Tyskland. (Då är det många som skall pengar efterbetalt.)
De opererar med svindel och det anbefalls att inte handla från dessa oseriösa.
Paul

16. marts 2026

Vi bestilte 3 tuber tannblekemiddel

Vi bestilte 3 tuber tannblekemiddel, betaling gjennom Klarna med 30 dager frist, fikk ordrebekreftelse inkludert 25 prosent VAT.
Etter 3 uker kom pakken til postterminal, men med krav om å betale 25 prosent mva på bruttobeløp pluss klareringsgebyr.
Leverandør påberoper seg at det står i leveringsbetingelser at eventuelle lokale skatter er mottakers ansvar.
Vi har varslet at vi ikke vil løse inn kravet slik at pakken går i automatisk retur som uavhentet.
Vi vil også varsle Klarna, vedlagt korrespondanse, at vi ber om at betalingskravet slettes.
Vi vil også varsle Forbrukerrådet.
Hos leverandør er der bare KI-genererte svar.
Der er bare en konklusjon, svindel

23. februar 2026

Dette er svindel

Dette er svindel!

De gode anmeldelsene er falske. Helt klart!

Jeg sendte produktet tilbake, fordi det var juks. Fått inkassovarsler i flere år fra dem nå, men ingen inkassoselskaper vil samarbeide med dem. Bare å se bort fra fakturaene fra dem. Likevel slitsomt å ha med disse kjeltringene å gjøre!

16. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

SCAM-ADVARSEL: Nekter refusjon for vare som ALDRI ble levert. Brudd på EØS-lov.

Diamond Smile International (Limitless eCom GmbH) nekter ulovlig å refundere penger for Bestilling #7016 (02.10.2025) som aldri er mottatt.
​Levering skulle ta 2-5 dager. Selskapet ignorerer min rett til å heve kjøpet og beholder pengene, noe som er et direkte brudd på norske og europeiske forbrukerlover.
​Saken er formelt sendt til Forbruker Europa (ECC-Net) i Norge for etterforskning.
​ADVARSEL: Unngå dette selskapet hvis du forventer en lovlig refusjon ved manglende levering.

9. november 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.