Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Diamondflame ontwerpen en realiseren wij luxe cinewalls en maatwerk tv-wanden die volledig aansluiten op uw interieur en wensen. Van modern en strak tot warm en sfeervol: iedere cinewall wordt op maat ontworpen en vakkundig gerealiseerd. Daarnaast bieden wij een ruime collectie elektrische sfeerhaarden, waterdamphaarden en tv-meubels. Ons team begeleidt u van ontwerp en advies tot montage, zodat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Wilt u inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze 1.000 m² showroom in Utrecht, waar u 7 dagen per week zonder afspraak verschillende cinewall-opstellingen, haarden en materialen kunt bekijken. Voor het samenstellen van een persoonlijke cinewall werken wij op afspraak, zodat we alle tijd kunnen nemen om uw wensen te bespreken en een passend ontwerp te maken. Wij zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en waarderen iedere review. Uw feedback helpt ons om onze producten en service iedere dag verder te verbeteren.
Kontaktoplysninger
Bramerijweg 15, 3555 HX, Utrecht, Holland
- 030 781 01 10
- info@diamondflame.nl
- diamondflame.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super tevreden met mijn bestelling
Super tevreden met mijn bestelling! De kwaliteit is echt top en alles was precies zoals omschreven. De levering was snel en de communicatie verliep soepel. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan zowel de producten als de service. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit en een betrouwbare webshop. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Besvarelse fra Diamondflame
Ik heb een mooie cinewall mogen…
Ik heb een mooie cinewall mogen uitkiezen!

Besvarelse fra Diamondflame
Prachtig tv-meubel – helemaal tevreden!
Geadviseerd door een een vriend Ramin en ik moet zeggen dat ik er heel blij mee ben. Prachtig tv-meubel – helemaal tevreden!
Ik heb de Chic Curve ronde tv-meubel van 280 cm in Japandi beige gekocht en ben er ontzettend blij mee. Het meubel ziet er in het echt zelfs nog mooier uit dan op de foto’s. De ronde vormen, de kleur en de moderne Japandi-uitstraling geven onze woonkamer direct een luxe en warme sfeer.
Het meubel is een echte blikvanger en past perfect in ons interieur. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan Diamond Flame en dit tv-meubel absoluut aanbevelen!

Besvarelse fra Diamondflame
Top werk geleverd door de mannen van…
Top werk geleverd door de mannen van diamondflame, snel en super professioneel! Wij zijn erg blij met onze nieuwe cinemawall.

Besvarelse fra Diamondflame
Heel fijn en net bedrijf
Heel fijn en net bedrijf , vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Diamondflame
Goed bedrijf met een groot assortiment…
Goed bedrijf met een groot assortiment en mooi dat er een totaalconcept kan.

Besvarelse fra Diamondflame
Ik ben erg tevreden over Diamondflame
Ik ben erg tevreden over Diamondflame. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en duidelijk. Er werd goed meegedacht, afspraken zijn nagekomen en het eindresultaat is echt top. Je ziet dat ze verstand van hun vak hebben en netjes werken. De afwerking is strak en de kwaliteit is precies wat je mag verwachten. Ik zou Diamondflame zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij. Bedankt voor de goede service!

Echt heel goed afgewerkt
Echt heel goed afgewerkt, zeer tevreden mee!!