At en håndværker er medlem af Dansk…
At en håndværker er medlem af Dansk Håndværk er IKKE ET KVALITETSSTEMPEL.
Vi valgte håndværker ud fra, at han reklamerede med, at han ved fejl var dækket af Dansk håndværk.
Dansk håndværk skriver på deres hjemmeside, at der at:
"Med Dansk Håndværk Garantiordning kan dine kunder være trygge, og det kan du bruge aktivt i din markedsføring, og når du giver tilbud.
Garantien dækker op til 150.000 kr. pr. byggesag og fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført".
Vi fik monteret alle husets vinduer og døre forkert, og selv byggesagkyndige medgiver, at de er fuget forkert. MEN fordi sagkyndige dernæst OGSÅ 'skønner' det er uden betydning, så vil dansk håndværk ikke hjælpe.
Det betyder altså, at vi står uden produktgaranti på hele husets nye vinduer og døre. Selvom vores håndværker var medlem af Dansk håndværk, og selvom sagkyndig medgiver at de er fejlmonteret.
Så selv hvis i får ret i en fejl i byggeprocessen, er det hele tilsyneladende op til sagkyndige at bestemme hvad han 'skønner'. Også selvom der er byggefaglig står sort på hvidt hvordan de bør monteres, og resultatet er at vi står uden produktgaranti. Det er åbenbart ikke fejl 'nok'.
Hele processen tog desuden et halvt år! Altså for en forholdsvis enkel og ligetil sag.
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg vælger i hvertfald aldrig håndværker ud fra denne 'garantiordning' igen, og råder alle jeg kender til at gå uden om dem.