Dfaservice Anmeldelser 19

2,6

Under middel

Rene amatører...

Rene amatører...

Levere en Sony A1 til reperation via serviceaftale.
De lover at komme med update, når kameraet er retur fra Goecker Service.

17 dage går og jeg får intet at vide.
Jeg prøver at ringe, men ingen tager telefonen inden for åbningstiden.
Jeg skriver en e-mail og får dagene fter en besked om, at de har registreret e-mailen forkert og derfor ikke har kunnet kontakte mig.

Simpelthen elendig kundeservice.

16. august 2023

Jeg super tilfreds

Jeg super tilfreds, fik renset et Sony kamera for år tilbage og nu fejl ved eletronisk overførsel af billeder fra mit Nikon til mobil. Fejlen blev så ikke fundet/fremkaldt, men jeg er tilfreds med deres service.

21. oktober 2022

Mistet kamera, og stjæler erstatning

Mit canon 5d mark iv skulle til reparation. De reparerede det, og sendte det retur med posten, hvor det sidenhen bortkom.
DFA har fået udbetalt erstatning fra PostNord, men jeg har endnu ingen erstatning fået, og sidder nu uden udstyr.

DFA tilbød mig at købe et brugt erstatningskamera af dem, til 6500kr, foruden de 2500 som reparationen altså kostede. Så 9000kr i lommen på dem, samt 4000kr fra postnord, altså i alt 13000kr til DFA. Jeg føler virkelig de snyder mig godt og grundigt.

Jeg udtrykte jeg ikke mente det var en fair deal, og de lovede at vende tilbage i maj. Nu er vi i september, og de besvarer ikke mine henvendelser. Der er nu gået snart et år, siden kameraet blev sendt til reparation.

Næste skridt er at jeg kontakter canon, og en advokat.

1. september 2022

24 timer sensor rense service - med modifikationer

DFA har to typer sensor rens services: Dag-til-dag og Mens-du-venter.
Med Dag til dag lover DFA at ..."Indleverer du dit D-SLR kamera til rens af billedsensor, udfører vi dette til samme tidspunkt den efterfølgende arbejdsdag."

I blind tillid til at det var sket, kører jeg dagen efter til Kbh NV, for at få at vide at de ikke var blevet bedt om at lave det færdigt indenfor de 24 timer. Nu lå det og ventede på en tekniker.

For at undgå irritation og spildtid, så husk at bed dem om at gå i gang, når du afleverer noget til rens/rep. Det spiller åbenbart ikke af sig selv.

22. april 2022

Der skulle 2 forsøg til

Der skulle 2 forsøg til. Et få måneder gammelt objektiv var gået fast i autofocus. Goecker henviste mig til DFA, som efter en uges tid sendte der retur med beskeden om at der ingen fejl var konstateret. Til gengæld sad det stadig urokkeligt fast! Det måtte altså afsted igen og denne gang skiftede man så focusmotoren, der havde sat sig fast.
Hvorfor gjorde de ikke det første gang, ikke imponerende service.

10. marts 2021

havde et objektiv til service

havde et objektiv til service, efter 12 års tro tjeneste, skulle det lige strammes lidt op og renses.
fik indleveret det og 2 dage senere var det klar til afhentning, næstem som nyt :)
ikke helt billigt men god og kompetent håndtering.

7. februar 2019

Panik før bryllup

Torsdag før min bror's bryllup lørdag, hvor min kone havde lovet at stå for billederne, faldt matskiven af hendes Canon 5D. Fredag kørte jeg til Dfaservice og fortalte om problemet. 5 minutter efter stod jeg igen på gaden med kameraet, det havde fået en ny matskive. Da jeg ville betale, fik jeg bare beskeden - Nu må I have et godt bryllup -. Tænk sig man stadig kan få sådan en fantastisk service i dagens Danmark. Kan ikke give stjerner nok.
Ole Poulsen

3. marts 2017

Nikon-service der virker

Havde en kedelig fejl på min Nikkor 24/70 bl. 2.8.
Blæderingen fulgte ikke med, hvorfor jeg måtte kompensere med op til 2 blændetrin.
Indleverede til reparation, som blev udført i lyntempo.
Reaprationen holdt desværre kun i få dage.
DFA sagde, at de ikke var sikker på, at reparationen ville afhjælpe fejlen. Det kalder jeg ærlighed.
Sendte min optik til Købehavn fra Bornholm. DFA sendte en label til forsendelsen. Også god service.
Blev tilbudt at låne en optik, som dukkede op dagen efter. Også god service. Jeg lever af at fotografere og det var min "arbejdshest", som var sat ud af spillet.
DFA gjorde kort proces og sendte mig en helt ny optik.
Fantatisk service, som man kan regne med. så bliver det vist ikke bedre!

Morten B

24. juli 2015

Rigtig fin service.

Jeg har haft Canon siden T90 og har aldrig haft hverken fejl eller skader, så det var udenfor komfortzonen pludselig at stå med et kamera hvor objektivet sad fast. Urokkeligt fast. Værkstedet på dfaservice anbefalede at sende kameraet til Canon Tyskland. 10 dage senere kunne jeg hente kameraet igen på Hejrevej. Repareret og som nyt igen. Både hus og objektiv. Reparationen er udført indenfor garantiperioden og har ikke kostet mig noget. Jeg har fået en helt uventet god og seriøs service og selvom jeg selvfølgelig ikke håber at få skader på kamera eller objektiv i fremtiden, vil jeg ikke tøve et øjeblik med at henvende mig til dfaservice igen. Det kan derfor ikke overraske at jeg varmt vil anbefale dfaservice ud fra min oplevelse.

17. juni 2015

Professionel kameraservice, knapt så fin kundeservice.

Jeg indleverede mit kamera til service (rens og microjustering), efter 14 dage uden at hørt noget, rykkede jeg værkstedet for en opdatering og derefter skete der først noget.

Jeg skal ikke kunne sige om man har ventet på reservedele (fik skiftet nogle styreruller i objektivet) eller om opgaven bare var røget bagerst i køen. Under alle omstændigheder så blev jeg ikke underettet i 14 dage.

Men min oplevelse var ihvertfald at de ikke direkte kommunikere med kunderne med mindre man selv er proaktiv, det kan godt forbedres.

Selve servicen udført på kameraet var meget professionel.

13. oktober 2014

Service ud over det sædvanlige !!!

Jeg havde været dum og tabt mit kamera med min Nikkor 24-70 mm på gulvet. I faldet knuses mit UV-filter og sætter sig urokkeligt fast i objektivets gevind. Objektivet virker stadigvæk fint, men resterne af filteret kan jeg godt se at jeg ikke selv får af. Jeg tager derfor forbi DFA Service. Jeg havde ringet på forhånd og fået at vide at det nok ville tage noget tid, da de havde ret travlt.

Da jeg ankommer til værkstedet og klager min nød, siger de at de lige vil tage et hurtigt kik.
5 min. efter er filterringen fjernet, gevind rettet og der er kommet lidt sort maling på en ridse i objektivet. Jeg havde stålsat mig på at undvære mit ynglings objektiv i flere uger, men takket være en super service stod jeg her 5 min. efter igen på gaden - med mit objektiv.

Mange tak for en super service

9. oktober 2013

Hurtig og effektiv service

Jeg sendte mit D7000 afsted til Nikon Check & Clean om tirsdagen og fik det tilbage, renset og opdateret, om fredagen. Inden da snakkede jeg med DFA service et par gange for at sikre mig, hvordan servicen fungerede, hvor jeg også modtog en fremragende service.

3. december 2012

Dårlig kundeservice

Jeg har et Nikon P90 Kamera, hvor front linsen er defekt pga. en tordenflue er kommet ind mellem 2 linser, denne linse kan tages af på under 10sek. dog kun med værktøj.
Jeg kontakter DFA service da de er ene reperatør af Nikon, med håbet om at jeg kan købe den før omtalte linse, jeg sender billeder af linsen og serie nr på udstyret.
DFA Service vender straks tilbage (god service) at de skal skifte hele objektivet i kameraet, men jeg vil jo gerne vide hvor meget sådan en opgave vil komme til at koste, bare +-500,-
Dette er bare en umulig opgave for DFA Service, de kan kun give priser hvis de får tilsendt udstyret.
Så det bliver mere end svært at tage en beslutning, kamaret har vel kun værdi for 1500,- så det er vel forventeligt at mam ikke bruger det samme beløb eller mere på rep.

Så god fornøjelse med DFA Service

22. august 2012

DEN BEDSTE!

DYBT professionelle! og gør deres arbejde YDERST godt... jeg kommer 100% IGEN!!! også når jeg om et års tide skal have renset mit kamera... BRUG DEM BRUG DEM BRUG DEM!! de er nogle af de bedste!

11. april 2012

Totalt uacceptabel oplevelse!!!!

Jeg sidder for ca. en måned siden med mit kamera, og tager billeder herhjemme. Mens jeg holder det i hånden, går skærmen på displayet pludselig i stykker. En uge efter går jeg ned til Photocare hvor kameraet er købt, for at sende det til reparation. Jeg får en god service hos Photocare, hvor jeg bliver fortalt, at mit kamera er hjemme igen om to uger. Andet siger de ikke. Efter en uge modtager jeg et brev fra DFA service, som åbenbart har vurderet, at kameraet er gået i stykker pga. tryk/stød. Regningen lyder på 1712.-DKK. Jeg bliver meget overrasket over denne vurdering, da det ikke er gået i stykker sådan.. Jeg beslutter mig for at ringe til DFA service for at forklare min situation. Jeg bliver mødt at en phoner, der med det samme siger, at min situation er meget meget sort, og at der ikke er noget at gøre. Der vælger jeg så at acceptere dette, og vil prøve at sende mit kamera til reperation et andet sted. Men så finder jeg ud af, at de vil kræve 500,- for arbejdet.. For det første føler jeg ikke, det er den rette vurdering af kameraet, og derfor vil jeg ikke betale de 500 kr. Jeg fortæller, jeg aldrig er blevet oplyst om en sådan pris. Manden i røret bliver med det samme meget sur, og siger, han ikke har noget med det at gøre, og jeg ikke er hans kunde, men at jeg må brokke mig til Photocare. Når jeg forsøger at fortælle ham, at jeg sidder med et tilbud i hånden fra ham, og regningen på de 500,- skal gå til HAM, må jeg jo også tage diskussionen med ham. Men jeg får igen af vide, at jeg ikke er HANS kunde, og han taler nedladende om, at han kun handler med photocare og ikke mig! Jeg bliver frustreret, fordi jeg kun hos DFA kan ordne min sag, men kan tydeligt mærke, at de ikke har tænkt sig at hjælpe mig. DFA ender med til sidst at smække røret på, og jeg står tilbage med en endnu dårligere oplevelse end da jeg ringede til dem. Jeg er mildest talt chokkeret over den nedladende og uprofessionelle service jeg fik hos DFA.....

2. august 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto