Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Se mere
Virksomheden har svaret
De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!
Virksomheden har svaret
Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹
Virksomheden har svaret
Prachtige rozen, vriendelijk geholpen ook via de WhatsApp. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie!
Virksomheden har svaret
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Holland
prachtige rozen, blijven gelukkig lang en mooi staan zodat ik niet iedere week dik 3 kwartier hoef te rijden voor een nieuwe bos... wanneer ik de rozen plaats op het graf bij mijn ouders en in oase steek met de kou van nu half februari staan deze rozen ruim drie weken!
wij zijn blij met de versheid van de bloemen, wij kopen altijd bij jullie en nemen ze mee ook naar Polen 🌹Beste winkel 🥰🌹.
Agnieszka!

Besvarelse fra DEX Rozen
Het zijn verse rozen, contact prima dus een aanrader voor iedereen.

Besvarelse fra DEX Rozen
Alles is precies volgens afspraak afgehandeld. De rozen blijven nog lang goed.

Besvarelse fra DEX Rozen
Ik word altijd snel geholpen en altijd super mooie rozen

Besvarelse fra DEX Rozen
Perfecte kwaliteit en afspraken tegen een scherpe prijs.

Besvarelse fra DEX Rozen
Eenvoudig te bestellen, online. Mooie rozen en na 11 dagen staan ze nog steeds mooi.
Vriendelijk benaderd in de winkel.

Besvarelse fra DEX Rozen
Altijd verse, rozen die lang blijven staan. Grote assortiment en super klantvriendelijk.

Besvarelse fra DEX Rozen
Mooië rozen prachtige rode en roze♡♡
Rozen ♡♡ ieder van zijn soort.
Lange en korte Dex rozen kwamen weer uit jou ♡♡ Prachtige ŕozen Poort.

Besvarelse fra DEX Rozen
Mooie rozen, goede kwaliteit, en natuurlijk mag de service ook best wel genoemd worden!!! Wij waren heel blij dat we zo snel aan zoveel rode rozen konden komen!!!
Dex, Topper!!!

Besvarelse fra DEX Rozen
De rozen waren mooi. Het contact via de app was fijn en duidelijk. Kaartjes waren met de hand geschreven wat het persoonlijk maakte.

Besvarelse fra DEX Rozen
voor de 2e keer prachtige rozen gehaald die 12 dagen mooi bleven.

Besvarelse fra DEX Rozen
Een uiterst vriendelijke service met perfecte kwaliteitsrozen. Dex 🌹 is en blijft een absolute aanrader!

Besvarelse fra DEX Rozen
Super blij weer met deze prachtige rozen, deze keer voor mijn papa op de begraafplaats. Ik weet uit ervaring dat alle rozen van Dex rozen in huis als je ze 1x per week schoon water geeft ze makkelijk 3 weken heel mooi blijven.
Nu bijna een week dus een mooie grote bos op de begraafplaats bij me papa en nog steeds prachtig! Heel blij mee.

Besvarelse fra DEX Rozen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.