Elektrisch bureau besteld en uiteraard betaald. Niks meer van hen gehoord buiten een mail waar ik een vraag kon stellen, maar tot nu toe geen teken van leven meer gekregen. Ik geef het nog een wee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Week na bestelling niks gekregen. Na eindeloos mailen en uiteindelijk dreigen met juridische stappen kreeg ik ineens om 23u ‘s avonds antwoord dat het verstuurd ging worden. Uiteindelijk alles gekrege... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dit is geen De Vries Meubels
Dit is geen De Vries Meubels! Verzoek naar Trustpilot om deze, niet bestaande website te verwijderen!
Geef het een kans
Momenteel zou het bureau verzonden zijn via dpd. Ik hou jullie op de hoogte of het aankomt en welke kwaliteit het is. Ik heb wel voor Klarna gekozen. Geen bureau = geen betaling.
Mvg
Mooie keukenkast!
Wij willen degenen die een minder goede/slechte waardering hebben geschreven niet tekort doen, maar wij hebben en goede ervaring. Het enige minpunt werd door DPD veroorzaakt. Levering op verkeerd huisnummer. De keukenkast die wij hebben besteld is prima. Zeer goede montagehandleiding. Kortom PRIMA.
Bureau maar deels binnen
Vorige week heb ik een bureau besteld. Afgelopen maandag (nu is het donderdag) heb ik de bureaubladen ontvangen. Helaas is het 2e deel van de bestelling kwijt geraakt. UPS heeft al netjes gereageerd maar bij de Vries zijn ze niet bereikbaar. Ik krijg geen reactie op mijn mailtjes en telefonisch zijn ze niet bereikbaar (en de voicemail is vol, kan ik niet inspreken). Ik kreeg uiteindelijk een sms’je van iemand maar het lijkt niet van een mailadres/telefoonnummer van De Vries, maar van Live af te komen…
Ik betwijfel ten zeerste of ik het het resterende deel nog ontvang.. Ze zeiden gistermiddag (via sms) dat ze de mail die dag nog zouden oppakken, maar er is helaas nog niets gebeurd.
Hiervoor is het bureau te duur. Wil graag via zulke sites bestellen, zodat winkels/bedrijven als deze niet verloren gaan, ipv via Amazon of Bol, maar dit keer heb ik er spijt van…
Zeker omdat die bij Amazon bijna €200 goedkoper is…
Ik hoop maar dat het opgelost wordt, maar helaas heb ik het sterke vermoeden dat ik mijn geld kwijt ben en nog geen bureau heb. Ik hoop dat mijn vermoeden onjuist is… En in dat geval zal ik uiteraard deze recensie verwijderen en een positieve schrijven…
Een bestelling gedaan op 6/12/24 en nu…
Een bestelling gedaan op 6/12/24 en nu op 18/2/25 nog niets ontvangen!!!
Niets geleverd
Niets geleverd! Betaling via creditcardmaatschappij teruggehaald. Afspraak is afspraak a u.b. hanteren!
de vrieswonen.nl overgenomen door mulderwonen.nl. Dit bedrijf is ook niet bereikbaar
Een bestelling geplaatst in juli en nooit ontvangen. Betaalde bedrag nog niet terug gestort gekregen na herhaalde verzoeken. Devrieswonen.nl geeft in een email aan dat het bedrijf is overgenomen door mulderwonen.nl, wat betere service zou bieden. Op deze website staat een telefoonnummer wat bereikbaar zou zijn. Echter geprobeerd te bellen binnen de tijd waarop het bedrijf bereikbaar zou zijn, maar er werd niet opgenomen.
Keurig bedrijf.
De bestelling had in het begin wat vertraging door de drukte, maar het wachten was zeker de moeite waard.
Bedankt voor de goede zorgen en het bureau is in prijs/kwaliteit in keurige verhouding.
Timo
Bijzettafel besteld, nooit geleverd, en geen contact!
Ik heb op 30 juli een bijzettafel met stopcontact en USB aansluitingen besteld. Direct na de bestelling hoorde ik niet. Levering zou 3-5 werkdagen zijn. Echter na 5 werkdagen geen enkel bericht. Op 17 augustus! ontving ik een e-mail met "oprechte excuses". Ze hadden problemen gehad en de week daarop zouden alle bestellingen worden afgehandeld. U raad het al, het is nu 1 oktober en ik ben diverse e-mails verder, het blijft stil. Kopp hier niet, u wordt opgelicht!
Iemand een e-mailadres?
Iemand een e-mailadres? Na meerdere mailtjes lijkt het e-mailadres nu uit de lucht. Een reactie ontvangen van Mike dat spullen bezorgd zouden worden, maar uiteraard twee weken later nog steeds niks. Bestel niks via deze site, je bent je geld kwijt.
Na flink wat mailtjes en…
Na flink wat mailtjes en beschuldigingen heb ik mijn spullen gekregen. Ik denk dat Mike zijn handel/website serieuzer moet benaderen. En zijn klanten moet koesteren. Sneller leveren. Mijn product ziet er goed uit.
Ik heb op 13 sept al een bericht…
Ik heb op 13 sept al een bericht geplaatst, nu weer. Ik heb nog steeds niets ontvangen, geen contact en geen geld terug. Ik heb zojuist aangifte gedaan.
LETTERLIJK EEN OPLICHTER
LETTERLIJK EEN OPLICHTER
Mike van “De Vries Wonen” is een misselijkmakende oplichter. Reageert eerst met een mail dat de bestelling verwerkt wordt. Daarna helemaal niets meer. Na diverse mails gestuurd te hebben en teruggave van aankoopsom gesommeerd te hebben komt er, zoals verwacht geen reactie. De aangifte is inmiddels gedaan, maar zal mijn geld niet terug toveren. ADVIES! NIETS BESTELLEN.
Zou graag mijn bureau ontvangen die ik…
Zou graag de bestelde goederen ontvangen die op 11 september zijn besteld.Er stond levertijd 1-5 werkdagen deze zijn reeds verstreken. Lees erg slechte verhalen over dit bedrijf over oplichting. U kunt het bedrag terug storten of de bestelde goederen zsm leveren. Bij geen reactie zal er wel een aangifte volgen. Ordernummer van de bestelling is 241251 Hoor graag een reactie.
Niet aan te raden
Op 16 augustus bureau besteld, sindsdien drama! Mailcontact verloopt zeer stroef, uiteindelijk krijg ik geen reacties meer. Ik heb een ingebrekestelling gestuurd met de mogelijkheid dat ze het nog konden oplossen met een schappelijk termijn, maar geen reactie hierop gekregen en geen bureau geleverd. Ik heb zojuist verzocht om het geld terug te storen. Mocht het geld niet wordt teruggestort doe ik aangifte bij de politie. Dit voelt als oplichting en totaal niet fijn.
Niet aan te raden.
Vanaf 31 juli al aan het wachten op een teken van leven. Geen reactie op mail, geen reactie via contactberichten website. Geen levering en ook geen geld terug. Er zit vrees ik niets anders op dan aangifte doen en rechtsbijstand inschakelen. Niet aan te raden om hier iets te kopen.
Slechte levering geen contact heeft ruim 4 weken…
Slechte levering heeft ruim 4 weken geduurd. Geen contact te krijgen. Na 20 e-mails kreeg ik een bericht dat het de volgende dag verzonden zou worden met 1000 maal excuses en raad eens…. Niets! Echt hier niets kopen!! Levertijd is ruim een maand ik dacht dat ik was opgelicht. Geen telefoonnummer om te bellen. Niets kopen dus
Toch nog binnen gekomen
Naar heel veel mailen en aangifte gedaan bij politie alles ontvangen. Ben wel blij met het bureau en stoel. Alles netjes . Aangifte bij politie nu ingetrokken
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.