Deurgrepencenter.nl Anmeldelser

3,1

Wij hebben tot 2 keer toe 2 weken moeten wachten op onze bestelling . Terwijl er een snelle levering is beloofd op de website. Nou dat is niet echt gelukt de snelle levering. Geen aanrader om bij... Se mere

Het voelde een beetje als een risico om online obv correcte afmetingen een bestelling te plaatsen, maar ik ben enorm tevreden! Zeer snelle levering en het product ziet er net zo uit als ik had gehoopt... Se mere

Prima producten en levering, maar retourneren verloopt erg traag (>3 weken [wel rond de zomervakantie]). Daarnaast is het niet mogelijk om te bellen omdat het enige bekende telefoonnummer niet werkt.... Se mere

''t ja, als het vrouwtje haar ding gezien heeft dan rest alleen voor' 't ventje te kijken of het met de kwaliteit goed zit! Nu levering uitgepakt is kan ik het nog sterker bevestigen. Nog vraag ge... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Deurgrepencenter verkoopt verschillende soorten deurgrepen voor het gebruik bij kasten, lades en deuren.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,1

Reageren niet op email/ bellen geen gehoor

Reageren niet op email. Ook is het telefoon nummer die vermeld wordt niet in gebruik. Wij willen graag een product ruilen/retourneren maar wij krijgen geen contact. Neem dit mee in de overweging om bij deze site een bestelling te plaatsen!

29. maj 2025

Klantenservice is niet bestaand.

Probeer nu al bijna twee weken een simpele productvraag beantwoord te krijgen. Heb ze gecontacteerd via hun eigen contactformulier - geen gehoor. Heb ze nu drie mailtjes toegestuurd - ook dat was zonde van de moeite.

Ik wou dat ik kon zeggen zij slecht communiceren, maar dat zou impliceren dat ze überhaupt met je terug communiceren!

13. februar 2025