DETVIER - Luxusfester Anmeldelser 22

3,1

DETVIER! Ja det skal jeg da lige love for i er!! Uopdragne tøser! Der er betalt 5000kr til jer i depositum i Marts 24! I går konkurs d 28 Maj 24! Ingen besked får vi!! Den største …..streg! Det er... Se mere

DETVIER stod for ALT til min mors 70 års surprise fødselsdag (vejledning, ideer, tips, borddækning, leje af service, special designede kager med navn, blomster, pynt og 100vis af balloner) Det kunne... Se mere

Bestilte den 12. December 2 breve fra julemanden til mine nevøer. Det er nu den 27.December og ingen julebreve er modtaget. Vi snakker ikke om mange penge, men det er stadig skuffende, når man n... Se mere

1. Eventkoordinator

Hos DETVIER finder du løsninger til alle livets store og små øjeblikke! Vi hjælper jer med at skabe unikke rammer og en rød tråd til jeres fest, ved at samle alle jeres ønsker og drømme og tilsætte dem vores kreative forslag og store erfaring. Få skræddersyet hjælp til planlægning og dekorering af dit event. Vi hjælper med alt fra festpynt til borddækning, ballondekorationer og candybar. Hos DETVIER finder du også personlige breve fra Nissen, Julemanden, Tandfeen og Påskeharen, skrevet til dit barn.

3,1

Middel

ADVARSEL.. GÅET KONKURS!!

DETVIER! Ja det skal jeg da lige love for i er!!
Ingen besked får vi!! Den største …..streg! Det er til et bryllup om 14 dage! Skulle vi så stå dagen inden brylluppet og finde ud af i ikke kom! Pengene er tabt, det er det! Men at moralen er, at i kan være så ligeglade , at i ikke giver brudeparret besked, så de har mulighed, for at finde en ny løsning! Det er dog det mest umoralske jeg nogensinde har oplevet! Fy for ……!! Og kan godt forstå at i ikke kan drive noget rundt med den mangel på rygrad!

12. august 2024

IGEN gør de det FANTASTISK!!!

IGEN gør de det FANTASTISK!!!

Det er nu 2. gang vi bruger Natasja & Tina. Denne gang til, at hjælpe os med vores datters konfirmation på skønne og smukke Svalegården i Hasseris.

De stod for alt fra dekoration af lokalet, den smukkeste Ballonvæg, ballon buketter, bordopsætning med bordkort og de smukkeste blomster, Velkomst skilt, Candy bar, JA TODO!!

...Og igen tryller de på magisk vis og forvandler simpelthen stedet til de smukkeste og meste overdådige rammer for vores datters konfirmation.
Sikke et set up af de smukkeste farver, sammensat på den aller fornemmeste og dekorative måde.
Vi kunne ikke have ønsket noget smukkere!!

Fra 1. møde var Tina & Natasja så opmærksom på Sofia; og de var hurtige til, at få hende til, at føle sig hørt og forstået i sine ønsker og ideer mht. farver, dekoration, balloner, lys, bordkort mm.

De var så søde ved hende og hun fik sådan en god oplevelse på mødet og tak for det. Det betød virkelig så meget.
Sofia, os forældre og ja alle gæsterne var simpelthen BLOWN AWAY med jeres dekoration og set up.
Alle roste det til skyerne og vi må simpelthen sige..., at I gjorde det bare igen.
I er de aller bedste og man kan trygt læne sig tilbage velvidende, at i har styr på ALT!
TAK TAK TAK og vi kan ikke anbefale Detvier NOK.
I er så professionelle og så nærværende og lydhør for ønsker og ideer. Som I så forvandler til et drømme senarie på den store dag !!!. WOW!!!
Sender de varmeste anbefalinger herfra og tak til Tina & Natasja.
De bedste hilsner,
Benedicte
Igen mange tak herfra os alle. Sofia, mor og far.

30. april 2023

Kære Benedicte

1000 tak for den flotte anmeldelse - Den varmer helt ind i hjertet på hele TEAM DETVIER!
Vi håber I havde den bedste fest (det lyder det i hvert fald til at I havde).

Knus fra Tina, Natasja og resten af teamet ;)

De bedste til opgaven er jer!

I får min varmeste og bedste anbefalinger. I formåede at lave Wow effekten og alle 200 gæster var blæst bagover. I lyttede og lavede lige præcis rammerne, så vi kunne have en fantastisk fest. Alt var der styr på og jeg skal med garanti hyre jer, når de unge skal giftes♥️

13. maj 2023

Kære Lisa

1000 tak for den flotte anbefaling og fordi vi måtte være med til at gøre Selims dag ekstra unik!

Vi vil glæde os til at samarbejde med jer igen <3

Wow IGEN…

Er helt på toppen over den her bestilling, 11 timer efter bestilling kan jeg hente mine vare.varen kender jeg har købt den før og det lever til fulde op ti min forventninger.
TAK.

29. november 2022

Bedre kan det ikke gøres!!

DETVIER stod for ALT til min mors 70
års surprise fødselsdag (vejledning, ideer, tips, borddækning, leje af service, special designede kager med navn, blomster, pynt og 100vis af balloner) Det kunne ikke have været en mere perfekt dag!! De leverede det vi drømte om - og mere til! Vi var aldrig selv kommet i hus for den pris og efter 6 mdr taler man stadig om festen ude i byen. Der er ingen tvivl om, hvem der skal stå for vores næste fest!

18. august 2022

Kære Nanna

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at vi måtte være med til at gøre overraskelsen til jeres mor endnu mere festlig :)

Tak fordi I stolede på processen og gav os muligheden for at give den fuld gas med et Pink Party - Det var den fedeste opgave :)

De kærligste Hilsner

Super bryllup

Søde professionelle mennesker, som tager sig tid til kunden. Der manglede ikke noget til vores fest.

17. august 2022

Kære David

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at have været med til at skabe rammerne for jeres store dag :)

Festlige Hilsner

DRØMMEBRYLLUP

DRØMMEBRYLLUP
Jeg beklager den lange tekst, men hvis du på nogen måder overvejer at booke DetViEr til din fest, så synes jeg, at du skal læse med her!
Vi kan på DET VARMESTE anbefale DetViEr!
Natasja og Tina er for det første de to sødeste damer der findes.
Under planlægningen af din fest, tager de sig vildt god tid til at lære dig at kende og finde ud af, hvordan stilen og pynten bliver tilpasset helt perfekt til din smag.
På dagen kom de i endnu bedre tid end planlagt og havde totalt styr på alle detaljer under oppyntningen og havde samtidig overskud til at snakke, forklare, tilpasse OG hygge om mig, imens jeg blev gjort klar af min stylist.
Alle vores gæster var vildt imponerede over, hvor smukt og gennemført hele vores setup var. Hvis jeg selv skal sige det, var det helt perfekt!
Natasja og Tina tog sig desuden tid til at mødes bagefter og evaluere det hele og så har de efterfølgende sendt både videoer og billeder af det hele, hvilket det som brudepar er virkelig fedt at have bagefter.

Alt i alt, har jeg KUN ros tilovers for de to damer, deres ansatte og DetViEr. Fantastisk service, fantastisk pynt og fantastiske mennesker, der forstod at gøre et brudepars drømme til virkelighed. ❤️

17. august 2022

Kære Tilde

Hvor er du sød! Tusind tak for de søde ord og den flotte anmeldelse <3

Vi er så glade for at have været med til at gøre jeres store dag ekstra speciel. Vi har nydt hvert et møde og hver en del af planlægningen sammen med jer. - TAK!

De kærligste hilsner
Detvier

DETVIER forvandlede Fisk & skaldyr i…

DETVIER forvandlede Fisk & skaldyr i Aalborg til den sparkly 40 års dom jeg drømte om. De læste mine ønsker spot on, og fik dem visualiseret i det fineste pynt.
Festen havde ikke været det samme uden deres hjælp. Top søde piger, servicen ikke at sætte en finger på. Alt i alt en perfekt løsning og service til min fest. Vil helt klart ringe efter deres hjælp igen, en anden festlig gang ;o)

8. august 2022

Kære Louise

Tusind tak for de rosende ord og tak for en super cool og fed stylings-opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden festlig gang ;)

Kærligst
Detvier

Gennemført til mindste detalje og god kvalitet

Vi har både købt heliumballoner, ballonbuer, walking balloons og nissebreve hos DetVier.dk og det skuffer aldrig! Heliumballoner holder MANGE uger, flere end de rent faktisk lover, til stor glæde for børnene:-D Og nissebrevene er ikke bare breve, det er magiske fortællinger, personliggjort med navnene på vores børn og vores egen nisses navn, GENIALT! Børnene sluger det råt og glæder sig hver morgen til at se om nissen har lagt et brev sammen med gaverne:-) Og moderen hygger sig også med at lave nisseløjer (der er endda vejledning med til løjer der passer til historien i brevene!) :-D
Må bare sige det er gennemført til mindste detalje:-)

9. juni 2022

Virker til at firmaet er blevet for…

Virker til at firmaet er blevet for lille ift efterspørgsel - for at kunne opretholde service og kommunikation med sine kunder… der er virkelig lange svartider så
det kræver is i maven hvis du skal bruge dem til en fest.

8. juni 2022

Hej Karina,

Vi er, som du påpeger inde i en vækstperiode og vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe alle dem, som henvender sig til os. Ligesom vi altid bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi beklager derfor, hvis du har følt dig overset eller utryg. Det har bestemt aldrig været vores mening.

Vi vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, men vi har brug for yderligere informationer fra dig, for at vi kan søge dig frem i vores systemer. Kontakt os endelig på info@detiver.dk så undersøger vi sagen.

Vi beklager endnu engang din oplevelse.

Med venlig hilsen,
Natasja, Detvier.dk

Tip top ❤️

Jeg har nu handlet på detvier.dk flere gange. Detvier.dk er ikke bare en hjemmeside. Pigerne bag er skabere af magi.
Servicen er upåklagelig. Jeg bestilte ved en fejl den samme historie til min datter i år som sidste år. Det fandt jeg ud af i går da den skulle printes (med panik inden lukketid) og i dag har pigerne sendt mig den historie jeg skulle have bestilt, kvit og frit, trods min fejl.
Big probs til de gode piger bag detvier.dk og varme anbefalinger herfra.

24. november 2021

Kære Lalonas Lalonas

Hvor er du sød - Tusind tak for de flotte ord.

Vi elsker at skabe magiske øjeblikke med vores eventyrlige breve :)

Og så elsker vi at hjælpe hvor vi kan <3

Hyggelige Hilsner
Detvier

Misvisende at der kan tastes…

Misvisende at der kan tastes leveringsadresse ind og der derefter leveres til nærmeste posthus istedet og der ikke er nogen hjælp at hente bagefter.

Redigering efter svar: jeg har skrevet 3 gange via mail- pænt. Men mit problem er jeg har haft en forventning om at en pakke blev sendt et bestemt sted hen, da det var det jeg kunne indtaste ved bestilling. Da den ikke bliver det og jeg henvender mig føler jeg at jeg blivermødt af en mur og at det er lidt mit eget problem. Der bliver ikke gjort opmærksom på ved indtastning, at jeg skal vælge nærmeste posthus, og selvom det for devier måske kan virke som et minimalt problem, så er det, det bare ikke for mig. At henvise tl handelsbetingelser synes jeg er lidt tarveligt, da der ikke er nogen der sidder mens du indtaster oplysninger lige går tilbage og tænker, jeg må hellere læse handelsbetingelser for at se, om det nu også er denne adresse, der bliver leveret til. ØV

17. november 2021

Kære Frederikke

I vores handelsbetingelser står der, at vi leverer til nærmeste PakkeShop fra den leveringsadresse man indtaster, med mindre man bestiller ballonpost, som naturligvis bliver leveret med omdeling.

Vi har desværre endnu ikke en fragtløsning som gør det muligt for vores kunder selv at vælge hvilken leveringsform de ønsker. Men det er bestemt noget vi arbejder hårdt på.

Vi forsøger altid at hjælpe så godt vi kan indenfor de rammer vi har at gøre med. Vi modtager gerne konstruktiv feedback, så
vi kan forbedre os.

Vi bestræber os altid på at gå så langt som overhovedet muligt for vores kunder og hjælper dem alt hvad vi kan indenfor hvad end der er muligt samt rimelighedens grænser.

Mange hilsner
Natasja - medejer Detvier.dk

Redigering af svar: efter din redigering.
Vi beklager som sagt meget din oplevelse og som vi skrev tidligere så arbejder vi hårdt på en ny løsning.

Top karakter!

Jeg havde bestilt en tandfe dør og nissebreve. Da jeg bestilte havde jeg glemt, hvad vi kaldte Nissen derhjemme sidste år, så jeg fandt på et nyt. Pludselig kom min søn i tanke om navnet, desværre var det to dage over sidste dag for bestilling. Jeg ringede til Det Vi Er og forhørte mig om mine mulighederne. Pigerne derinde var så søde og hjælpsomme og forslog, at de kunne skrive et brev, der ligner de andre, om at Nissen egentligt havde et længere navn, men nu ville prøve at bruge sit mellemnavn lidt. Dette brev sender de med uden omkostning. Det kalder jeg bare god service! Vi kommer helt sikkert til at bruge Det Vi Er igen til næste jul!☺️

20. november 2020

Fantastisk. ❤️

Har nu handlet hos detvier.dk flere gange, hver gang med hurtig og hyggelig service, håndskrevet note på pakkerne og en lille pose bolcher medfølger også - jeg er fan, og vender selvfølgelig tilbage også til jul og får tilsendt nissebreve til vores små lopper. ❤️

5. juni 2020

Bestilte i dag og modtog allerede min ordre i dag. Fantastisk :)
Den var fint pakket ind og med en lille pose bolsjer i. Dejligt med de små ting, når man bestiller. Kæmpe anbefaling herfra!

14. maj 2020

Ej modtaget varer

Bestilte den 12. December 2 breve fra julemanden til mine nevøer.

Det er nu den 27.December og ingen julebreve er modtaget.

Vi snakker ikke om mange penge, men det er stadig skuffende, når man nu har betalt for varen til 2 forskellige adresser, og ingen er modtaget.

27. december 2019

De hjælper med at skabe magien

De fineste og SÅ kreative nissebreve er modtaget.. Der er en fin vejledning og fif til ekstra julehygge, som man kan bruge eller lade være.. Det er helt perfekt til at skabe den dejlige julestemning! Har ligeledes brugt dem til at bestille pynt til barnedåb og kvaliteten er i top og servicen ligeså👌 Klar anbefaling herfra!!

25. november 2019