Hallo Collector,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat prijsvergelijking belangrijk is bij de aankoop van high-end collectibles. Onze prijzen worden bepaald op basis van diverse factoren, waaronder inkoopkosten, importheffingen, btw en beschikbaarheid.
Wanneer u een product rechtstreeks bij een fabrikant buiten de EU koopt, kunnen er extra kosten bijkomen, zoals invoerrechten, btw en inklaringskosten, die niet altijd direct zichtbaar zijn bij het afrekenen. Daarnaast kunnen internationale verzendkosten aanzienlijk oplopen bij grote en zware items. Bij ons worden deze kosten vooraf verwerkt in de totaalprijs, zodat u niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.
Daarnaast bieden wij als Nederlandse retailer niet alleen gemak en transparantie in de prijs, maar ook de zekerheid van garantie en service volgens de wetgeving binnen Nederland en de EU. Dit betekent dat u bij ons recht heeft op dezelfde, en in sommige gevallen zelfs betere, bescherming en ondersteuning dan bij een aankoop buiten de EU. Mocht er iets mis zijn met uw product, dan helpen wij u graag bij een passende oplossing.
Wij vinden het jammer dat u niet specificeert om welk product het gaat. Wij staan altijd open voor feedback en doen graag zelf onderzoek om te controleren of de prijsstelling correct is. Mocht u alsnog het specifieke product met ons willen delen, dan kijken we hier graag naar.