Hjertevarm oplevelse
Fantastisk 3 retters Valentins menu , delikat smagsoplevelse og god service så der kom amoriner i luften ❤️
Vi fik 3 retters menu.
Vi har her til aften, 10 mennesker, fejret et hold af vores venners guldbryllup, med en 3 retters menu på Det Gamle Posthus i Allinge.
Vi kan kun sige BRAVO, det var en fantastisk oplevelse, utrolig lækker, vel tilberedt og smukt anrettet mad og, ikke mindst en helt igennem superb betjening! Vi siger 1000 tak for en skøn aften!
Falsk markedsføring af serverede produkt.
Når der står Christiansøpigens sild (dog med stavefejl på menukortet - Christinsøpigen) - så skal man altså også servere de rigtige og ikke en kunstigt modnet sild. Det smagte udmærket, men var ikke den rigtige råvare.
Kom ind og skulle have kaffe og kage, da jeg har laktose intolerance giver det altid lidt problemer, lagkagen så lækker ud men nej den var jo med fløde, de søde mennesker sørgede hurtigt for en dejlig kage og is uden mælk og jeg kunne nyde det hele med min datter der selvfølgelig fik den lækre kage. Super service dejlige mennesker med jord forbindelse.
Rigtig lækker mad.. det bliver dog lidt overskygget af at betjeningen er noget af det langsommeste jeg nogensinde har oplevet
Bestilte bord til lørdag 1 juni 12:30 fredag 31 maj sender de sms at de aflyser bookingen pga selskab
Har lige været på Detgamleposthus og fået den lækreste to retters menu. Maden smagte fantastisk og de kom og spurgte om vi ville have flere kartofler og mere af den meget smagfulde sovs.. mums.. glæder mig allerede til at skulle spise der igen
Så lækker mad! - Har aldrig fået så god en æble kage og betjening helt i top af Christina - af hjertet tak for en vidunderlig oplevelse !
Vi hentede julefrokost 1. Juledag 2022
5/5 stjerner
Smagfuldt, hjemmelavet og flot anrettet
Har sjældent været så mæt efter et restaurant besøg. Dagens to-retters menu med koldrøget laks og kalvemørbrad sad lige i skabet. Lækkert tilbehør og så rigeligt på tallerkenen at jeg var noget overrasket over at der også kom et fad med stegte kartofler og Karl-Johan sauce til. En god flaske Ribera Del Douro til 295,- væltede ikke budgettet. Høflig og kompetent betjening og god atmosfære. Kan kun give min varmeste anbefaling.
Vi har spist flere steder i området de sidste par uger - men i aftes var vi på Det Gamle Posthus i Allinge - sikke en skøn oplevelse...
Den bedste middag, vi har fået i vores ferie, alt var perfekt, der var rigelig mad, en oplevelse for øje og gane - og til en pris, hvor de fleste kan være med.
Det var SÅ godt, at vi kom igen i dag, kun 18 timer senere, for at spise frokost.
Og igen var det helt fantastisk 🤩
Hjemmelavet fra bunden med de bedste råvarer.
Meget stor anbefaling herfra.
Peter og Lisbeth, Århus
Vi var forbi Det Gamme Posthus - SIKKEN EN GOD OPLEVELSE 😀
Alt gik op i en højere enhed, - det skal helt sikkert prøves igen.
Hvis du er i Allinge så skal du ikke snyde dig selv for at besøge spisestedet Det Gamle Posthus.
Vi bestilte 2 søndagsburgere / menuer og det var simpelthen så lækkert at vi næsten skammede os over den lave pris.
Vi ses næste gang vi skal arbejde i Allinge !