Som altid en fantastisk fisketapas med…
Som altid en fantastisk fisketapas med RIGELIGT til 2 personer
Kan varmt anbefales !
Som altid en fantastisk fisketapas med RIGELIGT til 2 personer
Kan varmt anbefales !
Købte et stykke laks. Da det blev vejet og prisen indtastet pr.kilo, var det en anden pris end den på prisskiltet.
Da jeg spurgte hvorfor der blev indtastet en anden pris end den annoncerede, kom der alle mulige forklaringer.
Hvis de ikke mener den annoncerede pris er den rigtige, burde de i det mindste gøre kunden opmærksom på dette.
Så pas på, det er nok de færreste der følger med i, hvad der bliver tastet ind på kasseapparatet.
Det er nok sidste gang jeg handler det sted, der bevidst prøver at snyde kunderne.
Sikke en oplevelse.
Jeg skulle igår handle lidt forskelligt ind af div. fiskevare. Jeg var der kl 16.52 - de lukker kl 17 - og foran mig i køen står der 6 andre kunder. Damen bag skranken haster rundt med en tydeligt irriteret attitude og siger også lige pludselig højtlydt, det ser ikke ud til vi får lukket til kl 17 idag som det bliver ved med og rende ind af den dør. En kunde gør hende opmærksom på, at der er jo altså 5 minutter til endnu. En mand undskylder det er ham der har fået dørklokken til og bimle pga han gik lidt frem og tilbage. Nu træder der så en anden dame frem fra baglokalet som man har kunne høre gå og pakke ude bagved. Og denne dame med kort gråt hår har jeg oplevet andre gange dernede. Mere sur og ikke kundevenlig dame skal man lede længe efter. Hun ekspederede her lige en kunde og vendte derefter enden til igen imens den anden fortsatte snerrende og stadigvæk tydelig irritabel. Hver en kunde inklusiv mig selv måtte sige farvel da vi forlod forretningen og endda et par stykker sagde også god weekend, hvor der blev vriset tilbage i lige måde.
Nu var jeg så den sidste i køen og den var nu præcis 17. Humøret var på ingen måde blevet bedre og jeg fik hurtigt sagt det jeg skulle have, så jeg kunne komme ud og væk derfra igen. Denne gang med den overbevisning om, at nu kommer jeg der ikke mere og det med den følelse af det er bestemt ikke kunderne I er til for men nærmere omvendt. Jeg køre gerne en længere strækning næste gang jeg skal handle fisk det er helt sikkert.
DET GIK HELT I FISK!
Egentligt havde jeg tænkt mig at lade det passere men alligevel blev jeg så dårligt behandlet jeg nu deler min oplevelse hos Det fisk (Frederiksværk Røgeri).
Fiskehandleren havde en annonce i Gulvmåtten 30 gr. kaviar til en nogenlunde pris. Konen strøg derud for at købe kaviaren og et par andre ting.
Da hun kom hjem viste det sig, det var gået i fisk for fiskehandleren, for han havde lagt en lille dåse med kun 20 gr. i posen, men til samme høje pris som for 30 gr. Altså en overpris på 50% !!
Jeg fik kontakt med ”Det fisk” og tilbød at komme ud og bytte til den rigtige størrelse dåse. Men det blev afvist - sørme for min egen skyld, lod han forstå. For ikke at bryde kølekæden. Men fiskehandleren mente da, jeg skulle da nyde den dyre kaviar - for den ville være god. De havde desværre ikke mere af den de reklamerede med…
Han var helt kold overfor de ikke havde oplyst om kaviarren nu var steget 50%.....
Så pas på derude!