Banner for Desko

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bezorging zonder afstemming: Per e-mail werd een voorstel gedaan voor aflevering. Moment kwam niet uit. Gebeld, er werd niet opgenomen. Vervolgens een e-mailbericht verstuurd met daarin een ander bez... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na enkele jaren zeer tevreden gebruik gemaakt te hebben van mijn zit/sta bureau, begaf de powerbox het. Mijn bureau was veranderd in een alleen-nog-sta bureau. Een kort mailtje naar Desko en ik kreeg... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bestelling was makkelijk geplaats en het bureau was zeer snel geleverd én gemonteerd. Een zeer prettige ervaring! Wel waren de échte kosten, namelijk incl btw, tijdens het aankoopproces niet goe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nette en vriendelijke service, zowel telefonisch als per mail. Ook de heren die het bureau kwamen bezorgen en monteren waren erg vriendelijk, 10 minuten voor de bezorging werd ik gebeld dat ze onderwe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Butik med kontorartikler
  6. Butik med brugte kontormøbler

Om Desko

Skrevet af virksomheden

Desko heeft alles wat je nodig hebt voor jouw kantoorinrichting

Desko creëert werkplekken waar je je goed voelt. Waar je ook bent. Want een werkplek kan overal zijn. Van thuiskantoor tot vergaderzaal. Van kantoortuin tot café. Dit transformeren we tot plekken die inspireren, uitnodigen tot samenwerken en productiviteit bevorderen

Dat doen we met een unieke kijk op circulariteit en refubished items om je ruimte de sfeer geven die bij je organisatie past. Stoer, kleurrijk of juist rustgevend. Van moodboard en 3D ontwerp tot uitvoer, alles wordt geregeld

Breng je werkplek tot leven

Waarom klanten kiezen voor Desko

Desko is sinds 1952 leverancier van kantoormeubelen en specialist op het gebied van circulaire en duurzame kantoorinrichting. We helpen je graag.

• Zij laten zich adviseren van 3D ontwerp tot realisatie.
  • Zetten ons in als full service partij met eigen montage- en leveringsteam.
  • Shoppen hun kantoormeubelen online via de Desko webshop.
  • Maken gebruik van snelle levering uit eigen voorraad door heel Europa.
  • Kiezen voor verhuur, lease en verkoop van duurzame en circulaire kantoormeubelen.
  • Maken gebruik van onze kennis omtrent ergonomie, design en inrichting.
  • Verkopen hun gebruikte kantoormeubelen aan ons terug.

Ga naar Desko.nl

Altijd duurzaam, liever circulair

Bij Desko zijn we groot voorstander van duurzaamheid en hergebruik van kantoormeubilair. Ben je op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Dan vind je bij ons een ruim en wisselend assortiment voor scherpe prijzen. Je vindt onder meer tweedehands bureaustoelen en tweedehands bureaus. Maak een duurzamere en voordeligere keuze door te kiezen voor tweedehands of refurbished kantoormeubelen.

Het effect van een goede inrichting op kantoor

Een kantoor inrichten een kwestie van meubilair erin en werken maar? Niet helemaal. Een doordacht ingerichte kantoorruimte heeft een enorme invloed op je bedrijf en mensen.

• Maak je kantoor aantrekkelijker als ontmoetingsplek.
  • Boost de creativiteit en productiviteit van je mensen
  • Draag je duurzame doelen uit met circulaire kantoorinrichting
  • Zet een fijn gevoel neer dat past bij je cultuur
  • Vertaal je merk door naar je complete kantoorinrichting

Desko - al 4 jaar op rij, top 5 beste kantoorinrichters van Nederland

Breng je werkplek tot leven

Want het draait allemaal om je thuisvoelen op je werkplek.

De rol van kantoorinrichting is belangrijker dan ooit. Hierdoor veranderen kantoren van grijze ruimtes waarin vooral hard gewerkt moet worden, naar inspirerende ruimtes waar plek is voor ontmoeting, inspiratie én productiviteit. Ontdek hoe kantoorinrichting jouw bedrijf en medewerkers boost.

Boost jouw kantoorinrichting

Kantoormeubelen

Met 15.000 producten in onze shop, zit er altijd iets bij dat past bij jouw behoefte, smaak en gewenste oplossing zoals:

• Ergonomische bureaustoelen

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

TOP!

Kwaliteit van het producten (bureau's en bureau stoelen) en snelle levering.

15. marts 2024

HI Johan,

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met de bureaus en bureaustoelen en de geleverde service. De Noa Next is niet voor niets ons meest verkochte zit sta bureau! We wensen jullie hier veel werkplezier van en mochten we jullie nog ergens mee kunnen helpen, weet je ons te vinden.

Goede Service

6. marts 2025

Hi Mohamed,

Wat fijn dat je de service zo positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we dit natuurlijk graag.

Hi Murtaza,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te zien dat deze zo positief is. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

beschadigingen aan het blad moeizaam goede bevestiging afspraak

beschadigingen aan het blad.
Monteurs waren wel heel vriendelijk.
maken van een afspraak met tijd wordt nog op de ochtend gewijzigd terwijl je een afspraak bevestigd.

Zou fijn zijn dat ze niet continu afspraak dagen en tijden wijzigen. Is bij mijn bestelling alleen al 6x gewijzigd.

26. februar 2025

Hi Don,

Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring zo uitgebreid te delen. Allereerst hopen we dat jouw thuiswerkplek je goed bevalt en het blad nu helemaal naar wens is.

Het kan inderdaad voorkomen dat we in de planning moeten schuiven of dat er op de dag zelf iets gebeurd, waardoor de tijden veranderen. Echter is het natuurlijk niet de bedoeling of gebruikelijk dat dit 6x gebeurd. Ik heb dit dan ook bij de betreffende afdeling neergelegd en zij gaan hier mee aan de slag. Excuses hiervoor.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Netjes afgeleverd

28. februar 2025

Hi Monique,

Wat fijn om te zien dat jouw thuiswerkplek netjes bij je is afgeleverd. We hopen dat deze je goed bevalt en wensen je er veel plezier mee. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we dat natuurlijk graag.

Prettige levering.

27. februar 2025

Hi Mitch,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te zien dat je zo tevreden bent met de levering. We wensen jullie veel plezier met het geleverde en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden. Tot snel.

Goede levering en…

Goede levering en vriendelijke/behulpzame bezorger.

Hi Bjarne,

Dankjewel voor het delen van deze positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je de geleverde service van onze monteur zo goed is bevallen. Ik zal het doorgeven, vindt hij vast leuk om te horen. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel de oplossing gevonden voor de storing in mijn bureau. Volgens track en trace kwam de service monteur aan, en hij heeft het netjes gerepareerd. Telefonisch en chat contact voor de reperatie zijn ook vriendelijk en adequaat afgehandeld.

Hi Jelle,

Wat fijn om te horen dat de storing van je bureau zo snel en lekker is afgehandeld. Dat doen we graag zo! Nu ben je weer verzekerd van jaren werkplezier met dit bureau. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het natuurlijk graag.

Hartstikke goede service

HI Tim,

Bedankt voor het delen van je review! Super om te zien dat je zo tevreden bent geweest met de geleverde service. We wensen je veel plezier met jouw thuiswerkplek. Dat was een goede keuze!

good customer service

The product is with good quality. The customer service is very helpful.

29. februar 2024

Hi Y,

Thanks for sharing your review! Super to see that you have been so satisfied with the service provided and the quality of the product. We hope you enjoy it for years!

Greetings from Amsterdam

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima bureau

Prima bureau, netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Levering duurde wel onnodig lang denk ik

20. februar 2025

Hi hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het zit sta bureau en de levering.

Onze excuses voor het wachten. Dit had inderdaad voorkomen kunnen worden, door de bon eerder te splitsen, omdat de bureaustoel momenteel een lange levertijd heeft.

We hopen dat deze vooralsnog snel geleverd wordt en wensen je veel werkplezier met het bureau en straks de bureaustoel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurig volgens afspraak en goede service.

Het contact met de verkoper was heel goed.
De levering is precies volgens afspraak gegaan.
Er is op afspraak persoonlijk iemand langs geweest om de bureaustoel op maat af te stellen.

19. februar 2025

HI hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat je de geleverde service zo positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bureaustoel en mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we dat graag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Desko heeft ruim voldoende aandacht voor de klant.

Desko heeft ruim voldoende gecommuniceerd. Het plannen verliep eenvoudig. Het zou nog beter kunnen als er een tijdslot van 3 uur zou kunnen worden aangegeven. Vriendelijke medewerkers hebben, in mijn geval, het bureau netjes gemonteerd afgeleverd op de afgesproken locatie in huis.

20. februar 2025

Hi Nico,

Bedankt voor het delen van je ervaring en de tip. We zijn blij te horen dat je het gehele proces goed hebt ervaren en onze monteurs naar verwachting hebben geleverd. De opmerking over het tijdslot zal ik teruggeven aan logistiek. Wellicht kunnen we in dit in de toekomst optimaliseren.

Voor nu veel werkplezier gewenst met jouw thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf koppelt duurzaamheid aan de wens om ook een mooie werkomgeving te creëren. Er is keus tussen oud en nieuw zodat nieuwe ergonomische inzichten ook meegenomen kunnen worden.

Openheid, eerlijk advies en de klant de keus laten tussen de combinatie van hergebruik en daarnaast, voor dagelijks gebruikte, lichaamshouding ondersteunende meubelen nieuwkoop van goede kwaliteit. Adviezen tot en met hele kantoorinrichting mogelijk. Je wordt ontzorgt.

19. februar 2025

HI Nicoline,

Bedankt voor deze mooie review! Duurzame kantoorinrichting staat bij ons hoog in het vaandel.

Fijn dat je hebt ervaren dat we hier altijd een zo goed mogelijke balans in proberen te vinden. We zijn heel blij te horen dat je het gehele traject je ontzorgd hebt gevoeld, daar doen we het voor.

We wensen jullie enorm veel plezier met jullie nieuwe, tweedehands vergaderstoelen, dat is een mooie keuze geweest!

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden. Dan staan we weer klaar met advies.

Fantastische service NA de garantieperiode

Alweer zes jaar en twee verhuizingen geleden kocht ik, nota bene een tweedehands, elektrisch zit/sta bureau via Desko. Tijdens de laatste verhuizing ging de elektromotor door een blunder van mijn kant stuk. Desko stelde voor even te komen kijken. Ter plekke werd het motortje verwisseld en ik hoorde dat ze voor de zekerheid ook een hele nieuwe onderstel mee hadden genomen. En dat allemaal uit service. Super!

14. februar 2025

Hi Samy,

Bedankt voor deze super review. Foutje, kan gebeuren, maar dit doen we natuurlijk graag voor je! We hopen dat je zo nog weer jaaaaren kunt genieten van jouw zit sta bureau. En je weet, mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het natuurlijk graag.

Hi Stijn,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met het gehele leverproces. We wensen je veel werkplezier met jouw thuiswerkplek.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag.

Vriendelijk en doortastend

Ze waren vriendelijk en wilde graag helpen om mijn vragen te beantwoorden. Ze zetten het bureau neer waar ik graag wilde.

7. februar 2025

Hi Ilfa,

Wat fijn om te zien dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel werk plezier met jouw thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden.

Top bedrijf

hele aardige installateur. kwam mijn bureau brengen en netjes installeren. Heb net een nieuwe vloer. De installateur heeft alles op een deken geïnstalleerd en na installatie getest. Heel mooi elektrisch hoog-laag bureau

12. februar 2025

Hi Jacqueline,

Wat fijn om te lezen dat onze monteur je zo fijn heeft geholpen. Uiteraard gaan we voor een schade vrije en vriendelijk levering. We wensen je veel werk plezier met het zit sta bureau. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, laat het ons weten!

Bezorger was super vriendelijk

Bezorger was super vriendelijk, liet weten wanneer die langs kwam en installeerde alles netjes. De spullen zijn netjes en van goede kwaliteit.

Op de dag van levering kreeg ik bericht dat niet de hele order compleet zou zijn. Dan is het jammer dat dat zo laat door komt.

De levertijd was ook wel veel langer dan vooraf aangegeven.

7. februar 2025

HI Thimo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van de producten.

Onze excuses voor de langere levertijd en inderdaad het late doorgeven van de splitsing van de jouw order. We doen er momenteel alles aan om de communicatie te verbeteren rondom orders waar deze producten in zitten.

Het is niet gebruikelijk dat deze producten zo'n lange levertijd hebben. Dus rondom de communicatie valt inderdaad zeker nog winst te behalen.

We wensen je in elk geval alvast veel werkplezier met jouw thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we dit graag.

Prima service

Prima ervaring

6. februar 2025

Hi Marit,

Fijn te horen dat je tevreden bent met de geleverde service! We wensen je veel werkplezier met jouw thuiswerkplek en mochten we je nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden.

Team Desko

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.