Designkayaks Anmeldelser

4,7

Virkelig fantastisk oplevelse med en særdeles dygtig og professionel instruktør. Jeg havde en del kajak erfaring allerede men efter kurset føler jeg mig meget mere sikker på havet fordi jeg mestrer se... Se mere

Vores kursus ved Rosenholm bådelaug (Kalø vig). Var en superfed oplevelse! ( Vejret var i top, sol og blikstille vand). Udstyret var rigtig godt ( lækre kajakker), der kunne dog godt have været... Se mere

Programmet var godt planlagt med en god blanding af teoretisk info, praktiske øvelser og altid med en hyggelig atmosfære som udgangspunkt. Absolut et kursus jeg kan anbefale til alle der vil lære mere... Se mere

IPP2 kursus hos DesignKayaks: et rigtig rigtig godt kursus. Virkelige kompetent undervisning og altid i en dejlig og humørfyldt tone. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte DesignKayaks. Kunne ikke... Se mere

1. Kano- og kajakbutik

DesignKayaks er et dansk kajakbrand med passion for kajakker og livet på vandet. Vi udvikler og designer vores egne kajakker med fokus på gode roegenskaber, kvalitet og den oplevelse, du får på vandet. DesignKayaks sortiment består af 3 forskellige kajakmodeller. Unplugged en alletider all-round kajak, som også er perfekt til begynderen. Endless til dig som bare gerne vil fremad i en fart og Awesome til dig, som vil ud og lege i bølgerne. Hos os kan du få personlig rådgivning og finde den kajak, der passer til dit niveau, dine ambitioner og den måde, du gerne vil bruge kajakken på. Men DesignKayaks handler om mere end selve kajakken. Vi tilbyder også kajakkurser i hele Danmark, hvor du kan blive tryggere på vandet, udvikle din teknik og få en fantastisk oplevelse i kajakken. Vi udbyder IPP2 begynderkurset i havkajak 9 steder i Danmark fra april til oktober. Vi tror på, at den rigtige kajak, de rette færdigheder og gode oplevelser på vandet hænger sammen, og det er dét, DesignKayaks er skabt omkring.

Godt og lærerigt kursus.

Godt og lærerigt kursus.
Der blev taget udgangspunkt i den enkelte deltages niveau. Hyggelige og lærerige timer på vandet., med dygtige instruktører.
Campen en hyggelig oplevelse, med bål, vildmarksbad, sauna, udekøkken og overnatning i shelter.

24. maj 2025

Deltog på Design Kayaks første Academy…

Deltog på Design Kayaks første Academy over en weekend med grundig genopfriskning og øvelser i diverse styretag, redninger etc. samt fællestur søndag. Rigtig god stemning hele vejen i gennem, dejlig mad og godt fællesskab i Campen efter roning. Dejlige opmærksomme værter gennem hele forløbet. Kunne helt sikkert have lyst til at deltage igen. 😎

23. maj 2025

Fantastisk service

Da jeg bestilte en ny pagaj, fordi jeg mistede min for 3 mdr. siden, viste det sig, at de havde fundet min, da de var samme sted, som jeg var, bare dagen efter. Så jeg sparede små 1000kr til en ny. Det er sgu god service😁
Årsagen til at de formodede, at pagajen var min var, at de havde lagt et billede af deres kajaktur på Facebook. Det kommenterede jeg på med et billede af min tur dagen inden, samme sted. De kommenterede om jeg manglede en pagaj, men det forstod jeg ikke, da jeg først 3 uger senere, fandt ud af, at jeg havde glemt den.

Kæmpe tak for super service😁

27. januar 2025

Kajakkursus på Feddet i april 2024

Deltog i et kajakkursus en weekend på Feddet sidst i april med Christian som instruktør. En meget dygtig, pædagogisk og tålmodig instruktør, som var virkelig god til at lære fra sig på en på en både sjov og inspirerende måde. Vi var et lille, godt sammensat hold på 5 personer i alderen 48-79, og instruktøren favnede os alle og gav individuel hjælp og støtte, hvor det var nødvendigt. Personligt fik jeg rettet op på nogle dårlige rovaner, jeg havde tillagt mig, samt lært en masse nyt. Især selvredningsøvelser samt manøvreringsteknikker er nye, solide færdigheder, som gør, at jeg føler mig meget mere sikker på vandet.

28. april 2024

IPP2 Kursus ved Feddet

Jeg deltog i deres IPP2 weekend kursus ved Feddet(Faxe). Instruktøren Christian gjord det fantastisk. Han sørgede for at holde det på et niveau hvor alle kunne følge med, og havde en stor tålmodighed.
YouTube kan gøre en del, men at komme ud hos en instruktør, som hjælpe en med at forfine teknikker og komme med tips og tricks gør en kæmpe forskel.
Kæmpe anbefaling her fra.

15. juni 2024

Fantastisk service og tur

Først en helt gennemført service. Vi fik gavekort i julegave, som var udløbet pga. Corona og sygdom i familien. Det blev der set bort fra selvom firmaet var i deres helt gode ret. Pinsens dag kom så, der var mange sommerfugle i maven. Det var en helt fantastisk tur, alt frygt er gjort til skamme, så hyggeligt selskab og undervisning. Troede ikke, at det ville blive så fedt, sidder med en lykkefølelse i kroppe og er meget træt 😊 kan på det varmeste anbefales

20. maj 2024

Weekend IPP2 kursus

Var på weekend IPP2 kursus. Kanon instruktør (Jack) som er dygtig til at forklare og demonstrere. Der er styr på sikkerhed og udstyret er super. Efter endt kursus har jeg meget bedre teknik og har styr på redningsteknik, hvis uheldet skulle være ude.

20. april 2024

Designkayaks - super gode i hele forretningen!

Vi deltog i Designkayaks begynderkursus med stor fornøjelse. Alt foregik i gode trygge rammer. Efterfølgende købte vi to kajakker og diverse udstyr. Vi synes, at vi fik en fantastisk behandling og altsammen til en super god pris. Vi havde en mindre reklamation efter 2 år (garanti udløbet), men den blev håndteret med det samme og med samme fantastiske service som vi oplevede da vi i sin tid købte. Designkayaks skal naturligvis have 5 stjerner - mindre kan absolut ikke gøre det.

20. august 2022

Havkajakkursus IPP2

Jeg var på et rigtig godt Havkajakkursus IPP2 i weekenden. Følte virkelig jeg lærte meget og kan varmt anbefale dette kursus. Særlig tak til vores instruktør Jack.
Det var en mega fed weekend

27. juni 2022

Nem bestilling på via deres hjemmeside

Nem bestilling på via deres hjemmeside.
Tager telefonen når man kontakter dem.
Personen jeg talte med var med det samme klar over hvilken bestilling det drejede sig om.
God information om leveringen.
Hurtig levering med med en kompetent ansat.
Det kan kun give fuld plade 🤗

Thomas Sylvest

15. september 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)