Uforskamet "kundeservice"
Vi har fået et vægur i julegave som er gået i stå. Vi har naturligvis skiftet batteriet, men det virker stadig ikke. På bagsiden fremgår det at uret var fra Andersen-Furniture.dk. Kontakt mailen på deres hjemmeside er info @ designconcept.dk som jeg derfor har skrevet til og vedhæftet et billede af uret. Her får jeg i en ganske uforskammet tone at vide af deres "Customer Service" Manager, at det kan de ikke hjælpe med, fordi jeg ikke kan oplyse om hvilken forhandler uret er købt hos. Jeg er ærligtalt forundret over at deres customer service ikke kan hjælpe med hvad der må være en relativt almindelig henvendelse og jeg er decideret rystet over den tone jeg blev mødt med. Har aldrig handlet hos Designconcept Danmark, jeg kommer aldrig til det, og jeg vil råde alle der overvejer det til at finde en alternativ løsning.
Jeg har i øvrigt undersøgt designconcept Danmark. De har to brands Andersen Furniture og Muubs, så det er de to brands jeg vil råde til at man undgår.
Uret er fra Andersen Furniture. Det kan man se ved at søge i ét minut på deres hjemmeside, men om det er det der menes med "forhandler" er jo lidt svært at vide.