Heb voornamelijk [stuk of 15] mystery pin boxes van Loungefly besteld. Ik had ook meerdere van dezelfde set of doosjes van sets die ik al had. Geen 1 dubbele pin ontvangen, dus veel dank aan wie z... Se mere
Kennis gemaakt tijdens Sweet Lake Con en superfijn geholpen bij de aankoop van een Harry Potter Loungefly handtas. Na check bleken ze niet de Harry Potter portemonnee bij hen te hebben maar wel op voo... Se mere
Livraison très rapide. Produit de qualité. Très bon service client : le sac demande n’était plus disponible, j’ai pu en choisir un autre en remplacement très facilement
Product was zoals besteld en zonder afwijkingen. Tas werd snel en goed verpakt bezorgd. Informatie rondom de bezorging was ook helemaal ok.
Rijksweg 111, 4255 GJ, Nieuwendijk, Holland
- INFO@DERWINCOLLECTABLES.NL
- derwincollectables.nl
Vriendelijke kontakt snelle nette…
Vriendelijke kontakt snelle nette service gewoon top een aanrader en goede prijs kwaliteit
Mooi product en vlotte levering
Levering verliep heel vlot en het product zelf was ook van top kwaliteit! Heel mooie collectables!
Geen enkele klacht :)
Ik heb heb op Comic Con Holland ontdekt en sindsdien alleen maar van genoten!
Ze hanteren eerlijke en betaalbare prijzen en doen deze niet x2 zoals bij andere shops. Steeds een zeer uitgebreide collectie en bestellingen worden snel en heel leuk ingepakt!
Geen enkele klacht :)
Snelle verzending
De bestelde tassen waren snel verzonden en binnen. Alles was goed ingepakt, en kreeg er een klein zakje snoep bij. Super leuk (en lekker(
Goede service
Goede service en ook snel contact via email toen ik de leverings methode van mijn bestelling wilde wijzigen.
Artikel werd snel geleverd
Artikel werd snel geleverd, netjes ingepakt. Super schattig winnie de pooh tasje.
Prima service en sneller geleverd dan…
Prima service en sneller geleverd dan verwacht. Topcommunicatie en snelle reactie
Super ervaring!
Mooie website, duidelijke website, snelle en fijne klantenservice en snelle en goed verpakte levering!
Gewoon TOP!!
Ontzettend goed verpakt, snelle levering en prachtige artikelen!!
Altijd goede communicatie.
Derwin doet wat ze beloven.
Zeer betrouwbaar.
Sneller binnen dan de verwachte…
Sneller binnen dan de verwachte bezorgdatum en netjes verpakt. Top!
Geweldig tassen supersnelle service en…
Geweldig tassen supersnelle service en goede communicatie. Super bedankt weer!!
Snelle en goede goede service
Snelle en goede service. Alles was mooi en netjes ingepakt.
echte aanrader
Fijne mensen en goed afspraken te maken
En veel mooie exclusieve tassen
Echt een aanrader om zaken mee te doen
Item perfect en snel ontvangen!
Item perfect en snel ontvangen!
Zeer tevreden van deze verkopers na reeds meerdere bestellingen hier te plaatsen. Dankjewel!
Groot rugzak
Het duurde wel even voor me tas er was maar heb alijd als ik bij hun besteld word je altijd zo goed geholpen zelfs als je ze een berichtje stuurt ze staan voor iedereen klaar ben blij met hun dat zo zo veel leuke dingen hebben zal zeker vaker bij ze bestellen
Tout est parfait je recommande
Snelle levering & goede verpakking
Snelle levering & goede verpakking! Ik zal ook nog een kijkje nemen bij Comic Con & ik raad deze webshop zeker aan 😉
Mega blij met mijn bb-8 loungefly
Mega blij met mijn bb-8 loungefly, snelle en goede service en netjes ingepakt!