Product was helaas niet meer op voorraad. Contact gehad met de webshop en deze werd gelukkig alsnog snel geleverd. Goede service!
Derookmelders
Prima, doet wat het moet doen, snelle levering, goede prijs.
Product Sentek SK-20 gekocht voor mijn woning thuis op elke verdieping. In totaal heb ik er 3 gekocht. 1 opgehangen in de hal bij de begane grond. 1 in de hal op de 1e verdieping. En nog een op... Se mere
De Rookmelders is een e-commercebedrijf dat Nederland veiliger wil maken. Wij hebben een klein maar kwalitatief het beste aanbod aan Nederlands en Europees gekwalificeerde rookmelders. Je kan bij ons terecht voor zakelijke inkopen. Derookmelders.nl staat garant voor scherpe prijzen en de hoogste kwaliteit. Dit doen we in Nederland en online.
Holland
- derookmelders.nl
Andre kiggede også på
Kwalitatief goede rookmelders
Kwalitatief goede rookmelders. Ik heb de ASD10Q gekocht, omdat ik op hun website las dat de consumentenbond deze rookmelders adviseerde.
Snel binnen, makkelijk te plaatsen
Product Sentek SK-20 gekocht voor mijn woning thuis op elke verdieping.
In totaal heb ik er 3 gekocht. 1 opgehangen in de hal bij de begane grond. 1 in de hal op de 1e verdieping. En nog een opgehangen in mijn slaapkamer.
De rookmelders waren snel binnen. En zelfs voor mij makkelijk te installeren. Een kwestie van activeren en aan het plafond plakken.
Al met al, zeer tevreden!
Esthetisch en praktisch
Mooie dingen, ik had eerst een paar rookmelders die heel aanwezig waren in mijn kamers maar deze blenden goed in het interieur.
Snelle levering en simpele installatie
Wij hebben de sentek besteld. De levering was super snel. Het zijn subtiele mooie rookmelders die gemakkelijk te installeren zijn.
2 rookmelders besteld
2 rookmelders besteld. Lekker klein en compact + snel geleverd! Aanrader
Uitstekende kwaliteit en hele snelle…
Uitstekende kwaliteit en hele snelle levering!
Goede kwaliteit en top service!
Goed product (SENTEK SK-20)
De SENTEK SK-20 besteld, de volgende dag al in huis. Makkelijk te bevestigen en een heeft een fraai design, in tegenstelling tot de standaard rookmelders. Heeft een batterij met een levensduur van 10 jaar, maar dat heb ik zo snel nog niet kunnen testen.
Snelle service nadat product niet meer leverbaar was
Super service! Levering was snel en de rookmelders zijn klein en strak vorm gegeven.
Prima
Prima, doet wat het moet doen, snelle levering, goede prijs.
Zeer tevreden
Handige melders en meteen de volgende dag in huis
Snel gelevert goede klantenservice
Niks op aan te merken!
Zeer snel geleverd en leuk design. Daarnaast makkelijk te instaleren en gebruiksvriendelijk
Makkelijk te installeren en snelle…
Makkelijk te installeren en snelle levering, heel fijn!