After making a mistake signing up for membership and subscribing.i thought i was applying for a Tui holiday package gift, but after e few emails to dermispro,and the Escalation team,they have underst... Se mere
Diese Firma ist eine Betrugsfirma Finger weg!!! Sie schleicht sich mit dem Decknamen von Rituals ein, fragt dann die Kreditkartendaten ab und bucht unerlaubt mehrere Beträge ab. Das eigentliche Produ... Se mere
Communication is fast, but in different languages. Dutch and German, this confusing. I only initiated 1 payment of €9,99 and two other amounts were deducted from my creditcard. The good news is that... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Anular la suscripción que no solicite y…
Anular la suscripción que no solicite y la devolución del cobro
Jeremy heeft het probleem opgelost
Jeremy heeft het probleem opgelost dat was ontstaan door onbedoeld lid te worden. Hij had hier duidelijk meer ervaringen mee.
Emily hat mir bei meinem Problem…
Emily hat mir bei meinem Problem geholfen - es handelte sich um eine Abofalle. Ich habe direkt dem Customerservice geschrieben. Man hat mir meine Kündigung bestätigt und zugesagt den fehlerhaft gezahlten Betrag zurück zu zahlen. Ich warte nun auf die Rückzahlung.
Abonata din greșeală
Abonata din greșeală. Echipa de suport am simțit-o ca este alaturi de mine, mă sustine.
Although I was caught out of guard by…
Although I was caught out of guard by the policies of this company. I’m please and highly recommend it.
My problem was solved by Eugene
Meri à l'équipe d'assistance
Danke an Zoe für Ihre Hilfe
Danke an Zoe für Ihre Hilfe, ich warte dann auf Ihre Erstattung.
Emilie a bien résolue mon problème et…
Emilie a bien résolue mon problème et je l'a remercie.
Misverstand in communicatie en er is…
Misverstand in communicatie en er is nooit gezegd dat er geld wordt afgeschreven dan was ik niet accoord gegaan.
Équipe réactive en cas de problème
Équipe réactive en cas de problème
كان اريك مفيدا جدا و سرعة التواصل…
كان اريك مفيدا جدا و سرعة التواصل والردود شكراً موقع بطل 👌🏾😇
Zadovoljna sam sa proizvoErik je bio od pomoći. dom.
Zadovoljna sam sa proizvodom.
Ordered a product through Rituals…
Ordered a product through Rituals cosmetic company and were transferred to Dermis Pro we have been scammed do not touch this Company based in Cyprus.
Chips à la fraise
Bonjour,
Alors moi j’ai eu un petit problème de commande avec le site mais heureusement Jeremy est très réactif.
J’espère que le problème sera vite réglé
Me e puesto a comprar una cosas y me q…
Me e puesto a comprar una cosas y me q desviado a otra pagina
Ik had per abuis een account bij deze…
Ik had per abuis een account bij deze firma gekregen. Heb een mail gestuurd en deze is meteen verwerkt en als het goed is krijg ik mijn geld terug! Dank aan Zoë voor de snelle afwerking!